dostum bi gezele bee.en iyisi koltuk altı egsoz.denize giderim arkamdaki ayagını yere koyarken bacağını yakar günümüz maf olur.en iyisi ve pratik olanı sele altı egsoz. 600rr ayayını yaraRR...
sele altı egsozları rahatsızlık verdiği için değiştiriyorlar zaten, görünüme birşey diyemem güzel olabilir ama Suzuki GSX-R 600 K6 ve K7 kasalarında kullandığı standart egsoz süper bence.. Ben ses dinlemesini severim şarkı gibi gelir bana dinlemekten bıkmadığım.. sele altı olupta ses duymayacaksam kıymeti yok 4 japon markası yandan egsoza dönüyor zaten.. bence kesinlikle yandan kısa olsa süper olur ama uzun olsada sorun değil
useri2004 o egsoz Türkiye'de satışa başlarsa patlama yaşanır gerçektende sonuna kadar katılıyorum.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Tarih: 17.07.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
XeeRooN demiş ki:
sele altı egsozları rahatsızlık verdiği için değiştiriyorlar zaten, görünüme birşey diyemem güzel olabilir ama Suzuki GSX-R 600 K6 ve K7 kasalarında kullandığı standart egsoz süper bence.. Ben ses dinlemesini severim şarkı gibi gelir bana dinlemekten bıkmadığım.. sele altı olupta ses duymayacaksam kıymeti yok 4 japon markası yandan egsoza dönüyor zaten.. bence kesinlikle yandan kısa olsa süper olur ama uzun olsada sorun değil
useri2004 o egsoz Türkiye'de satışa başlarsa patlama yaşanır gerçektende sonuna kadar katılıyorum..
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 17.07.2008 - 21:17 Mesaj konusu:
zevk meselesi sele altı egsozardan bende nefret ediyorum ama çift egsoz deyince kalbim duruyo mesela tl100r deki egsozlar r1'de olsa super olur roket gibi havaya baksın ,dediğim gibi herkesin fikrine saygı duyalım zevler renkler meselesi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız