Tüm arkadaslarıma cevaplarından dolayı teşekkürler... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
wayyy sino abim, biz teşekkür ederiz geldin onurlandırdın bizi sohbetimizin her saniyesi bizim için çok değerli idi.. keşke zamanımız olsaydı da daha fazla kalabilseydin.. ama yarından itibaren izinliyim bol bol vaktimiz var. emirgan da görüşmek üzere
bu arada Ali dostuma da ayrıca teşekkür ederiz
LEVO, senin de kulaklarını çınlattık sino abi almanyaya döndüğünde selamlarımızı iletecektir _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
wayyy sino abim, biz teşekkür ederiz geldin onurlandırdın bizi sohbetimizin her saniyesi bizim için çok değerli idi.. keşke zamanımız olsaydı da daha fazla kalabilseydin.. ama yarından itibaren izinliyim bol bol vaktimiz var. emirgan da görüşmek üzere
Ekremcim inşaAllah istanbulda görüşürüz ve çok arkadaşımız gelir..
Tabiki buradan haber veririz herkese..
ZX-636R demiş ki:
SİNO beni kırmayıp okadar yol geldiğin için birkez daha teşekkür ederim
yemekler için afiyet olsun pirzolonun fotolarını 4gözle bekliyoruz
Emirgan da görüşmek üzere...eminim İstanbul m.d orda olacaktır
Ali kardeşim ne demek nadir görünen temiz motorcular için ben nerelere gitmemki..
@LEVO
LEVOOO olm.. Seni hep çekiştirdik yaaaa... Merak etme anlatırım sanaaaa neymişşş _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Tarih: 11.07.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
Tamam Sino abi güzel bir hafta sonu organizasyonu yapılsın Emirgan a geliriz inşallah ama sende İstanbula kadar gelmişsin Fatih e uğramazsan ormanın yanar
Akraba,izine çıktın tabi estiriyorsun sabaha kadar sınır yok diye
Sabah erken kalkar
Balkondan salkar
Kızlar ondan korkar
Hop bili bili bom... Akraba,karnım ağırdı _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tamam Sino abi güzel bir hafta sonu organizasyonu yapılsın Emirgan a geliriz inşallah
Eh ama sen bi gelme baaakkk _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Akraba,izine çıktın tabi estiriyorsun sabaha kadar sınır yok diye
Sabah erken kalkar
Balkondan salkar
Kızlar ondan korkar
Hop bili bili bom... Akraba,karnım ağırdı
ahahahahahhhh Akraba sabah sabah gene güldürdün beni
ama o dediğin şarkıyı biz 20 yaşlarında sölüyoduk hata ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' Yazıyoduk Nişantaşı sokaklarına
ama artık yaşlandık, nerde huzur biz orda, _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Demek cekistirdiniz heeeeeeeee bak bakk bak, sino sen gelde ben bi senin yanina geleyiim ögreneyiim bakiim neler konustunuz
Ben sana cekistirmek neymis burada gösteririm sen geellll......
[b]Kameran Hazirmi ???? Benimki hazir !!!
Insallah kismet olursa bir gün ayagim Istanbulada düser, sizlerin yaninada gelecegim... [/b]
LEVOOO cuumm sen yeterki gel birader yaa...
Yok olm seni cekiştirmedik hep üzerine güzel sözler sarfettik...
Ne olabilirdiki zaten..
03.08 cıvarında almanyaya ayak basarım inşaAllah..
Güzel sohbet ederiz inşaAllah...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
titi demiş ki:
Peki ne zaman oluşum toplanıyor...Yarın pazar bu buluşmayı taih yazar...
Bence 20.07 pazar akşamı olsa iyi olur..
Rumeli Hisarı cafede buluşuruz ..
Pazar sabahı istanbuldayım nasipse...
Buradan gelenler haber versin geliyorum diye.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
sino, abi inşallah müsait olursam gelmeye çalışırım ama cumartesi akşamı doğumgünüm olduğundan trafik yoğun olur, gecenin nerede ve nasıl biteceğini henüz bilemediğimden söz veremiyorum
ama daha burdasın nasıl olsa mutlaka görüşürüs _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
sino, abi inşallah müsait olursam gelmeye çalışırım ama cumartesi akşamı doğumgünüm olduğundan trafik yoğun olur, gecenin nerede ve nasıl biteceğini henüz bilemediğimden söz veremiyorum
ama daha burdasın nasıl olsa mutlaka görüşürüs
Sağol ekremcim ama baksana kimse geliyorum aksam 18:00 de oradayım dememiş
Pazar günü akşamı hisarda buluşmaya kimse ben geliyorum deyip haber vermediği için bu buluşma battı arkadaşlar..
Bende bogazda araba ile saga sola gider gezerim ne yapalım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız