Resimlerde ufak bir ayrıntıyı farkettim uzun ve kısa farların Xenon, fakat parkları değiştirmemişin, aşağıda resmini eklediğim park Xenon lar umarım eksiğini kapatacaktır.
Kendi R1'ime sorunsuz uydu...
_________________ • Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa, yanılıyor olduğumu düşünürüm.
En son Manhattan tarafından 17.07.2008 - 16:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 17.07.2008 - 16:56 Mesaj konusu:
hepsi bir birinden güzel kareler.emek verilmiş güzel olmuş allah kaza bela vermesin... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 18:06 Mesaj konusu:
emin sen baya yakışıklı adammışın be yaw cafe önlerine bukadar yakışan bir baska makina yok,sırf bunun için bitane R1 alayım diyorum kordona gidip gelmek için kullancam _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 17.07.2008 - 18:16 Mesaj konusu:
whiskey75, Yavrusu bu olabilirmi?
yakuzzza, Hemen yarın koyuyorum oki.. De filmde yeterince görmedinmi adamları zaten? Fotolarını napican anlamadım Neyse yarın koyarım..
AHMET_R6, Ağustos 23 kesin tarih.. Motorumun Türkiyeye giirş tarihi.. En geç 24'ünde görüceksiniz fotoları kardeşim söz sana
SRAD-HAN, hangi kordon? İstanbul çekmecedede var... İzmirdede var Hehehhe _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 17.07.2008 - 18:18 Mesaj konusu:
oskyy, Heh son anda kafa yemekten kurtuldun heheheh :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
SRAD-HAN Abicim itiraf et hadii sende seviyorsun R1 i ... Bu arada biz istediğimiz kadar yakışıklı olmak için uğraşalım genede senin yanında hiç bişeyiz abiciimmm _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
resimler çok güzel allah eğlencenizi bozmasın _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız