Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafik lambası suçluyu belirler mi?.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafik lambası suçluyu belirler mi?.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Trafik lambası suçluyu belirler mi?. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyelim ki yeşil yanıyor sizde kavşaktan geçiyorsunuz. adamın biri geldi size çarptı.

karşı tarafı % yüz suçlu değil mi ? hemde yüzde 1000 suçlu Bravo

bu kadar emin olmayın.

bu tür kazaların %98 inde suçun yarı yarıya verildiğini biliyormusunuz? (mahkeme kararıyla) (size vuran şahsın kırmızıda geçmedim demesi yeterli)
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saka mı bu ? eger dedıgın gıbıyse kendı cezamızı kendımız mı verıcez Öfkeliyim
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSFERATUS demiş ki:
saka mı bu ? eger dedıgın gıbıyse kendı cezamızı kendımız mı verıcez Öfkeliyim

hayır Gülümsüyorum

suç yarıya yarıya olunca 5.000 YTL hasarının yarısını karşı tarafın sigortası karşılıyor. senin sigortanda suçlununkini. Üzgünüm
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaynak Çok gülüyorum_? ! Gülümsüyorum delil ıspat Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim baktın sende bısey yok adamı da gözüne kestıırdın kafa göz dalacan,yaracan gözünü başını..hem kırmızı da geçecek canıma kastedecek hem de üste cıkacak..
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogrudur wallaa sasirmamak lazimmm Sinirlendim Sinirlendim ya boyle, ulkemin yaptigi sacmaliklari gorunce gercekten uzuluyorum ya Ağlıyorum burada birak kirmizi isigi yaya gecidinde millet masustan yavas yavas geciyoki bi araba veya baska bi tasit gelse carpsa parasini alsam diye.. (adamlarin korkusu yok sokak aralarinda 50 yi gecen yok yaya gecidinde carpsada bise olmas) az deil yaya gecidinde ufacik dokunsan adamin azcik burnu kanasa 1000, 2000 eurosunu alirlar,, hele bide kirmizi isikta neler olur gerisini tahmin edin... buradan memleketime, gebzeye gelince ayetel kursu ile yola cikiom Sinirlendim

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya Çok gülüyorum

ben konuyu açarken çok tereddüt ettim. herkesin daha yeni mi öğrendin bunu husbayer diyecekler sandım
Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer bu yüzden mutlaka bir görgü tanığının da ifadesine başvurulması gerekiyor, görgü tanığı da karşı tarafın kırmızı ışıkta geçtiğini söylerse, o kendi kendine debelenir durur Çok gülüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha neler ögrenicez
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq 3 tane görgü tanığımız var. bir tanesi kazaanında kavşakta bekleyen otobüs şoförü. kazayı arkadaşım yaptı. bende arkasındaki aracı kullanıyordum. ben adamın duramayacağını gördüm. karşı tarafta 3 şahit bulmuş.

9.000 ytl hasar çıktı. sadece 1.500 ytl para alabildi.

eğer aksi ispatlanırsa tekrar dava açacak

birkaç yere yazdık bu konuyu hiç bir yerden olumlu cevap alamadık.

400- 500 ytl de masrafımız oldu.
Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer öncelikle yapmanız gereken eğer yapabiliyorsanız o yalancı şahitlik yapanların ifadelerini geri çekmelerini sağlamanız. Sizin kazanız galiba burada karışıyor. Peki olay yerinde bir işyeri veya kurumun kamerası yokmuymuş.
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yarisci07
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adalet bu kadar olursa böyle olur Alkışlıyorum
Başa dön
yarisci07 Çevrimdışı yarisci07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq demiş ki:
husbayer öncelikle yapmanız gereken eğer yapabiliyorsanız o yalancı şahitlik yapanların ifadelerini geri çekmelerini sağlamanız. Sizin kazanız galiba burada karışıyor. Peki olay yerinde bir işyeri veya kurumun kamerası yokmuymuş.

kırmızı ışıkta olan kazaların hemen hemen heeeepsi bu şekilde oluyor. kararların hepsi de yarı yarıya. yalnız; kırmızı ışık ihlalini yapan "kırmızı da geçtim vurdum" yazıp kaza tutanağını imzalarsa veya kazada birden fazla arabaya çarptıysa suçu sabit görülüyor.

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

yeşil ışık sönmden açıyım gazı geçiyim diyenler;
veya biraz zorlasa kurtarabileceği halde adam nasıl olsa kırmızıda geçti ben haklıyım diye düşünüp kırmızıda geçen araca sürttürenler.
?
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyordum hatırlattın yinede tşk Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün aklıma geldi bu olay, dedimki kendime kırmızıda geçen bir lavuk geldi çarptı bana ne olur? ama sonra aklım EDS geldi, ilk defa EDS nin varlığı içimi rahatlattı
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal