Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 35, 36, 37  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim de bu konuda bir fikrim yok maalesef solcek_umut. Üzgünüm
Kanada'da motosiklet piyasasi diye bir sey yok. Rezalet. Eminim Iran'da filan bile buradan daha fazla piyasa vardir. Esas piyasa Amerika'da. Bende de vize yok ki bi ziyaret edemedim su illet ulkeyi. Beğenmedim

Henuz buraya da bir sey getirtmedim www.ebay.com'dan. Kactir erteliyorum, gumruk mevzuatini bilmedigimden. Cok buyuk ihtimal ne getirtirsen getirt takilmiyor, vergisiz kapina kadar geliyor. Ama ya takilirsa diye bir korku var. Mevzuati bilmedigim icin elimi surmedim hic ithalata daha. Yoksa senin icin buraya getirtir, buradan sana yollardim ama dedigim gibi riskli su an icin. Hic deneyimim yok maalesef.

Ama bu modelle gercekten ilgileniyorsan, senin icin yazisirim adamlarla eger dil problemin varsa. Bize bir yol gosterirler belki.

Ben Turkiye'deyken de hic ekzoz getirtmedim. Turkiye'de takilir mi takilmaz mi gumruge bilmiyorum. En son tam getirtiyodum Yoshimura RS-5 Carbon Cone-End, kimsenin elinde yoktu. Belki bilirsin Turkiye'ye cok gec geldi zaten o model. Ben de GP-Force almistim Mototal-Sina'dan, daha fazla beklememek icin.

Bu sitede ekzoz getirten vardir belki Turkiye'ye. Bence sen bir topic acip, getirten arkadaslar varsa onlardan bir fikir al, ona gore kararini ver. Dedigim gibi ben firmayla yazisirim, kafana takma. Keske Amerika'da olsaydim da sana yollasaydim direk. Amerika'da herseyde oldugu gibi bu ekzoz da ucuz olsa gerek.

Bu arada alttaki kisa olan versiyonu begenmene sevindim. Gercekten cok hos ve yirtici duruyor. Sesini hayal bile edemiyorum. Delirdim

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, dil puroblemim yok eşim ingiliz fakat gramer problemim var oyüzden benim için iletişim kurarsan sevinirim dostum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamdir solcek_umut. Ben senin icin baglantiya gececem adamlarla ve ayri da bir topic acacam, tercumesini de altina ekleyerek. Yazismalari herkes takip eder. Istiyorsan sen bana sormak istediklerini yolla PM'den ozel bir sey sormak istiyorsan ben ceviririm. Bosver diyosan ben fiyat ve Turkiye'ye gonderi ucreti hakkinda bilgi alirim. Teknik bir sey sormak istiyorsan bana sorarsin, ben adamlara yollarim.

Bu arada VALEO'nun onceden ekledigi su asagidaki resimdeki Racefit'in Growler modelinin tam da 2008 ZX-10R ustunde videosunu buldum. YouTube kullanamayanlar icin videonun hemen ustunde ismi var. Ismi kopyalayarak baska siteden izliyorsunuz sanirim Turkiye'de, o kisimlarini ben bilmiyorum.

Ne yazikki videodaki cocugun motor daha rodajda oldugu icin videoda 6,000 rpm'in ustune cikmiyor. Bu arada Baffle (uc kisimdaki halka parca) sokulmus vaziyette, cocuk aciklamalarda soylemis, zaten videonun sonunda da gorunuyor ucunun cikarilmis oldugu. Zaten ekzoz takiyosan baffle'i sokecen, yoksa hic takma, oyle degil mi. Çok gülüyorum VALEO'nun ekledigi resimde baffle yerinde, dikkat ederseniz.
6,000 rpm'i gecmemesine ragmen sese dikkat edin. Su Racefit'lerin melodisine hakkaten bitiyorum, cok hos. Bu sese yakin sesi bir de ryangt'in Devil Racing Replica'sinda duydum. Acayip bir melodi bu. Bravo

2008 ZX10R Racefit Growler

Link

Growler modelinden bu ses cikiyorsa benim ikinci olarak ekledigim GP tipi uctan ne ses cikar tahmin edemiyorum artik. Şok oldum

Bu asagidaki video da ayni cocugun baffle'i sokmeden once kaydettigi video. Arada fark var tabii ki. Kiyaslamaniz icin baffle takili olan videoyu da ekliyorum;

2008 ZX10R Racefit Growler (Baffled)

Link

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, hmm tamam anladım abi.. senin erbil abi ile olan arandaki tartısma beni asla ama asla ilgilendirmez.. herkes kişiye göre değişir... ama ben ikinizide seviyorum Göz kırpıyorum sevmesem ne onu nede seni ararım Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
artık daha fazla bu konuda konuşmak bile istemiyorum çünkü sonuç olmuyor,asla ve asla olmuyorrrrr,ama eski topicleri meydan okumaları okuyup sende karar verebilirsin kim ne demiş kim yapmış yapmamış!! ben artık kimseye meydan okumuyorum,çünkü sadece lafta kalıyor,kimse çıkıp gelmiyor,ve bunun için bahene çokk oluyor sinir bozuyor!!

SRAD-HAN Berhan bu söylediğin benim içinde mi geçerli yoksa Delirdim Delirdim

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 17.07.2008 - 02:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bu topicte saldiran saldirana. Çok gülüyorum
Fatura sana bile cikabilir LEVO. Çok gülüyorum
Mesela sabah ucaga binip bi Turkiye yapacan, sonra eve donecen filan. Herseye hazir ol yani. Çok gülüyorum
Turk biniciler hakkaten cok hirsli yaww, milletin gozu kapismaktan baska bisey gormez olmus. Şok oldum

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Valla bu topicte saldiran saldirana. Çok gülüyorum
Fatura sana bile cikabilir LEVO. Çok gülüyorum
Mesela sabah ucaga binip bi Turkiye yapacan, sonra eve donecen filan. Herseye hazir ol yani. Çok gülüyorum
Turk biniciler hakkaten cok hirsli yaww, milletin gozu kapismaktan baska bisey gormez olmus. Şok oldum

Benim bir korkum yok, ben söylediklerimin arkasinda durdum ve dururum Bravo Göz kırpıyorum

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, seni çok aradım.. msndende kaç defa çağırdım ama gelmedin!! hatırlatayım levent abicim...... Bravo Bravo Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
LEVO, seni çok aradım.. msndende kaç defa çağırdım ama gelmedin!! hatırlatayım levent abicim...... Bravo Bravo Bravo

Pardon Osman hatirlayamadim ne icin cagirmistin beni??? "

"Misket oynamayami" "Gazoz kapagi" oynamayami???
Gülümsüyorum Gülümsüyorum Delirdim Delirdim

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, heyecan iyidir arada Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ossky

Simdi hatirladim osman, beni MOTO STOPA cagirmistin, ama ben geldim sen yoktun Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

Başa dön
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, dostum sen yanlızca fiyatını ve kargoyla birlikte maliyetini bana yazarsan sevinirim, şu en kısa olanın, fakat egzapı iptal etmemiz gerekicekmi bunu tam öğrenmek isterim, bu arada videolarını seyredemiyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Erbilim olayla alaksı yok sadece olay yumusasın diye yazdım.Seni gördüm rüyamda yanımdan kafa yaparak selam verdin gectin.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
hayırdır inşallah.... Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamdir solcek_umut, ben adamlara simdi yollarim soruyu. Direk merkeze, Japonya'ya yollayacagim. Sanirim bana gore 15 saat ileride onlar, su an mesaileri bitmis olabilir. Yarina gelir ancak cevap. Neyse... Cevap gelir gelmez, buraya aciklarim fiyati. Exupi da soracagim ayrica.

Videolar Turkiye'de nasil seyrediliyor ben de bilmiyorum. Evet beyler... Bir yardim eden ciksin su video olayina, hani vardi ya bi taktik, YouTube videolarini izliyodunuz bi sekilde. Yapin bi numara da gorsun millet su videolari. Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

Birazdan kafani iyicene karistiracam solcek_umut, hazir ol... Çok gülüyorum
Bir zamanlar benim kafamin da allak bullak oldugu gibi. Çok gülüyorum

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, ben izledim gerçekten harika psikopat bir ses varmış. Bravo Çok gülüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 35, 36, 37  Sonraki
24. sayfa (Toplam 37 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal