Tarih: 16.07.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
SeyyahKedi demiş ki:
Övünmek gibi olmasın ama KASABALI lar böyle dost canlısı ve misafirperver olur. Siteyi çıkaramadım? Kasabanın neresinde kalıyor merak ettim.. Bu arada güzel bir gün olmuş. Tüm MD etkinlikleri gibi düzeyli bir toplantı yapılmış. Mustafa bey'in bebeğini tebrik ederim bu arada, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Abim teşekkür ederim keşke sende gelebilseydin ama inan çok ani olduğu için aklımızı başımıza devşiremedik ayıp ettik sana affet Umarım bir daha ki buluşmamızda beraber oluruz kal sağlıcakla saygılar...
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
Rabbit demiş ki:
ZX14 demiş ki:
Rabbit demiş ki:
ZX14, Bir kere rumuzu artık değiştirmek lazım ..
Valla bu organizasyonun güzelliği anlat anlat bitirilmez.Ama en çok mezelerin hazırlanması için seferber olan Mustafa'nın eşine teşekkür etmek lazım.Doğumuna çeyrek kala İzmir MD'ye misafirperverlik yapmış...
Bu arada Mustafa bugün baba oldu.Sevgili eşi doğum yaptı..Allah analı babalı büyütsün minik bebeğinizi,sağlık ve huzur versin...
ablacım çok teşekkür ederim gerçi antalyadasın bu mesajlarımı okurmusun bilmiyorum ama ben seni tanımış olmaktan çok mutluyum ne sebeple antalyada olduğunu biliyorum ama kaç kişi senin yaptığını yapar onu bilmiyorum ayrıca aklın izmirde kalmasın Hakan başkanım emin ellerde
Evet ben Antalyada iken yazmışsın mesajı görmemiştim.Ben de seni tanımaktan mutlu oldum.Yakın zamanda sevgili eşini ve minik kızını görmeye geleceğim/z.
Ablacım murat abim aradı 29 temmuz günü geleceğinizi söyledi bekliyorum kolay gelsin _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız