Slm arkadaşlar. Henüz sitemize üye olmayan (yakında olacak)
Müjdat kardeşimize Gt250R almak üzere bugün öğlen
Elazığa doğru yola çıktık
İşşşşteee Elazığ tabelasını gördük
Vahh garibiiimm motor rüyasına girdi sanırım. Ağzı kulaklarında
İşşte bunlarda görücüye çıkan kızımızın fotoları
Egzostumuz da kızımızı aşka getiriyo resmen. İsmail ,YK nın şarkısındaki vokalist kızlar gibi : Bas gaza aşkım bas gazaaa
Elazığ- Diyar bakır arası yolculuk yapıyorsanız sakın haaa MAden ilçesinde mola vermeyi unutmayın.
Dağdan buuzzz gibi akan kaynak suyu insanı kendine getiriyor. Özellikle de bu sıcaklarda
Sırıtık motorcular Soldaki bendeniz ironman666 ve yeni motorcu adayı kardeşimiz Müjdat
Veee diyarbakıra geldik. Polis eşliğinde evine uğurluyorum (şaka şaka polis orda duruyordu zaten hihiii)
Bu arada zenon far da çok iyi duruyo beee
KArdeşimiz daha önce yamaha Rx115 kullanmış. Şahsen Gixxer600 hastası ama abi sözü dinleyip (yani benim ) GT250 de karar kıldı. Buna iyice bir alışsın
İnşallah gixxer 600 le beraber fotolarını da koyarız buraya.
KAzasız belasız sürüşler diliyorum kardeşimize _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Hayırlı uğurlu olsun,Hüseyin abi ne zaman çalışacaksın,tabi bekarsın evde tuz diyen yok.Gez bakalım _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin gixxa gixxadır hüseyin abi bilirsin beni pizzacıyım pardon gixxacıyım hadi bakalım kardesim yakısır suzandada görmek isteriz seni bide suzan a bin bakalım o nasılmış gör
allah kaza bela göstermesin tekrar hayırlı ugurlu olsun kaskın basında farın ve yolun açık olsun _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 17.07.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
hayirli olsun Nazar degmesin Massallah. Kazasiz belasiz surusler insallah _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
hayırlısı olsun yakışmış motor arkadaşımıza,en yakın zamanda sitemize üye olmasını istiyoruz, _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız