Tarih: 16.07.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
nerdeyse öldürmeye teşebüs edecek kadar sınır aşmış yurudm insanı
Skidrow kardeşim neredeyse değil,alenen öldürmeye teşebbüs ediyor yurdumuzun insanı.
Birkaç ay önce E-5 göztepe mevkiinde eşim ve 10 yaşındaki kızım ile otomobilimizle giderken VW VOLT marka koca bi minübüs tarafından kasıtlı olarak sıkıştırıldık.20 yıllık tecrübem ve sayesinde paniklemediğim için iki yolu birbirinden ayıran beton bloklara çarpmaktan kurtulduk.Araçta çocuğum ve eşimin bulunması onları koruma içgüdümü anında uyararak benim normalden 2 kat daha fazla sinirlenmeme neden oldu.O sinirle aracı yakalyıp yanına yanaştım .3 tane it sırıtıyolar.Sağ camı açtım"çek lan sağa o.....ç..... diye küfür ettim sesimin çıkabildiği en yüksek tonla.Gazlayıp 1.çevre yolu girişini geçince durdum.Eşime de"sen arabayı al eve gidin"deyip indim arabadan.Arkadaşlar inanın gözüm döndü...Durmadılar...şöför pardon der gibi eliyle işaret yaptı ve uzayıp gittiler.Yanımda eşim ve çocuğum olduğunu görünce utandıklarını düşünüyorum.Yoksa benden korktuklarından değil.Fakat o an dursalar sonunda dayak da yesem baya canlarını yakardım o sinirle .
Maalesef ülkemizde eğitimsiz çok insanımız var ve bu yaşadığımız olaylar cehaletin birer neticesi.Dileyelim en kısa zamanda eğitimli nüfus artsın ve bu tür olaylar mümkün olduğunca az yaşansın.
Son olarak:İstanbul'da ikamet eden herkesin tesadüfen hayatta kaldığını düşünüyorum.ister yaya ister motosiklet ister otomobille olsun... _________________ Güçlü olan adil olmak zorundadır.
Çok geçmiş olsun,allah hepimiz ayılardan korusun.ama sendeki durup durmama kararsızlığı onuda yanıltmış.Demek istediğim trafikte kararsızlık olmaz ya durursun ya devam edersin. _________________
Tarih: 16.07.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
copil, istanbulda yaşarken motosiklet kullanmıyordum ama heryıl temiz bir taksiciyi haşat ederdim hatta yeni yıla girerken acaba busene kaç taksici benim haydarın tadına bakacak diye arkadaşlara espiri bile yapardım istanbulda yaşamak bir zanaat o yüzden butaraflara göçtüm.burdaki ayı potansiyelide istanbulu aratmıyacak cinsten fakat sayıları az oldugu için olay sayısı bir yıla göre daha düşük oluyo
yinede sabırlıymışssın...
600f, bendeki kararsızlık kırmızı yandıgında nizami olarak olmam gereken yerde oldugumdan aslında karasızlık sayılmaz evet bastırdım ama onun hesaba katamadıgı motosikletin arabaya göre daha az sürede durabilmesi.aslında ne farkederki kırmızı yanıyorsa yavaşlayıp durucan.evet haklısn trafikte karasızlık olmaz aslında geçebilrdimde taki otelden sahile geçen 3-5 turist grubu görene kadar.
diger tüm arkadaşlara teşekkürederim... _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1589 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 16.07.2008 - 22:34 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun...
adama sayardım ama.. saydım farzedin _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3860 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 17.07.2008 - 00:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
hem bu canavarlarla mucadele ediyoruz hem karayollarının rezalet yamalı asvaltlarıya,mühendislik hatası virajlarıya,tabelasız kavşaklarıya.Tüm bu olumsuzuklara ragmen yinde motosiklet sürüyoruz ama işimiz gerçekten çok zor
Çok haklısın arkadaşım. Daha bu akşam:Elazığdan bir genç arkadaşıma motor almaya gittik. Acemi olduğu için ben kullandım gelirken (Diyarbakıra) 160 km yolu tam 3 satte alabildik. Hesap edin artık. Yollar çook kötü
HAzar gölünün etrafı komple yol inşaatı yerler toprak taş. Allahımmmm motor kullanmaktan soğudum resmen yaaa _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız