Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2731 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 17.07.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
Benim de bu konuda bir fikrim yok maalesef solcek_umut.
Kanada'da motosiklet piyasasi diye bir sey yok. Rezalet. Eminim Iran'da filan bile buradan daha fazla piyasa vardir. Esas piyasa Amerika'da. Bende de vize yok ki bi ziyaret edemedim su illet ulkeyi.
Henuz buraya da bir sey getirtmedim www.ebay.com'dan. Kactir erteliyorum, gumruk mevzuatini bilmedigimden. Cok buyuk ihtimal ne getirtirsen getirt takilmiyor, vergisiz kapina kadar geliyor. Ama ya takilirsa diye bir korku var. Mevzuati bilmedigim icin elimi surmedim hic ithalata daha. Yoksa senin icin buraya getirtir, buradan sana yollardim ama dedigim gibi riskli su an icin. Hic deneyimim yok maalesef.
Ama bu modelle gercekten ilgileniyorsan, senin icin yazisirim adamlarla eger dil problemin varsa. Bize bir yol gosterirler belki.
Ben Turkiye'deyken de hic ekzoz getirtmedim. Turkiye'de takilir mi takilmaz mi gumruge bilmiyorum. En son tam getirtiyodum Yoshimura RS-5 Carbon Cone-End, kimsenin elinde yoktu. Belki bilirsin Turkiye'ye cok gec geldi zaten o model. Ben de GP-Force almistim Mototal-Sina'dan, daha fazla beklememek icin.
Bu sitede ekzoz getirten vardir belki Turkiye'ye. Bence sen bir topic acip, getirten arkadaslar varsa onlardan bir fikir al, ona gore kararini ver. Dedigim gibi ben firmayla yazisirim, kafana takma. Keske Amerika'da olsaydim da sana yollasaydim direk. Amerika'da herseyde oldugu gibi bu ekzoz da ucuz olsa gerek.
Bu arada alttaki kisa olan versiyonu begenmene sevindim. Gercekten cok hos ve yirtici duruyor. Sesini hayal bile edemiyorum. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
slowokan, dil puroblemim yok eşim ingiliz fakat gramer problemim var oyüzden benim için iletişim kurarsan sevinirim dostum _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 17.07.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
Tamamdir solcek_umut. Ben senin icin baglantiya gececem adamlarla ve ayri da bir topic acacam, tercumesini de altina ekleyerek. Yazismalari herkes takip eder. Istiyorsan sen bana sormak istediklerini yolla PM'den ozel bir sey sormak istiyorsan ben ceviririm. Bosver diyosan ben fiyat ve Turkiye'ye gonderi ucreti hakkinda bilgi alirim. Teknik bir sey sormak istiyorsan bana sorarsin, ben adamlara yollarim.
Bu arada VALEO'nun onceden ekledigi su asagidaki resimdeki Racefit'in Growler modelinin tam da 2008 ZX-10R ustunde videosunu buldum. YouTube kullanamayanlar icin videonun hemen ustunde ismi var. Ismi kopyalayarak baska siteden izliyorsunuz sanirim Turkiye'de, o kisimlarini ben bilmiyorum.
Ne yazikki videodaki cocugun motor daha rodajda oldugu icin videoda 6,000 rpm'in ustune cikmiyor. Bu arada Baffle (uc kisimdaki halka parca) sokulmus vaziyette, cocuk aciklamalarda soylemis, zaten videonun sonunda da gorunuyor ucunun cikarilmis oldugu. Zaten ekzoz takiyosan baffle'i sokecen, yoksa hic takma, oyle degil mi. VALEO'nun ekledigi resimde baffle yerinde, dikkat ederseniz.
6,000 rpm'i gecmemesine ragmen sese dikkat edin. Su Racefit'lerin melodisine hakkaten bitiyorum, cok hos. Bu sese yakin sesi bir de ryangt'in Devil Racing Replica'sinda duydum. Acayip bir melodi bu.
Growler modelinden bu ses cikiyorsa benim ikinci olarak ekledigim GP tipi uctan ne ses cikar tahmin edemiyorum artik.
Bu asagidaki video da ayni cocugun baffle'i sokmeden once kaydettigi video. Arada fark var tabii ki. Kiyaslamaniz icin baffle takili olan videoyu da ekliyorum;
SRAD-HAN, hmm tamam anladım abi.. senin erbil abi ile olan arandaki tartısma beni asla ama asla ilgilendirmez.. herkes kişiye göre değişir... ama ben ikinizide seviyorum sevmesem ne onu nede seni ararım
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 17.07.2008 - 02:36 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
artık daha fazla bu konuda konuşmak bile istemiyorum çünkü sonuç olmuyor,asla ve asla olmuyorrrrr,ama eski topicleri meydan okumaları okuyup sende karar verebilirsin kim ne demiş kim yapmış yapmamış!! ben artık kimseye meydan okumuyorum,çünkü sadece lafta kalıyor,kimse çıkıp gelmiyor,ve bunun için bahene çokk oluyor sinir bozuyor!!
SRAD-HANBerhan bu söylediğin benim içinde mi geçerli yoksa _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
En son LEVO tarafından 17.07.2008 - 02:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.07.2008 - 02:42 Mesaj konusu:
Valla bu topicte saldiran saldirana.
Fatura sana bile cikabilir LEVO.
Mesela sabah ucaga binip bi Turkiye yapacan, sonra eve donecen filan. Herseye hazir ol yani.
Turk biniciler hakkaten cok hirsli yaww, milletin gozu kapismaktan baska bisey gormez olmus. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 17.07.2008 - 02:55 Mesaj konusu:
slowokan demiş ki:
Valla bu topicte saldiran saldirana.
Fatura sana bile cikabilir LEVO.
Mesela sabah ucaga binip bi Turkiye yapacan, sonra eve donecen filan. Herseye hazir ol yani.
Turk biniciler hakkaten cok hirsli yaww, milletin gozu kapismaktan baska bisey gormez olmus.
Benim bir korkum yok, ben söylediklerimin arkasinda durdum ve dururum _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
slowokan, dostum sen yanlızca fiyatını ve kargoyla birlikte maliyetini bana yazarsan sevinirim, şu en kısa olanın, fakat egzapı iptal etmemiz gerekicekmi bunu tam öğrenmek isterim, bu arada videolarını seyredemiyorum _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 17.07.2008 - 12:35 Mesaj konusu:
Tamamdir solcek_umut, ben adamlara simdi yollarim soruyu. Direk merkeze, Japonya'ya yollayacagim. Sanirim bana gore 15 saat ileride onlar, su an mesaileri bitmis olabilir. Yarina gelir ancak cevap. Neyse... Cevap gelir gelmez, buraya aciklarim fiyati. Exupi da soracagim ayrica.
Videolar Turkiye'de nasil seyrediliyor ben de bilmiyorum. Evet beyler... Bir yardim eden ciksin su video olayina, hani vardi ya bi taktik, YouTube videolarini izliyodunuz bi sekilde. Yapin bi numara da gorsun millet su videolari.
Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:
Birazdan kafani iyicene karistiracam solcek_umut, hazir ol...
Bir zamanlar benim kafamin da allak bullak oldugu gibi. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız