Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ss kullanıcıları lastikleri görelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ss kullanıcıları lastikleri görelim

ss kullanıcıları lastikleri görelim
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 54, 55, 56  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.06.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana: aynı ölçüler bekirim...

180/55 17

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlarda son Antalya maceramdan Korkuteli lastik manzaraları.

Hala sağ virajlarım sola göre zayıfÜzgünüm Beğenmedim

Burda pek fazla belli olmuyo ama

Ebatlar biraz büyük oldu galiba!bu sefer ayarlamayı beceremedim nedense ;)Bu arada topic kide hortlatmış oldum galiba Dil çıkarıyorum
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray, senin bitirememen Joseph'le doğru orantılı; biraz antremanla bitecek, emin ol Göz kırpıyorum OK

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Volkan'la filsiz geziyoruz biz Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
arhadaşlar aranızda hiç Brigdgestone Bt014 ve Dunlop qualifier'dan sonra METZELLER'e geçipte kenarlarını bitirememe yaşayan varmı?

Vİrajlara eskiye nazaran daha hızlı ve daha çok yatarak giriliyo ancak lastik kenarları bi türlü bitmiyo Şok oldum

kesinlikle doğru tespit. galiba sırt açısı farklı. dunlop un sıfırlandığı yerde m3 de 1 cm daha boşluk kalıyor.(arka lastikten bahsediyorum)

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 16.07.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kesinlikle doğru tespit. galiba sırt açısı farklı. dunlop un sıfırlandığı yerde m3 de 1 cm daha boşluk kalıyor.(arka lastikten bahsediyorum)

Lastiğin sırtı daha oval diye oluyor Ahmethan, daha hızlı yatırabiliyorsun; daha da hızlı giriyorsun ama ovalliği fazla diye yat yat bitmiyor Dunlop/Bridgestone'a göre Gülümsüyorum Ama amele sümüğü gibi yapışıyor ya o yeter Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 16.07.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
Alıntı:

Lastiğin sırtı daha oval diye oluyor Ahmethan, daha hızlı yatırabiliyorsun; daha da hızlı giriyorsun ama ovalliği fazla diye yat yat bitmiyor Dunlop/Bridgestone'a göre Gülümsüyorum Ama amele sümüğü gibi yapışıyor ya o yeter Çok gülüyorum

evet yol tutuş çok iyi Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 16.07.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
joe_santana: aynı ölçüler bekirim...

180/55 17

Dostum, sen K6 GSX-R binlik kullanmiyorsun ? öyleyse 190 lik teker gerek, 180 lik degil Gülümsüyorum ama soruna cevap, evet 014 bridgestone lan dunlop yol tekeri teker yerine koyarsak tabi Çok gülüyorum ( pist slick dunlop tekerler guzel allah var, ama 014 bridgy ve dunlop yol tekerleri ? na nay Çok gülüyorum) ve sonra M3 lere geçip, evet kenarlari harcanilir, hemde yeni tekeri takirip eve gelmeden Dil çıkarıyorum

madem cevapladim, bende bir daha resim ekleyim.

08 R1imin (Çoook seviyorum) tekeri, kusura bakmayin ama yeni teker, idare edermi, yoksa klavye bashinda biraz dahami sykmam lazim mesaj sayim 42309461283 a kaksin diye Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 16.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, Yashıyormusun sen. Gülümsüyorum Gözüm öhlinse takıldı.Tekeri boşver.Teker anlaşılmıyor gene Dil çıkarıyorum .Fotho çekiyorken öhlinse odaklandığından teker bulanık çıkmış
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 23.08.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benm lastiğin bitmeden 1000km önceki hali şuan teller çıktı çıkacak durumda iyi götürdü beni
BT015 bridgestone düşünüyorum kullanan varmı?
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 23.08.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şu lastik fotoğraflarında makinalarınız çoğunda vardır makro ayarı.

Onu seçip çekersiniz direk lastiğe odaklanırsınız istenilen yerler belli olur.
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.08.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
arhadaşlar aranızda hiç Brigdgestone Bt014 ve Dunlop qualifier'dan sonra METZELLER'e geçipte kenarlarını bitirememe yaşayan varmı?

Vİrajlara eskiye nazaran daha hızlı ve daha çok yatarak giriliyo ancak lastik kenarları bi türlü bitmiyo Şok oldum

evet fil hep gülümsüyor bende bunalıma girdim, gerçi ayakları silindi biraz suratı asıldı Çok gülüyorum .Metzellerin kalıbı daha farklı v seklinde, kenarlarda daha yatık sonu baya zorluyor. metzellere geçince bariz yükseliyor motor sırt açısından dolayı.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
gixxa, Yashıyormusun sen. Gülümsüyorum Gözüm öhlinse takıldı.Tekeri boşver.Teker anlaşılmıyor gene Dil çıkarıyorum .Fotho çekiyorken öhlinse odaklandığından teker bulanık çıkmış

hehe. öhlins gitdi, ve kendi amartsionum yapilip içten dishe yenilendi, dunya varmish Çok gülüyorum

Tabi bundan sonra Dil çıkarıyorum

Amartsionun sayesinde, teker bukadar gitdi, Fabrika çikish olsaydi, bu kadar imkani yok dayanmazdi Çok gülüyorum oraya verdigim para, kendi kendini ódedi bile Çoook seviyorum
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.08.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, düne kadar gixxerlere toz kondurmuyordun şimdi benden fazla r1 ci oldun tebrik ediyorum seni Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada r1 in de hakkını fena veriyorsun helalin var kanka.... Bravo Bravo Bravo
bu arada daha sık görüşelim,işim var senle... Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, hahaha Dostum her gez hayatinda bir salaklik eder, ben dersen senelerce surdu salakligim gixxerlerlen, sonunda akilandim ve gerçek tat R1 da ( 07 ve sonrasi tabi) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

emret dostum yardimci olabilirim insallah Göz kırpıyorum
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.08.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, ozmn sana bi soru... Dil çıkarıyorum
k9 mu 2009 r1 mi,senin kulağın deliktir duymuşundur bişiiler... Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

bu arada yeminle diyorum ki suzukı hayallerimi birtek sen etkiliyorsun. Gülümsüyorum
çünkü yıllarca sıkı bir suzukı ci olarak böyle konuşup ve r1 demen etkiliyor beni... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 54, 55, 56  Sonraki
43. sayfa (Toplam 56 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal