Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
ula valla bu motosıketten kaynaklanan ölüm haberlerini okudukça bı yakınımı kaybetmiş kadar üzülüyorum..cocuğu da varmış abimizin.yakınlarına sabırlar diliyorum..Allah taksiratını affetsin..
valla aynı duyguyu paylaşıyorum seninle,inan çok üzgünüm Allah rahmet eylesin _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 17.07.2008 - 10:18 Mesaj konusu:
bu şekilde olmuş
Zeytinburnu'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ACT Havayolları'nda hava güvenlik uzmanı olarak çalışan Volkan Erol'un kullandığı motosiklet, Sahil Kennedy Caddesi Yedikule mevkisinde kontrolden çıkarak bariyer ile bir aydınlatma direğine çarptı. Kazada, motosikletten fırlayan Erol ile arkasında oturan kız arkadaşı Nilüfer Bahadır yaralandı.
Volkan Erol, kaldırıldığı Bakırköy'deki Özel Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bahadır ise Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Erol'un olay öncesi halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynadığı ve Bahadır ile daha önce çalıştıkları bir hava yolu şirketinde tanıştıkları öğrenildi. _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.07.2008 - 10:21 Mesaj konusu:
Başımız sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin, mekanı cennet olsun _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 17.07.2008 - 10:23 Mesaj konusu:
allah rahmet etsin üzücü bir olay _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız