Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2milyar civarında motor önerisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2milyar civarında motor önerisi

2milyar civarında motor önerisi
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

babs günaydın.! hoşgeldin beş gittin de kardes nası bi başlık nası bi öneri içerigi bu. !

önce kendini bi tanıt in misin cin misin çakma üyemisin gerçi başkan onları halletti ama genede biz seni tanıyalım ama dimi...

link:

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

al bi çan çin çon 150 cc scooter geri kalanlada kendine ait bi koruma al mont kask eldiven vs.. gibi

keyifli forumlar...

ah serkancım ahhh Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 16.07.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.el de düşünebilirsin dostum! Temiz motorlarda var.2.el diyip geçme. www.sahibinden.com araştır biraz gez dolaş sitede aklına kesin bir model yatacaktır...
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yerinde olsam üsütne sıkar bir 500 daha koyar bitane cbr 125R alırıdm hem vitesli motor bilmiyorsan ögrenmiş olurusn hemde daha güvenli sürüş yaşarsın.şahsım adına konuşuyorum ben scooter a bindigimde üzerine oturdugum 220kglik makinadaki kadar ne virajda ne düz yolda nede fren yaparken kendimi güvende hissetmiyorum.Tabi yine kara senin..
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
babs
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim ehliyet olsa 600 lüklerden alcam ama ehliyet yok viteslide bilmiyorum ya bi kaza olsa nolur onuda düsünmek zorundayım scooter basmaz zaten ama cbr yne 140 fln yapar heralde sende basmazsın diceksiniz ama oda olmuyo yani Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

buracQ demiş ki:
2.el de düşünebilirsin dostum! Temiz motorlarda var.2.el diyip geçme. www.sahibinden.com araştır biraz gez dolaş sitede aklına kesin bir model yatacaktır...

2.el istemiyo babam Üzgünüm
Başa dön
babs Çevrimdışı babs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. el alabilirsen ben bws 100 al derim 100 cc olmasına rağmen içten içe bi agrasiflik var
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki an 125 şuanda indirimde 2 bin ytl civarında bırak mondial filan cin con ollar alacaksan JAPON alacaksın... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çinden uzakdur,2000ytl ye 2. el bir japon al bak keyfine!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 17.07.2008 - 05:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babs demiş ki:
ama birde su var sadece yazları kullancam ehliyet flnda yok yas 16 zaten.bu f arkedermi az ku llancam ve ehliyet aldıımda deiştircem motoru yani simdiden çöm çöm ii bi motor alıpta devirmek istemiyorum Çok gülüyorum

ehliyet al ilk önce Beğenmedim
tupac_shakur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin alma,2 zamanlı alma,ehliyet al bu dediklerimi yaparsan iyidir Göz kırpıyorum 2 zamanlıda keyfine kalmış çok yakmasın,ekonomik olsn istiyorsan 2 zamanlı alma derim.Gerçi çok fark etmez 20 liralık yere 25-28 arası gidersin ama genede sen bilirsin ayrıca 16 yaşında motora binmek riskli,hele bide benim gibi küçük göstetiriyorsan polis hemen durdurur ve yersin cezayı İstemiyorum
Başa dön
tupac_shakur Çevrimdışı tupac_shakur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.08.2008 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim git şimdi 2. el honda beat yada honda activa al hem keyfini sür hemde şüphen olmasın Bravo bende 2002 activa var 6 yaşında motor hiç mi sorun çıkarmaz ya Çok gülüyorum yok kardeşim sadece bir keresinde çok kötü çukura girdim ampulde çok sıcak olduğundan kısa ampul patladı Çok gülüyorum uzun yola çıkarken hiç düşünmedim acaba gider mi diye hemde hiç,kafam o kadar rahat ki birden karar verebiliyoru. mesela geçen paza dükkanda oturuyordum öğlen saatleri bi anda aklıma esti tekirdağa gitmek (buradan 120km) çıktım gittim,giderken silivriye uğrasım amcamın yanına ama dönüşte hiç gaz kesmeden 120 km yol geldim Bravo bu her scooterın harcı değil Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hackiso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda activa yada yamaha bus bak derim
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal