Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD TURGUTLU ÇIKARMASI FOTOGRAFLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD TURGUTLU ÇIKARMASI FOTOGRAFLARI

İZMİR MD TURGUTLU ÇIKARMASI FOTOGRAFLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi demiş ki:
Övünmek gibi olmasın ama Dil çıkarıyorum KASABALI lar böyle dost canlısı ve misafirperver olur. Gülümsüyorum Siteyi çıkaramadım? Kasabanın neresinde kalıyor merak ettim.. Bu arada güzel bir gün olmuş. Tüm MD etkinlikleri gibi düzeyli bir toplantı yapılmış. Mustafa bey'in bebeğini tebrik ederim bu arada, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Abim teşekkür ederim keşke sende gelebilseydin ama inan çok ani olduğu için aklımızı başımıza devşiremedik ayıp ettik sana affet İstemiyorum Umarım bir daha ki buluşmamızda beraber oluruz kal sağlıcakla saygılar... Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Rabbit demiş ki:
ZX14 demiş ki:

Rabbit demiş ki:
ZX14, Bir kere rumuzu artık değiştirmek lazım ..

Valla bu organizasyonun güzelliği anlat anlat bitirilmez.Ama en çok mezelerin hazırlanması için seferber olan Mustafa'nın eşine teşekkür etmek lazım.Doğumuna çeyrek kala İzmir MD'ye misafirperverlik yapmış...

Bu arada Mustafa bugün baba oldu.Sevgili eşi doğum yaptı..Allah analı babalı büyütsün minik bebeğinizi,sağlık ve huzur versin...

ablacım çok teşekkür ederim gerçi antalyadasın bu mesajlarımı okurmusun bilmiyorum ama ben seni tanımış olmaktan çok mutluyum ne sebeple antalyada olduğunu biliyorum ama kaç kişi senin yaptığını yapar onu bilmiyorum Alkışlıyorum ayrıca aklın izmirde kalmasın Hakan başkanım emin ellerde Bravo

Evet ben Antalyada iken yazmışsın mesajı görmemiştim.Ben de seni tanımaktan mutlu oldum.Yakın zamanda sevgili eşini ve minik kızını görmeye geleceğim/z. Göz kırpıyorum

Ablacım murat abim aradı 29 temmuz günü geleceğinizi söyledi bekliyorum kolay gelsin Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onn-numara bi organizasyon olmuşş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal