Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sıfırdan VT600 Shadow topladım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sıfırdan VT600 Shadow topladım

Sıfırdan VT600 Shadow topladım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bir çalışma. valla süpper Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

yeni projeni de merakla bekliyoruz Göz kırpıyorum
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş, muhteşem görünüyor, tertemiz olmuş motor evladiyelik artık Gülümsüyorum

Benim naçizane ufak bi önerim olucak, since you have stripped the bike... ve fazlalıklarından kurtulmuş orta siklet boksörü gibi duran bu motora bence ince yanak geniş lastik yapabilirsin, sankim daha iyi durur, benim kişisel zevkim tabi bu.

Tekrar tebrikler, motor sevadı bu olsa gerek!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoğu kimsenin başaramayacağı şeyi başarmışsınız
tebrikler
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 16.07.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun son hali gercekten cok guzel buyuk emek var bu inkar edılemez.

ancak sayfayı ilk acıtıgmda karsıma cıkan custom motosıkletler ve onlardan etkılendıgınızı soyledıgınız yazılardan sonra açıkçası şası ıle oynanmıs arka lastıgı genısletılmıs on maşa uzatılmıs bır resım bekledım son ana kadar fakat rektefıye edılmıs kromaj nıkelaj vs suslenmıs standart bır motosıkletle karsılasınca bekledıgımı bulamadım.

elınıze saglık
cSKn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergula

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bomba olmuş Gülümsüyorum Bravo
cSKn Çevrimdışı cSKn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinize ve emeğinize sağlık.. Bence far mükemmel olmuş, tam temaya uygun. Keskin ve net! Airbrush için denecek söz yok, zaten en doğrusunu söylemişsiniz, salçalı makarna teması... Şu hali gerçekten harika. Midnite gibi bir sanat eserine sahip olmak isterdim. İlerde yapmak istediğim şeylerden birisi sizin yaptığınız. Ve imkanım olduğu zaman sizinle temas kurmak isterim. Öğrenmem gereken çok şey var çünkü Gülümsüyorum Tebrikler,yeni çalışmalarda başarılar ve sabır dilerim Çok gülüyorum Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 16.07.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel ötesi eline sağlık...insanın oturup izleyesi geliyor valla....süper... Dans Bravo Bravo
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ASLI_
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem olmuş, bende çıraklık yapabilirim Şok oldum Çok gülüyorum
Başa dön
ASLI_ Çevrimdışı ASLI_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş emeğine sağlık
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 16.07.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir şaheser oluşturulmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo valla çok güzel bir projeyi mutlu sonla bitirmişsiniz Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HArikuladeee tebrikler

Eski motor toplamak çok zevkli bir iştir. Amaaa öncelikle çok büyük sabır, sağlam sinirler, iyi bir araştırmacı ruhu ve tabii dee bolca para lazım

Önüne gelen bu işe soyunmasın derim ben Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler gerçekten uzun bır çalışma yapmışsın ve bol emek harcamışsın ama değmiş bence.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok güzel bir çalışma gerçekten Alkışlıyorum Alkışlıyorum son hali çok çok güzel olmuş tebrik ediyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Mondial 125 AGK 2006(Kırmızı).......
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok basarılı bi çalışma,bu makina izmirde sanırım gecenlerde moto-stopta gördüm sanırım yanılıyorumuyum??
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal