çankaya büyükşehir belediye başkanı muzaffer eryılmaz,motosiklete binmeyi ögrenmek isteyen her yaştan vatandaşlara çankaya belediyesince ücretsiz kurs verilecegini bildirdi.
kursta kullanılacak motor ve koruyucu kıyafetleri karşılıyıcaklarını belirten eryılmaz,isteyen vatandaşlarımız bu işi uzmanlarından ögrenebilcek diye konuştu...
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 17.07.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
Vay canına çok şaşırdım..Pek sanmıyorum böyle birşey olcağnı ama hadi bakalım inşallah bir ilk gerçekleşir gidip motoru koruyucu kıyafeyi biz karşılıyoruz diyerek insanların kafasına safebet marka kask takmasınlarda _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 17.07.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
karaprens_08, bence yanlış düşünüyosun..Her türlü olay istanbulda oluyor asıl, nerde motorsiklet fuarı nerde gösteri nerde konser nerde motorsiklet eğitim yeri hepsi istanbulda.. Asıl ankarada hiçbişey yok.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bravo benim ilçemin belediye başkanı olur kendisi. Normalde pek icratını göremeyiz ama bu yaptığını takdir ettim.
ehehe _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 17.07.2008 - 14:13 Mesaj konusu:
Gelişme var enteresan _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız