emin abi o sladerlerin hali ne öle abi biliyoruz çok güzel virajlara yatıyosun ama abi dikkat et abi allah nkaza bela vermesin
kawakartal resimler gerçekten güzel saol
KAWAKARTAL, EkremSen, kardesım emını tanıdık anladıkta ben sızı akıllı kafası calısan bırılerı olarak dusunuyordum..ınsan sagdan soldan bır tas felan bulurda cocugun slayderlarına 15-20 cızık atar fotoyuda bıraz uzaktan ceker ole koyar sıteye...ayıp ya hıc yakıstıramadım sızın gıbı kısılere oysakı zekı ınsalarsınız..
OnurKaraca, abi bizim delioğlan bu işi daha yeni yeni kapıyor!! baksana kalem kağıt üzerinde murat abi teorik dersler veriyor, çok yakın zamanda inşallah o sliders ların bitmiş halini göreceğiz hep birlikte Allah kaza bela vermesinde..
sino, üstad, bugün istanbuldaydım, çok fena yağmur yağdı gebzeye döndüğümde sahile indik bizim seyfo ile balık yakaladık, keşke sende olsaydın mangalı yakar çıtır çıtır yerdik almanyaya dönmeden önce bikez daha bekliyorum müsait olursan..
titi, Akraba fotoları upload etmedim henüz bi yükliyim onlarıda eklerim bu arada sıra sende, ne zaman geliyorsun _________________ Dostluğumuz baki..
EkremSen, ulen ekoo bütün gün evdeydim pencereden yağmuru isledim niye çağırmadın beni balık tutmaya _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız