Çok güzel olmuş, muhteşem görünüyor, tertemiz olmuş motor evladiyelik artık
Benim naçizane ufak bi önerim olucak, since you have stripped the bike... ve fazlalıklarından kurtulmuş orta siklet boksörü gibi duran bu motora bence ince yanak geniş lastik yapabilirsin, sankim daha iyi durur, benim kişisel zevkim tabi bu.
Tekrar tebrikler, motor sevadı bu olsa gerek!!! _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 190 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 16.07.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
Motorun son hali gercekten cok guzel buyuk emek var bu inkar edılemez.
ancak sayfayı ilk acıtıgmda karsıma cıkan custom motosıkletler ve onlardan etkılendıgınızı soyledıgınız yazılardan sonra açıkçası şası ıle oynanmıs arka lastıgı genısletılmıs on maşa uzatılmıs bır resım bekledım son ana kadar fakat rektefıye edılmıs kromaj nıkelaj vs suslenmıs standart bır motosıkletle karsılasınca bekledıgımı bulamadım.
Ellerinize ve emeğinize sağlık.. Bence far mükemmel olmuş, tam temaya uygun. Keskin ve net! Airbrush için denecek söz yok, zaten en doğrusunu söylemişsiniz, salçalı makarna teması... Şu hali gerçekten harika. Midnite gibi bir sanat eserine sahip olmak isterdim. İlerde yapmak istediğim şeylerden birisi sizin yaptığınız. Ve imkanım olduğu zaman sizinle temas kurmak isterim. Öğrenmem gereken çok şey var çünkü Tebrikler,yeni çalışmalarda başarılar ve sabır dilerim _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 01:36 Mesaj konusu:
çok basarılı bi çalışma,bu makina izmirde sanırım gecenlerde moto-stopta gördüm sanırım yanılıyorumuyum?? _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız