Volkan, yok salamura yaprak hiç bir yerde ,bulamıyorum..Bul al sarayım aplam
Havuza dışarıdan yiyecek sokmak yassssaaaaaaaak _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 21.07.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
Güzel olacak bu gezi güzel..
Bir sonraki haftada TEKNE turu yapalım diyo bu adamlar Halil... ??? _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7664 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.07.2008 - 14:32 Mesaj konusu:
HalilRR, son anda bi sorun çıkarsa kendi çocuklarım linç eder beni vallahi....
hastalık ölüm harici nasipse ordayım..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6695 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.07.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
delici, Yav gel sen dinle abini. Senenin 10 ayı motora binersin burda. Ben bonservisini öderim İstanbul MD ye _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Arkadaşlar yapmayın etmeyin adam izmirin Nam salmış 1 numaralı fordcusu nasıl korkmadan bende geliyorum diyorsunuz anlamış deyilim... adam sizi inine kadar çağırıyo
_________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6695 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.07.2008 - 10:54 Mesaj konusu:
deliemin, Yav dur be kardeşim, ekmeğime taş koyma. Alnımın teriyle örmüşüm ağımı, helalinden avımı bekliyorum şurda
Bana Fordculuk yaptırtmayın, İstanbula getirtmeyin.
Özellikle senin gibi bir av nasıl olurdu biliyomusun, off diyorum offff
delici, Motoru bizmi ayarlayacağız Yav kardeşim sen bana motoru ayarla, bonservis ödetmeden gelirim ben İstanbul MD ye _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız