İnşallah gayretleriniz boşa çıkmaz, bu organizasyonu gerçekleştirirsiniz
Bizde sevğili arkadaşlarımızın zorlu mücadelelerine zevkle tanık oluruz _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
BÖYLE BİR ORGANİZASYONA ÖNCÜLÜK EDEN" MOTOR DELİSİNİ" KUTLUYOR,HEM YARİŞCILAR HEM SEYİRCİLER HEMDE SPONSORLAR ACISINDAN ÇOK GÜZEL VE KEYİFLİ GECECEGİNE EMİNİM,"MORRİS LUBRICANT" RACİNG TEAM OLARAK DESTEKLİYOR VE İNSALLAH ORDADA BULUNACAZ[img][/img][img][/img][img][/img]
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.07.2008 - 13:57 Mesaj konusu:
KoRRhan demiş ki:
bizde cadde motorcuları olarak gelip yarışıcaz,alayınızı bekliyorum birmotta hepinizin içine atıcam
arkadaşlar sonuç belli,her katagoride birinci koRRhan....boşuna yarışcanız
kuzen bi ara uğrayıver bana,gazoz kapaklarından madalya yaptım takayım sana... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 16.07.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
Sayın Başkan HakanDincer,
İnşallah olumlu bir karar verir Sayın Süleyman MEMNUN. Bildiğim kadarı ile İzmir pistinde yarış yağılmasından pek MEMNUN olmuyor Sayın Süleyman MEMNUN.
Olumlu bir karar çıkarsa yarışlarda MD nin yanında yer alacağım. İnşallah olumlu yönde bir karar verirler.
Herkes nedense böyle yorumluyor ancak ben böyle düşünmek İSTEMİYORUM..
TMF nin asli görevi federasyon olarak kendi sporunun yapılmasını sağlamak ve teşvik etmek.
Kişilerin şahsi düşünceleri asla koca bir federasyonu bağlamaz.
Bu organizasyon düşünülenden çok daha geniş bir kitleye, kurumlara sıçramış surumda..
"Yarış yapamazsınız" denildiğinde bu kitlenin soracagı "NEDEN ? " sorusuna cevabıda verebilmek gerkir..
Bu cevabıda GEREKÇELİ olarak , yönetim kurulu kakarı şeklinde ve eğer olası bir ONAY YOK durumunda bu gerekçenin KURUL RAPORU ile verilmesi gerekiyor.
Ama dediğim gibi ben bu düşüncelere katılmıyorum..
TMF bizden etkinlik planlarımızı sezon başında istedi ve biz MAHALLİ ŞAMPİYONA yapacagımızı zaten bildirdik..
Hatta TMF ye bu yarışla ilgili yazdıgımız ilk yazıda bize geri döndüler ve resmi talep yazınıza "mahalli" kelimesini eklememizi istediler ve bizde düzeltmeyi yaparak tekrar gönderdik.
Bu ŞAMPİYONA şu anda 100 ü aşkın sporcu ve birçok resmi kurum tarafından bekleniyor.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ben pist ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim : yarış yapılması için tüm gerekli görüşmeler sizler kadar pist yetkilileri tarafından da yapılmaktadır (kulaklarımla duyuyorum ) o sebeple ben gönülden inanıyorum bu yarışların izmirde olacağına.
ancak şahsi görüşüm şudur. 7-8 senedir gerek hakem olarak gerek organizasyonlarda görev alarak yada bir şekilde araba ve motor camiasının dolayısıylada yarış camialarının içinde bulundum. çok aktif olmadığım dönemler oldu ama son zamanlardaki verilen kararlar kadar garip kararları hiç duymamıştım. Güzel ülkemde pistler boş dururken kalktık yurt dışında kimsenin memnun olmadığı yarışlar yaptık. üstüne yetmedi istanbullular şöyle izmirliler böyle bir sürü forumda kavga ettik. malum ekonomik kriz herkezi vurdu, değer mi sponsorları kaybetmeye????
geçilmez ya hadi sponsorlardan da geçtim. daha fazla nasıl yarış yaparız nasıl çok organizasyon yaparız da bu işe gönül veren insanlar çoğalır motora saygılı olurlar anneler motor şeytan işi alma çocum demekten vazgeçer diye düşüneceğimize yarışlarımızın bir kısmını da serrese bilmem başka yerlere veriyoruz.
bu da bence düşündürücü?????
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız