Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ruzgar2can
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah gayretleriniz boşa çıkmaz, bu organizasyonu gerçekleştirirsiniz Bravo Bravo

Bizde sevğili arkadaşlarımızın zorlu mücadelelerine zevkle tanık oluruz Delirdim
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo Bravo Bravo
daisyfatih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABIRSIZLIKLA YARIŞLARI BEKLİYORUZ Motordelisi
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EvrEn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BÖYLE BİR ORGANİZASYONA ÖNCÜLÜK EDEN" MOTOR DELİSİNİ" KUTLUYOR,HEM YARİŞCILAR HEM SEYİRCİLER HEMDE SPONSORLAR ACISINDAN ÇOK GÜZEL VE KEYİFLİ GECECEGİNE EMİNİM,"MORRİS LUBRICANT" RACİNG TEAM OLARAK DESTEKLİYOR VE İNSALLAH ORDADA BULUNACAZ[img][/img][img][/img][img][/img]
Başa dön
EvrEn Çevrimdışı EvrEn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
bizde cadde motorcuları olarak gelip yarışıcaz,alayınızı bekliyorum birmotta hepinizin içine atıcam Gülümsüyorum
arkadaşlar sonuç belli,her katagoride birinci koRRhan....boşuna yarışcanız Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
kuzen bi ara uğrayıver bana,gazoz kapaklarından madalya yaptım takayım sana... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
Sayın Başkan HakanDincer,

İnşallah olumlu bir karar verir Sayın Süleyman MEMNUN. Bildiğim kadarı ile İzmir pistinde yarış yağılmasından pek MEMNUN olmuyor Sayın Süleyman MEMNUN.
Olumlu bir karar çıkarsa yarışlarda MD nin yanında yer alacağım. İnşallah olumlu yönde bir karar verirler.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Herkes nedense böyle yorumluyor ancak ben böyle düşünmek İSTEMİYORUM..
TMF nin asli görevi federasyon olarak kendi sporunun yapılmasını sağlamak ve teşvik etmek.
Kişilerin şahsi düşünceleri asla koca bir federasyonu bağlamaz.
Bu organizasyon düşünülenden çok daha geniş bir kitleye, kurumlara sıçramış surumda..
"Yarış yapamazsınız" denildiğinde bu kitlenin soracagı "NEDEN ? " sorusuna cevabıda verebilmek gerkir..
Bu cevabıda GEREKÇELİ olarak , yönetim kurulu kakarı şeklinde ve eğer olası bir ONAY YOK durumunda bu gerekçenin KURUL RAPORU ile verilmesi gerekiyor.
Ama dediğim gibi ben bu düşüncelere katılmıyorum..
TMF bizden etkinlik planlarımızı sezon başında istedi ve biz MAHALLİ ŞAMPİYONA yapacagımızı zaten bildirdik..
Hatta TMF ye bu yarışla ilgili yazdıgımız ilk yazıda bize geri döndüler ve resmi talep yazınıza "mahalli" kelimesini eklememizi istediler ve bizde düzeltmeyi yaparak tekrar gönderdik.

Bu ŞAMPİYONA şu anda 100 ü aşkın sporcu ve birçok resmi kurum tarafından bekleniyor..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
olcak bu iş başkanım helal sana çok da güzel olcak ..hadi hayırlısı izmir de yarış zamanı Bravo Bravo Delirdim Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celikay_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir etkinlik kutlarım. Önceki hafta sonu (16-17) İzmir'de olacağım. Keşke 1 hafta önce olsaydı.
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
darkboss
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben pist ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim : yarış yapılması için tüm gerekli görüşmeler sizler kadar pist yetkilileri tarafından da yapılmaktadır (kulaklarımla duyuyorum Gülümsüyorum ) o sebeple ben gönülden inanıyorum bu yarışların izmirde olacağına.

ancak şahsi görüşüm şudur. 7-8 senedir gerek hakem olarak gerek organizasyonlarda görev alarak yada bir şekilde araba ve motor camiasının dolayısıylada yarış camialarının içinde bulundum. çok aktif olmadığım dönemler oldu ama son zamanlardaki verilen kararlar kadar garip kararları hiç duymamıştım. Güzel ülkemde pistler boş dururken kalktık yurt dışında kimsenin memnun olmadığı yarışlar yaptık. üstüne yetmedi istanbullular şöyle izmirliler böyle bir sürü forumda kavga ettik. malum ekonomik kriz herkezi vurdu, değer mi sponsorları kaybetmeye????
geçilmez ya hadi sponsorlardan da geçtim. daha fazla nasıl yarış yaparız nasıl çok organizasyon yaparız da bu işe gönül veren insanlar çoğalır motora saygılı olurlar anneler motor şeytan işi alma çocum demekten vazgeçer diye düşüneceğimize yarışlarımızın bir kısmını da serrese bilmem başka yerlere veriyoruz.
bu da bence düşündürücü?????

Şahsi görüşlerimdir kimseyi bağlamaz...!

sevgiler ve saygılar Bravo
Başa dön
darkboss Çevrimdışı darkboss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 16.07.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal