Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 17:57 Mesaj konusu:
01showtime, yaw abicim sen yinemi açık bıraktın pencereyi gece, bende dün Isle man OFFFF tt de tam liderdim bi baktım kaskın içinde yanağıma su damlıyor allah allah bu ne diyorum gaza yukleniyorum,sonra bacaklarım filan gıdıklanmaya basladı allahım ne oluyor diyorum bu ne yaw,bi uyandım ki üzerimde köpeğim var beni yalıyor _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
bana hatırlattıklarını yazarsam site kapanır _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 19:00 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, onu denize döktük bidaha uğramaz o _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 17.07.2008 - 19:00 Mesaj konusu:
SRAD-HAN Berhan abim bunu nabıcas abi peki : o _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
En son serkan_yenidunya tarafından 17.07.2008 - 19:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
01showtime,bundan sonra bir yere kaybolma ok, bu sitenin sana ihtiyacı var _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2637 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 17.07.2008 - 19:39 Mesaj konusu:
Abi geçen gün nooldu bi bilseniz. Dayımın crosu kaptım gazlıyorum. Tam bizim caddeye girdim 2 polis takıldı peşime. Baktım kesicekler cezayı kökledim gazı. Bizim yenibosna da biraz kovaladılar. Sokağa girdim verdim gazı verdim gazı baktım bizim evin önünde transponter duruyo. Tekrar koydum gazı tekeri kucakladım trasnponterin üstünden bizim 3 kattaki balkona girdim. Hemide hiç hatasız anasssını sattttiiim. Baktım bizim polisler sokağa girmiş beni arıyo. Tabi bulamadılar. Neyse ertesi gün öğrendim ki ŞİZOFRENİM _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Tarih: 17.07.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
depresif_motorcu, Hocam senın bahsettıgın yarış Çatalca-Ormanlı enduro yarışı yanlış fotoğrafları koymuşsun.Hem yarışan arkadaş 600 rr ile deği KTM EXC 450 ile yarışmış.Yazılanları dikkatli okusaydın anlardın.Yarış Ankara'da idi hem Marmara şampiyonası 3. ayak yarışıydı,2.değil
Enduro ve motocross a ilgi ne yazıkkı çok az
Hocam bu aşağıdaki fotoğrafta gözüken 1. senmisin eğer sensen onay verde olay açıklığa kavuşsun.Belki bir gün Husaberg 450 yada EXC 525 ile karşına çıkıpta MD deki bendim dersem şaşırma
fast_rider, hayır showtime yanlış hatırlamysam 15 mi 16 yaşında bi ara 600 rr ıyla polis kovalamştı heryerden önüne çıkmıştı polisler eve zor atmıştı arkadşmzn 600 rr ı var
açtığı topic bu kendi 600 rr ıyla polis kovalamıştı: http://www.motordelisi.com/ftopict-63639-.html
bak showtime bu topicte onun gibi olmasn varsa resmnler koy.o topickte demiştin yarışacak birini arıyorum diye.video yooladın upoad etmdk iykide etmedik madem o kadar polislerden kaçcak kadar yeteneklisin madem bu yaşında 600 rr ınla yarışcak adam arıyosun neden bi tek teker yaparken değilde bi alışveriş merkezinn KAPALI OTOPARKINDA çekilmiş bir tur atılmış video yolluyosun _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
En son thefastbiker tarafından 17.07.2008 - 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
thefastbiker, BİZ Showtime ile dünkü(carsamba ) md toplantısına gittik bi adet ktm 450 exc ile bitane 600rr ile forumda geveze hanım ve barossatr ye sorebilirsn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız