Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 558 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 17.07.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
Ünlü fotograf ustası Safa YAPAR ile çalışmak senin için büyük bir şans Emincim
Başarılı kareler _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tarih: 17.07.2008 - 14:09 Mesaj konusu:
Emin seni ne zman görsem kulağında telefon Erdal Acar gibisin
İşte geçen söz ettiğim gibi r1 cafelere yakışıyor _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
cikisss olmuş _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.07.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
deliemin, 7 ve 8 inci resimler tam bibloluk,çok beğendim.
emin,bence o 2 resmi çıkattır ve çerçeve yaptırıp as evine,
gerçekten çok hoşuma gitti özellikle r1 in renkli geri planın renksiz olması...
bu arada emin kızma ama keşke tulumları giyseydin viraj fotolarında,daha süper poz olurdu.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 17.07.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
Valla bu resimleri Yamaha dan birileri gördüğünde para vermeleri gerekir resim gibi deriz ya budur işte hele kafade çekilen resimlere bayıldım ellerine sağlık (tüm ekibin) _________________ GSR
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 752 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 17.07.2008 - 14:30 Mesaj konusu:
deliemin, bu kadar acsan eger starfuck dan bısıler yeseydın
o bakıslar ne öle...
aman Allah ım..
sıgarayı bıle öle bı yakısın varkı bakın ıbret alın yakarsam böle yakarım hesabı halbukı daha sigarayı bıle yakamıyosun _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız