Tarih: 16.07.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
Bunlarda son Antalya maceramdan Korkuteli lastik manzaraları.
Hala sağ virajlarım sola göre zayıf
Burda pek fazla belli olmuyo ama
Ebatlar biraz büyük oldu galiba!bu sefer ayarlamayı beceremedim nedense ;)Bu arada topic kide hortlatmış oldum galiba
Eray, senin bitirememen Joseph'le doğru orantılı; biraz antremanla bitecek, emin ol
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Volkan'la filsiz geziyoruz biz _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
arhadaşlar aranızda hiç Brigdgestone Bt014 ve Dunlop qualifier'dan sonra METZELLER'e geçipte kenarlarını bitirememe yaşayan varmı?
Vİrajlara eskiye nazaran daha hızlı ve daha çok yatarak giriliyo ancak lastik kenarları bi türlü bitmiyo
kesinlikle doğru tespit. galiba sırt açısı farklı. dunlop un sıfırlandığı yerde m3 de 1 cm daha boşluk kalıyor.(arka lastikten bahsediyorum) _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
kesinlikle doğru tespit. galiba sırt açısı farklı. dunlop un sıfırlandığı yerde m3 de 1 cm daha boşluk kalıyor.(arka lastikten bahsediyorum)
Lastiğin sırtı daha oval diye oluyor Ahmethan, daha hızlı yatırabiliyorsun; daha da hızlı giriyorsun ama ovalliği fazla diye yat yat bitmiyor Dunlop/Bridgestone'a göre Ama amele sümüğü gibi yapışıyor ya o yeter _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
kesinlikle doğru tespit. galiba sırt açısı farklı. dunlop un sıfırlandığı yerde m3 de 1 cm daha boşluk kalıyor.(arka lastikten bahsediyorum)
Lastiğin sırtı daha oval diye oluyor Ahmethan, daha hızlı yatırabiliyorsun; daha da hızlı giriyorsun ama ovalliği fazla diye yat yat bitmiyor Dunlop/Bridgestone'a göre Ama amele sümüğü gibi yapışıyor ya o yeter
evet yol tutuş çok iyi _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 16.07.2008 - 20:39 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
joe_santana: aynı ölçüler bekirim...
180/55 17
Dostum, sen K6 GSX-R binlik kullanmiyorsun ? öyleyse 190 lik teker gerek, 180 lik degil ama soruna cevap, evet 014 bridgestone lan dunlop yol tekeri teker yerine koyarsak tabi ( pist slick dunlop tekerler guzel allah var, ama 014 bridgy ve dunlop yol tekerleri ? na nay ) ve sonra M3 lere geçip, evet kenarlari harcanilir, hemde yeni tekeri takirip eve gelmeden
madem cevapladim, bende bir daha resim ekleyim.
08 R1imin () tekeri, kusura bakmayin ama yeni teker, idare edermi, yoksa klavye bashinda biraz dahami sykmam lazim mesaj sayim 42309461283 a kaksin diye
benm lastiğin bitmeden 1000km önceki hali şuan teller çıktı çıkacak durumda iyi götürdü beni
BT015 bridgestone düşünüyorum kullanan varmı? _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
arhadaşlar aranızda hiç Brigdgestone Bt014 ve Dunlop qualifier'dan sonra METZELLER'e geçipte kenarlarını bitirememe yaşayan varmı?
Vİrajlara eskiye nazaran daha hızlı ve daha çok yatarak giriliyo ancak lastik kenarları bi türlü bitmiyo
evet fil hep gülümsüyor bende bunalıma girdim, gerçi ayakları silindi biraz suratı asıldı .Metzellerin kalıbı daha farklı v seklinde, kenarlarda daha yatık sonu baya zorluyor. metzellere geçince bariz yükseliyor motor sırt açısından dolayı.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.08.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
gixxa, düne kadar gixxerlere toz kondurmuyordun şimdi benden fazla r1 ci oldun tebrik ediyorum seni
bu arada r1 in de hakkını fena veriyorsun helalin var kanka....
bu arada daha sık görüşelim,işim var senle... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 25.08.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
ekamba, hahaha Dostum her gez hayatinda bir salaklik eder, ben dersen senelerce surdu salakligim gixxerlerlen, sonunda akilandim ve gerçek tat R1 da ( 07 ve sonrasi tabi)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız