Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benden bir video daha..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benden bir video daha..

Benden bir video daha..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 17.07.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Benden bir video daha.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar.

resimi tiklayin izlemek için..

Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa,teşekkür ederiz,ellerine sağlık,ancak soldan trafik akışına alışmadıgımız için yinede garip geldi.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 17.07.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20 tık var 1 cevap yok Gülümsüyorum İlk cevap benden olsun.Ellerine sağlık
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
20 tık var 1 cevap yok Gülümsüyorum İlk cevap benden olsun.Ellerine sağlık

Çok gülüyorum

Asil size tesekurler dostum Bravo

Shimdi 40ki geçmishtir Çok gülüyorum , acaba fotoshopda viraj montaji yapip ekleseydim bóylumi olurdu ? Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

En son gixxa tarafından 17.07.2008 - 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 17.07.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 17.07.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video icin tesekkurler...Ama sol seritten gitmek cok ters geldi dogrusu... Şok oldum
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, beğenmemiş olabilirler videoyu.Bende baktım baktım aksiyon olacak diye yok, Dil çıkarıyorum Kanguru aradım oda yok Dil çıkarıyorum Sen foto koy bari.Lastik topiğine resim eklemişsin.Yine teker belli değil.Kamerayı öhlinse odaklamışsın.O net gözüküyor.Lastik bulanık gözüküyor.Koy şöyle 3-5 viraj resmi
Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekurler arkadaslar Bravo evet Turkiyeýe gelince, bende aynen sizin gibi yolun yanlish tarafindan gitmek benim taafima gelmishti Gülümsüyorum

GSXR-PRO demiş ki:
gixxa, beğenmemiş olabilirler videoyu.Bende baktım baktım aksiyon olacak diye yok, Dil çıkarıyorum Kanguru aradım oda yok Dil çıkarıyorum Sen foto koy bari.Lastik topiğine resim eklemişsin.Yine teker belli değil.Kamerayı öhlinse odaklamışsın.O net gözüküyor.Lastik bulanık gözüküyor.Koy şöyle 3-5 viraj resmi

hehehe, resim eklemek hiç gerek degil dostum. Göz kırpıyorum)

O óhlins resimini, evet kamerayi óhlins'a adakladim, çunku o amartsionu emanet takdim, benimkisi gene açilip oynatiliyor. öhlins den memun degilim benimkine góre, yani anna benimkine ne kadar zaman verildi ve ishletildi Göz kırpıyorum
Turkcem pek iyi degil, ve yorumunu yapmak çok isterdim, ama kisasi, fabrika çikish 07/08 R1 larin arka amartsionlari, hiç biri birbirene benzemez, çunku ayar yerinden içine hava kaçiriyor, ve rebound high/low speed ayari kaçiyor. ee sanki arinizda amartsionun fabrika çikishindan hazirlanan ayarlanildigindan degishtiren varda konusuyoruz burda bizde, boshver, siz makineze hangi eksoz hangi renk pegler takacagini dushunun, virajlamasini boshveripde Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum paylasım ıcın tşkler..
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ee zaten arinizda amartsionu fabrika çikishindan ayarinda degishtiren varda konusuyoruz burda

Hehehe.Aynen.Stok amortisörü değiştiren 100/1 gibidir herhalde.Burada kitlemasyon var.Senin orada kaça ise burada 2 katı fazla olduğundan değiştiremiyoruz ve değiştiremiyorlar.1000cc lik motorlar 25.000 usd üzeri.Aksesuarda bu fark biraz daha fazla Bravo
Başa dön
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 17.07.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gercekten cok ters geliyor trafik akimi tsk ler guzel vidio Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 17.07.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gidiyorsunda sakat Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum dikkat et sol çekme sağ çek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, ilk izledigimde bu adam neden tes şeritten gidiyor dedim Gülümsüyorum

olayı sonradan cözdüm güzel videO fotolarınıda beklyiyoruz Bravo veeee başka videoları
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her şey tersten akıyor video da ters geldi orada yaşamak bize zor sana da kolay gelsin paylasım için saol Gülümsüyorum
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pay. ıc tesk. Dil çıkarıyorum

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal