Tarih: 12.06.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
güzel bir hikaye zevkle okudum _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: May 17, 2004 Mesajlar: 102 Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN
Tarih: 23.06.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
Kişi nasılsa karşısındakinide öyle bilir,hakan dinçer abinin yaptığıda (motoru emanet verme olayı)sanırım bu. makinayı incitmeyeceklerini düşünerek vermiştir...tebrik eder kutlarım.mutluluk elle tutulan objelerden daha fazlasına sahip olmaktır bence..oda özetle sevgi ve saygı _________________ DELİCE BİR SEVDA......
abi çok güzel yha hem hikayen hem örneklerin çok hoşuma gitti. .bunu bizi anlattığın için teşekkürler ama anladımki bigün dükkanına gelince mıhabbet etmeye demekki MOTOR konuşmamamız gerek hele MD hiç _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Anlattigin kisa hayat hikayeni okudum ve cok hosuma gitti..
Hatta biraz daha uzatip teferruatli yazilsa hayat romanin olabilir ve okunurda...
Kelimeleri itinayla secerek okuyucuyu yaziya baglamissin...
Hakikaten süper olmus
En hosuma giden yeride ikinci bölümdeki almanyadan gelen motorcuya kendi R1'ini vermen ve onun sürüp geldikten sonraki mutlu ani...
Yeni hayabusanla Allah kazadan beladan korusun... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
hakan abı yazını daha yenı okudum gercektende zevkle okudum...
daha motorum yok ınsallah ılerıde olur ....sıte ıle ugrasmak tahmınımce gercekten zordur dedıgın gıbı sevdıgın bırsey ıle ne kadar cok haşır neşir olursan bellı bı zaman sonra ondan kopabılrsınn... allah kolaylık versın sana... _________________ crabman
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 14.08.2008 - 02:12 Mesaj konusu:
Başkan,yazını okudum ve her anında çok keyf aldım inan,bu vesileyle nedenini anlayamadığım bir itirafda bulunayım,o yıllarda bizde manisalı motorcular olarak sağda solda bir iki çay içtikten sonra gaz çekmek için izmire gelir ömerağanın çayhanesine takılırdık ve nedense izmirli motorcular ile gerçek anlamda bir diyaloğumuz olmadı,bir arkadaşlığımız olamadı,ben adapazarındaki motorculardan tutta antalya aslanko ve ya feridun abinin çayını içip arkadaş olmuşken neden aramızda sadece 25-30 km olduğu halde izmirli ve manisalı motorcuların diyalog kuramadığını anlamış değilim.MD ye üye olana kadar barış,gürkan,zafer gibi birkaç motorcu dışında hiç kimseyi tanımadığımı düşünüyor ve anlam veremiyorum.
Yanlış anlaşılmasın bu bir serzeniş değilde sadece yazını okurken bir kez daha farkettimki ortalama yaşıt olmamız ve birbirine çok benzeyen tutkularımız ve gelişimimiz olmasına rağmen neden kopuk olmuşuz bunu merak ettim.
bunun dışında insanın hobisini profesyonelliğe dönüştürünce herşeyin bir anda nasıl sıkıcı olabildiği düşüncenede sonuna kadar katılıyorum.ben kullandığım araçların yağını bile değiştirmiyorum nedenmi artık neredeyse nefret ediyorum _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 14.08.2008 - 02:23 Mesaj konusu:
goldminermechanic, hiçbişey için geç değil..Yıllar sonra burdan yazıyoruz ve mutlaka aynı ortamda olsak yine aynı masada otururuz..
Yaş almakla birlikte insanoğlu hayat konusunda dersler alıyor..
O yıllarda genç oldugumuzdan belkide iletişim konusunda zaaflarımız vardı..
Şimdi 16-17 yaşındaki motorcuları gördüğümde bile selamlaşırım, halini hatrını sorarım..
İyice yaşlanıp belimiz büküldüğünde ise birkaç anımızı dinleyecek adam bulmak isteriz..
Dedim ya HAYAT her geçen saniye insana bişeyler ögretiyor. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 14.08.2008 - 02:45 Mesaj konusu:
HakanDincer, kesinlikle geç olmadığına katılıyorum ve bu nedenle MDye üyeyim zaten,
evet anlam veremediğimde bu zaten birkaçkez aynı ortamda bulunup çok keyif aldığım halde neden geçmişte bunu yapamamışız merak ettim,ama herhalde anahtar kelime "gençlik/cahillik"olsa gerek belkide o dönemde gaz çekmek ve motosiklet arkadaşlık/dostluktan daha önemli geliyordu herhalde,insan zamanla anlıyor ve değişiyor herhalde,en azından chopper/cruiser dan nefret eden ben bu gün bu tarz makina kullanbiliyorum hehehehehehe evet yaşlanıyoruz _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
HakanDincer, Bende gecen gun arkadaslarımla benzer şeyler konuşmuştum..
ilk motorumu aldıgımda ustunden ınmezdım hatta yagmurlu bır gunde arabayı park yerıne sokup motorla sabaha kadar gezmşliğim bile var
artık eskı zevkı vermiyor ya da yılların vermıs oldugu doygunluk mu desem öyle bır şey işte insanı etkıleyen..
ama içimdeki motor aşkı hala sönmedi söneceğide yok gibi..
r-1'in anahtarını nasıl verdıN hala onu düşünüyorum ben _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
benimde çok motorum oldu aldım sattım parçaladım ama hiç 125cc üstüne çıkamadım ss motorlar kullanmama rağmen halen daha ss selesine oturduğum zaman kendimden geçiyorum vucudum uyuşmaya başlıyor ve t.t.arif'in abinin bir sözü geliyor aklıma "Cinsel orgazma bile dudak bükmek hep onlara özgü; motosikletlere.(alıntıdır)"ss zevki bende bir başka _________________ the myth & unforgiven child
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız