Tarih: 16.07.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
abicim baktın sende bısey yok adamı da gözüne kestıırdın kafa göz dalacan,yaracan gözünü başını..hem kırmızı da geçecek canıma kastedecek hem de üste cıkacak.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 16.07.2008 - 22:56 Mesaj konusu:
dogrudur wallaa sasirmamak lazimmm ya boyle, ulkemin yaptigi sacmaliklari gorunce gercekten uzuluyorum ya burada birak kirmizi isigi yaya gecidinde millet masustan yavas yavas geciyoki bi araba veya baska bi tasit gelse carpsa parasini alsam diye.. (adamlarin korkusu yok sokak aralarinda 50 yi gecen yok yaya gecidinde carpsada bise olmas) az deil yaya gecidinde ufacik dokunsan adamin azcik burnu kanasa 1000, 2000 eurosunu alirlar,, hele bide kirmizi isikta neler olur gerisini tahmin edin... buradan memleketime, gebzeye gelince ayetel kursu ile yola cikiom _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 17.07.2008 - 09:59 Mesaj konusu:
husbayer bu yüzden mutlaka bir görgü tanığının da ifadesine başvurulması gerekiyor, görgü tanığı da karşı tarafın kırmızı ışıkta geçtiğini söylerse, o kendi kendine debelenir durur _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
banistercaq 3 tane görgü tanığımız var. bir tanesi kazaanında kavşakta bekleyen otobüs şoförü. kazayı arkadaşım yaptı. bende arkasındaki aracı kullanıyordum. ben adamın duramayacağını gördüm. karşı tarafta 3 şahit bulmuş.
9.000 ytl hasar çıktı. sadece 1.500 ytl para alabildi.
eğer aksi ispatlanırsa tekrar dava açacak
birkaç yere yazdık bu konuyu hiç bir yerden olumlu cevap alamadık.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 17.07.2008 - 10:21 Mesaj konusu:
husbayer öncelikle yapmanız gereken eğer yapabiliyorsanız o yalancı şahitlik yapanların ifadelerini geri çekmelerini sağlamanız. Sizin kazanız galiba burada karışıyor. Peki olay yerinde bir işyeri veya kurumun kamerası yokmuymuş. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
husbayer öncelikle yapmanız gereken eğer yapabiliyorsanız o yalancı şahitlik yapanların ifadelerini geri çekmelerini sağlamanız. Sizin kazanız galiba burada karışıyor. Peki olay yerinde bir işyeri veya kurumun kamerası yokmuymuş.
kırmızı ışıkta olan kazaların hemen hemen heeeepsi bu şekilde oluyor. kararların hepsi de yarı yarıya. yalnız; kırmızı ışık ihlalini yapan "kırmızı da geçtim vurdum" yazıp kaza tutanağını imzalarsa veya kazada birden fazla arabaya çarptıysa suçu sabit görülüyor.
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
yeşil ışık sönmden açıyım gazı geçiyim diyenler;
veya biraz zorlasa kurtarabileceği halde adam nasıl olsa kırmızıda geçti ben haklıyım diye düşünüp kırmızıda geçen araca sürttürenler.
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 17.07.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
bugün aklıma geldi bu olay, dedimki kendime kırmızıda geçen bir lavuk geldi çarptı bana ne olur? ama sonra aklım EDS geldi, ilk defa EDS nin varlığı içimi rahatlattı _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız