Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sele altı egsozlara ölüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sele altı egsozlara ölüm

sele altı egsozlara ölüm
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR_125_R
Üye
Üye

Nereden: 54_sakarya

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
CBR_125_R Çevrimdışı CBR_125_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bi gezele bee.en iyisi koltuk altı egsoz.denize giderim arkamdaki ayagını yere koyarken bacağını yakar günümüz maf olur.en iyisi ve pratik olanı sele altı egsoz. 600rr ayayını yaraRR... OK
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELE ALTI EGZOZ İŞİN SONU
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, erayın makineyi bilmez miyim? Sitenin "celebrity" lerindendir Çok gülüyorum

karakral1, o egzos buraya gelsin kapış kapış gider..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet useri2004. GSX-R 600 K8 topicinde muhabbetiniz olmus Eray'la bol bol, demin gordum. Zaten siteye biraz girip cikan biri tanir Eray'i.

Bu arada meslektasmisiz, yeni ogrendim. Ben 2004 mezunuyum.
rookie7
Üye
Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah taş yapar...

http://www.motorcycle-usa.com/Photos/Aprilia_Shiver_750_11.jpg

Şu güzelliğe bakın yahu...
Başa dön
rookie7 Çevrimdışı rookie7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, lisans 2005, yüksek lisans 2008 Gülümsüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekledigin Aprilia'nin ekzoz cikislari gercekten guzelmis rookie7. Bravo

useri2004 demiş ki:
slowokan, lisans 2005, yüksek lisans 2008 Gülümsüyorum

Hadi yawww. Yakin tarihlerde mezun olmusuz. Okul nedir lisans icin? Bende master yok.
yarisci07
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında iyi gibi duruyo ama tabi ki herkesin kişisel görüşü.....
Başa dön
yarisci07 Çevrimdışı yarisci07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altı egsozları rahatsızlık verdiği için değiştiriyorlar zaten, görünüme birşey diyemem güzel olabilir ama Suzuki GSX-R 600 K6 ve K7 kasalarında kullandığı standart egsoz süper bence.. Ben ses dinlemesini severim şarkı gibi gelir bana dinlemekten bıkmadığım.. sele altı olupta ses duymayacaksam kıymeti yok Gülümsüyorum 4 japon markası yandan egsoza dönüyor zaten.. bence kesinlikle yandan kısa olsa süper olur ama uzun olsada sorun değil Delirdim

useri2004 o egsoz Türkiye'de satışa başlarsa patlama yaşanır gerçektende sonuna kadar katılıyorum.. Bravo
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altı 1 numara bencede

06 600 rr
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XeeRooN demiş ki:
sele altı egsozları rahatsızlık verdiği için değiştiriyorlar zaten, görünüme birşey diyemem güzel olabilir ama Suzuki GSX-R 600 K6 ve K7 kasalarında kullandığı standart egsoz süper bence.. Ben ses dinlemesini severim şarkı gibi gelir bana dinlemekten bıkmadığım.. sele altı olupta ses duymayacaksam kıymeti yok Gülümsüyorum 4 japon markası yandan egsoza dönüyor zaten.. bence kesinlikle yandan kısa olsa süper olur ama uzun olsada sorun değil Delirdim

useri2004 o egsoz Türkiye'de satışa başlarsa patlama yaşanır gerçektende sonuna kadar katılıyorum.. Bravo

işte cevap budur
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevk meselesi sele altı egsozardan bende nefret ediyorum ama çift egsoz deyince kalbim duruyo mesela tl100r deki egsozlar r1'de olsa super olur roket gibi havaya baksın Dil çıkarıyorum ,dediğim gibi herkesin fikrine saygı duyalım zevler renkler meselesi

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Allah taş yapar...

http://www.motorcycle-usa.com/Photos/Aprilia_Shiver_750_11.jpg

Şu güzelliğe bakın yahu...

kusura bakmayın ama motrun tamamı zurnayı andırıyo
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal