ÇOK GÜZEL OLUCAĞINA VE KARNAVAL HAVASINDA DA GEÇİCEĞİNE EMİNİM,HAKAN DİNÇERE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM,HİÇBİR MENFAAT BEKLEMEDEN BU SPOR İÇİN ÇAPALIYOR SONUCUNUDA ALICAK,BİZDE İZMİR DE YARIŞMAKTAN ONUR D
UYUCAZ....BURAK ALBAYRAK _________________ PERT TEAM
600 RR
Tarih: 16.07.2008 - 16:33 Mesaj konusu:
Festivaller, drag yarışları ve çeşitli etkinlikler motorseverlerin buluşması için yapılan güzel organizasyonlar fakat bunların en heyacan vericisi ve en çok ilgi göreni pist yarışları.pistimiz var yarış takımları ve sponsorlar var,tecrübeli pilotlarımız var,bu işin olmasını gönülden isteyen binlerce motor sevdalısı var.daha ne olsun.
Bulgaristanda yarışıp burda fotoğraflara bakmak yerine kendi memleketimizde kendi pistimizde yarış seyretmek istiyoruz.
Bu izinin çıkacağına bende canı gönülden inanıyorum motordelisi ailesine organisazyonda başarılar diliyorum. _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
www.kusadasiriders.com
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 16.07.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
çok güzel bir gelişme olmuş...bu işte emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkürler.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.07.2008 - 09:48 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
derkunt demiş ki:
Sayın Başkan HakanDincer,
İnşallah olumlu bir karar verir Sayın Süleyman MEMNUN. Bildiğim kadarı ile İzmir pistinde yarış yağılmasından pek MEMNUN olmuyor Sayın Süleyman MEMNUN.
Olumlu bir karar çıkarsa yarışlarda MD nin yanında yer alacağım. İnşallah olumlu yönde bir karar verirler.
Herkes nedense böyle yorumluyor ancak ben böyle düşünmek İSTEMİYORUM..
TMF nin asli görevi federasyon olarak kendi sporunun yapılmasını sağlamak ve teşvik etmek.
Kişilerin şahsi düşünceleri asla koca bir federasyonu bağlamaz.
Bu organizasyon düşünülenden çok daha geniş bir kitleye, kurumlara sıçramış surumda..
"Yarış yapamazsınız" denildiğinde bu kitlenin soracagı "NEDEN ? " sorusuna cevabıda verebilmek gerkir..
Bu cevabıda GEREKÇELİ olarak , yönetim kurulu kakarı şeklinde ve eğer olası bir ONAY YOK durumunda bu gerekçenin KURUL RAPORU ile verilmesi gerekiyor.
Ama dediğim gibi ben bu düşüncelere katılmıyorum..
TMF bizden etkinlik planlarımızı sezon başında istedi ve biz MAHALLİ ŞAMPİYONA yapacagımızı zaten bildirdik..
Hatta TMF ye bu yarışla ilgili yazdıgımız ilk yazıda bize geri döndüler ve resmi talep yazınıza "mahalli" kelimesini eklememizi istediler ve bizde düzeltmeyi yaparak tekrar gönderdik.
Bu ŞAMPİYONA şu anda 100 ü aşkın sporcu ve birçok resmi kurum tarafından bekleniyor..
O zaman bu iş olur artık ben bu kanaatteyim. Plan ve Programımı yarış takvimine göre yapıyorum. Tüm MD lilerede bunu öneriyorum. Tekrar yarış takvimini hatırlatıp işinizi ona göre ayarlayın. Unutmayın ki bu bir MD orgazinasyonu hepimizin orada olması gerekir.
Mahalli Yarış Tarihleri
23-24 Agustos 2008
6-7 Eylül 2008
11-12 Ekim 2008
Yapılacak Yarışlar
1- ) 600 cc A Grubu
2- ) 600 cc B Grubu
3- ) 1000 cc A Grubu
4- ) 1000 cc B Grubu
5- ) 125 cc
6- ) 250 cc
7- ) Enduro Pist ( Kategorilendirilecek )[/b] _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Jul 09, 2008 Mesajlar: 69 Nereden: NaziLLi - AntaLya
Tarih: 17.07.2008 - 10:43 Mesaj konusu:
HakanDincer, Başkan bravo..Umarım hayırlısıyla iyi haberler gelir. _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...** NY 038
KALBİMDESİN DOSTUM...(X-RinG)
imkansible is hiçbithing !!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız