Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
ışıklarda yolun en sağında veya en solunda kaldırım dibinde dururum. Yinede aynadan geriyi bi süzmek lazım. Süzmenin biri gelip çıkmasın üstümüze.

cok haklı Bravo

bı gun sende benım gıbı yoldan cıkıp adama saldırırsan dıkkat et burnunu kırma haksız duruma dusuyosun Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
copil
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

nerdeyse öldürmeye teşebüs edecek kadar sınır aşmış yurudm insanı

Skidrow kardeşim neredeyse değil,alenen öldürmeye teşebbüs ediyor yurdumuzun insanı.
Birkaç ay önce E-5 göztepe mevkiinde eşim ve 10 yaşındaki kızım ile otomobilimizle giderken VW VOLT marka koca bi minübüs tarafından kasıtlı olarak sıkıştırıldık.20 yıllık tecrübem ve sayesinde paniklemediğim için iki yolu birbirinden ayıran beton bloklara çarpmaktan kurtulduk.Araçta çocuğum ve eşimin bulunması onları koruma içgüdümü anında uyararak benim normalden 2 kat daha fazla sinirlenmeme neden oldu.O sinirle aracı yakalyıp yanına yanaştım Sinirlendim .3 tane it sırıtıyolar.Sağ camı açtım"çek lan sağa o.....ç..... diye küfür ettim sesimin çıkabildiği en yüksek tonla.Gazlayıp 1.çevre yolu girişini geçince durdum.Eşime de"sen arabayı al eve gidin"deyip indim arabadan.Arkadaşlar inanın gözüm döndü...Durmadılar...şöför pardon der gibi eliyle işaret yaptı ve uzayıp gittiler.Yanımda eşim ve çocuğum olduğunu görünce utandıklarını düşünüyorum.Yoksa benden korktuklarından değil.Fakat o an dursalar sonunda dayak da yesem baya canlarını yakardım o sinirle Öfkeliyim .

Maalesef ülkemizde eğitimsiz çok insanımız var ve bu yaşadığımız olaylar cehaletin birer neticesi.Dileyelim en kısa zamanda eğitimli nüfus artsın ve bu tür olaylar mümkün olduğunca az yaşansın.
Son olarak:İstanbul'da ikamet eden herkesin tesadüfen hayatta kaldığını düşünüyorum.ister yaya ister motosiklet ister otomobille olsun...
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun,allah hepimiz ayılardan korusun.ama sendeki durup durmama kararsızlığı onuda yanıltmış.Demek istediğim trafikte kararsızlık olmaz ya durursun ya devam edersin.

Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

copil, istanbulda yaşarken motosiklet kullanmıyordum ama heryıl temiz bir taksiciyi haşat ederdim hatta yeni yıla girerken acaba busene kaç taksici benim haydarın tadına bakacak diye arkadaşlara espiri bile yapardım Çok gülüyorum istanbulda yaşamak bir zanaat o yüzden butaraflara göçtüm.burdaki ayı potansiyelide istanbulu aratmıyacak cinsten fakat sayıları az oldugu için olay sayısı bir yıla göre daha düşük oluyo Çok gülüyorum
yinede sabırlıymışssın...
600f, bendeki kararsızlık kırmızı yandıgında nizami olarak olmam gereken yerde oldugumdan aslında karasızlık sayılmaz evet bastırdım ama onun hesaba katamadıgı motosikletin arabaya göre daha az sürede durabilmesi.aslında ne farkederki kırmızı yanıyorsa yavaşlayıp durucan.evet haklısn trafikte karasızlık olmaz aslında geçebilrdimde taki otelden sahile geçen 3-5 turist grubu görene kadar.

diger tüm arkadaşlara teşekkürederim...
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun...

adama sayardım ama.. saydım farzedin Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hem bu canavarlarla mucadele ediyoruz hem karayollarının rezalet yamalı asvaltlarıya,mühendislik hatası virajlarıya,tabelasız kavşaklarıya.Tüm bu olumsuzuklara ragmen yinde motosiklet sürüyoruz ama işimiz gerçekten çok zor

Çok haklısın arkadaşım. Daha bu akşam:Elazığdan bir genç arkadaşıma motor almaya gittik. Acemi olduğu için ben kullandım gelirken (Diyarbakıra) 160 km yolu tam 3 satte alabildik. Hesap edin artık. Yollar çook kötü
HAzar gölünün etrafı komple yol inşaatı yerler toprak taş. Allahımmmm motor kullanmaktan soğudum resmen yaaa Beğenmedim Beğenmedim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal