burda fırtına+gök gürültülü sağanak yağış vardı,uzun zamandır benim egzozdan daha çok ses çıkartan bişi duydum Böbürlenme replicam senden yüksek ... töbee
kadiRR_delisi, senı yagmur yıldırmazdı halbukı ryangt, mağdur dewil _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
burda fırtına+gök gürültülü sağanak yağış vardı,uzun zamandır benim egzozdan daha çok ses çıkartan bişi duydum Böbürlenme replicam senden yüksek ... töbee
hahah replican yüksek ha Mağsur Devil oldu armyy'nin dediği gibi... Şimdi köprüye bağlanıyoruz, Armyy köprüde son durum nedir, aktarır mısın? _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Mağdur Devil oldu armyy'nin dediği gibi... Şimdi köprüye bağlanıyoruz, Armyy köprüde son durum nedir, aktarır mısın?
az sonra kopruden gecmek zorundayım gene gıttı bır mont temızleme kıtı daha montu motoru yanı temızledım ama yapacak bır sey yok artık.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2731 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 16.07.2008 - 22:57 Mesaj konusu:
Daha neleri ozledim ToyRider da, aklima getirmemeye calisiyorum.
En basta motosikletimle gezdigim gunleri ozledim. Burada daha duzeni filan oturtamadik.
Yakin bir gelecekte motosiklet hayal sadece. Gerci motosiklet olsa bile pist disinda kullanilmaz. Daha 2.gun ehliyeti kaptiririm burada ben. En guzeli hic bulasmamak motosiklete filan. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3804 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 16.07.2008 - 23:06 Mesaj konusu:
armyy, saat 4te mi haber verilir be kardeşim,ben düştüm aşağı rüzgardan hemi de göbek üstü çok fena piştim,bi daha er vakitte haber edelim arkadaşlar lütfen
armyy, kardeşimize herkes adına bi teşekkür benden,düşünceli hareketi için bir de _________________ her yıl rakıya katılan su miktarı 600 ton!!! GELİN SEK İÇELİM,HAYDİ TÜRKİYE!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız