Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 R6 S Görücüye çıktı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 R6 S Görücüye çıktı..

2009 R6 S Görücüye çıktı..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu motoru hala niye üretiyorlar anlamış değilim . Sanki cok ucuza satıyorlarmış gibi

+1

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay canına herkes ne kadar de profesyonelmiş ülkemizde ! PİSTLER için üretilmiş yeni kasa motorları alıp sokaklarda gezmek çok mantıklı geliyor da cadde kullanımı için İDEAL kabul edilen Supersport R6S'in hala üretilmesi mantıksız geliyor !

Tuhaflıklar ülkesiyiz vesselam ?
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor güzel yamaha her zamanki gibi bi adım önde başlamak istiyor ne kadar yapamasada
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena değil
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala üretilmesi bana görede mantıklı Bravo
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 17.07.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hastayım bu seriye Bravo
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAMAHA-R1 Eee Serkan bey Sizin gibi Cadde, Bebek, Ulus Akmerkez Kompedanının ne işi olur böyle banel bir motorla onu anlamışp değilim Şok oldum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 17.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
ne işi olur böyle banel bir motorla

Eyvallah Emincim, iltifatın için kendi adıma teşekkür ederim Gülümsüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 17.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzost igrenç...
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising Göz kırpıyorum Görmez dedim ama gördün demek Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozgurce78
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzoz akrep olursa bu iş tamamdır

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu kasanın meraklısı cokta ondan üretiliyor mesela ben
Başa dön
ozgurce78 Çevrimdışı ozgurce78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 18.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyat/Başarım ürünü işte.
Genelde bizde bir alışkanlık vardır. En pahalısı en son çıkanı en iyidir düşüncesi.
Kimse ihtiyacımı karşılar mı, kullanmayacağım (kullanamayacağım) özelliğe boşa para vermeyeyim diye düşünmez.
Ne diyelim. Yine de tercih meselesi. Saygı duymak lazım Gülümsüyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bişey olmuş egzozu abi yohşi akrep felan 10 numara olur Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence buda güzel kasa Bravo
SS lerin hepsi güzel Delirdim
msx1987
Üye
Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzost ne kadar hos gelmıyoda olsa kasa gayet hoş bence hemde siyah Bravo Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal