Tarih: 16.07.2008 - 21:07 Mesaj konusu:
2.el de düşünebilirsin dostum! Temiz motorlarda var.2.el diyip geçme. www.sahibinden.com araştır biraz gez dolaş sitede aklına kesin bir model yatacaktır... _________________ YeBeRe Reysing Tim !
Tarih: 16.07.2008 - 22:31 Mesaj konusu:
ben yerinde olsam üsütne sıkar bir 500 daha koyar bitane cbr 125R alırıdm hem vitesli motor bilmiyorsan ögrenmiş olurusn hemde daha güvenli sürüş yaşarsın.şahsım adına konuşuyorum ben scooter a bindigimde üzerine oturdugum 220kglik makinadaki kadar ne virajda ne düz yolda nede fren yaparken kendimi güvende hissetmiyorum.Tabi yine kara senin.. _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
abicim ehliyet olsa 600 lüklerden alcam ama ehliyet yok viteslide bilmiyorum ya bi kaza olsa nolur onuda düsünmek zorundayım scooter basmaz zaten ama cbr yne 140 fln yapar heralde sende basmazsın diceksiniz ama oda olmuyo yani
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
buracQ demiş ki:
2.el de düşünebilirsin dostum! Temiz motorlarda var.2.el diyip geçme. www.sahibinden.com araştır biraz gez dolaş sitede aklına kesin bir model yatacaktır...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 02:01 Mesaj konusu:
çinden uzakdur,2000ytl ye 2. el bir japon al bak keyfine!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
ama birde su var sadece yazları kullancam ehliyet flnda yok yas 16 zaten.bu f arkedermi az ku llancam ve ehliyet aldıımda deiştircem motoru yani simdiden çöm çöm ii bi motor alıpta devirmek istemiyorum
ehliyet al ilk önce _________________ öldürmeyen her darbe GÜçlendirir
Çin alma,2 zamanlı alma,ehliyet al bu dediklerimi yaparsan iyidir 2 zamanlıda keyfine kalmış çok yakmasın,ekonomik olsn istiyorsan 2 zamanlı alma derim.Gerçi çok fark etmez 20 liralık yere 25-28 arası gidersin ama genede sen bilirsin ayrıca 16 yaşında motora binmek riskli,hele bide benim gibi küçük göstetiriyorsan polis hemen durdurur ve yersin cezayı
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 02.08.2008 - 08:19 Mesaj konusu:
kardeşim git şimdi 2. el honda beat yada honda activa al hem keyfini sür hemde şüphen olmasın bende 2002 activa var 6 yaşında motor hiç mi sorun çıkarmaz ya yok kardeşim sadece bir keresinde çok kötü çukura girdim ampulde çok sıcak olduğundan kısa ampul patladı uzun yola çıkarken hiç düşünmedim acaba gider mi diye hemde hiç,kafam o kadar rahat ki birden karar verebiliyoru. mesela geçen paza dükkanda oturuyordum öğlen saatleri bi anda aklıma esti tekirdağa gitmek (buradan 120km) çıktım gittim,giderken silivriye uğrasım amcamın yanına ama dönüşte hiç gaz kesmeden 120 km yol geldim bu her scooterın harcı değil _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız