Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
R1_Sex_Murat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım ne yapmamız gerekiyosa sonuna kadar arkandayız!Aslında bunlar kişisel çıkar peşinde koşan kişilerin yanına bırakılmamalı..İnanın şu anda çok fazla üzüldüm ve sinirlendim destek olması gereken TMF şu anda resmen köstek ve motor adına önemli bi kişi olan sinan ağbimizi anmak için düzenlenen etkinlikte inanın hiçbir anlam veremiyorum
YAZIKLAR OLSUN... Sinirlendim Sinirlendim
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Abi Gençlik ve Spor ve İl müdürlüğü'ile görüşülse ? irtibata gecilse ? bizim icin bir yararı olurmu ? böylesi önemli bir hadise karşısında yapılması gereken herşeyi yapacagınızdan adım gibi eminim fakat yetersiz kalmamak adına bizimde sizlere yardımcı olmamız gerekiyor lütfen ne yapmamız gerektigini söyleyin ... motor surmesini bile bilmiyorum ama insanların deger verdigi Böylesi büyük bir spor hice sayılmamalı kişiler kişisel cıkarları icin ( hicler ) hic etmemeli bizim icin degerli olan şeyleri ... HakanDincer, Lütfen abi yapılması gereken herşeyi ama herşeyi yapın ....
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Federasyonumuz o kadar yeterliki zaten... Sinirlendim
Onların muhteşem çabaları sayesinde Türkiye'de motosiklet kültürü dünaya örnek.. Hakan Abi zannedersem suç sizde,hatayı kendinizde arayın biraz lütfen,bu şekilde gereksiz-anlamsız ve hiç bir işe yaramayacak bir etkinliği,inanılmaz fedakar-cefakar-çalışkan ve asla rant peşinde koşmayan federasyonun onaylamasını nasıl beklersiniz? İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yemin ederim dumur oldum.Allahım bu ne aymazlık ve gözler önünde apacık bir gıcıklık ve bariz engelemedir. Gercekten söylenenler doğru bu TMF ve Yöneticiler için.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık Türkiyede Motosiklet alanında bir şeyler yapılmaya çalışılıyor ve bunlarda engelleniyor... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu karar aslında birçok şeyin TESCİLİ..
Nedense bu talebimizi duyan hemen hemen herkes "TMF yarışı onaylamaz, çünkü İZMİR de ve kendi kolladıkları kulüp değil"
diyordu...
Bu kadar çok kişi aynı şeyi söylüyorsa ve TMD de üstüne komik bir gerekçe ile YETERSİZ diye onay vermiyorsa yarışı değil ama TMF Yönetim şekli hakkındaki tüm dedikoduları TESCİLLEMİŞ oluyor...
Ama bu bir milad olacak..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulgaristandaki yarışılan pistti bu akşam bir kardeşimin ağzından duydum.Havaalanı pistini kuka ve buna benzer şeylerle bölüp bir pistte cevirmişler.Yazık yahu cok yazık...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağlık olsun. Hakan Dinçer bu aşamada çok dikkatli açıklamalar yapacağını düşünüyorum haklı durumda haksız duruma düşmeyelim üç düşünüp bir konuşalım. Aman dikkat bu mücadalede her zaman olduğu gibi yanında olduğumu bilmeni isterim. Sonuna kadar. Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
qontes
Üye
Üye

Nereden: ismir MD

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yazık SİNAN SOFUOĞLU için bi yarışı esirgemeleri çok yazık hemde sinan abi onların yüznden gitti Ağlıyorum

çok yazık Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
qontes Çevrimdışı qontes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Bu karar aslında birçok şeyin TESCİLİ..

Bence TMF'nin başındakilerin ne kadar ahmak olduklarının TESCİLİ... Sinirlendim Sinirlendim

Bu güzelim motor sporunu böyle baltalamak bunların nasıl kişiler olduğunu ortaya çıkarıyor.. Sinirlendim Beğenmedim Beğenmedim

Uçurdukları meblaglar yetmemiş olacakki o koltuklarda oturmakta çok israrlılar... Sinirlendim Sinirlendim

Hadi yürüyün bir ötedekineeeee Beğenmedim Beğenmedim

Hakan hani senin başka kozlarında vardı ?? Bunları elinden geldiğince rahatsız et kardeşim.. Bravo

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Hakan Dincer
Öncelikle uğraşınız ve özveriniz için sizi kutluyorum
ben öncelikle ilk duydumda bu organızasyonu baya heyecanlandim
kısa bir zaman önce kaybettiğim arkadaşım Sinan sofuoğlu kardeşımın ismının yaşayacağını duydumda çok sevinmiştim
ama gelgelelim Sinan kardeşımızın katili evet yanlış yazmadım sinan kardeşımızın ölümüne sebep olan bir federasyondan bu kararın cıkması benı şarşıtmadı
herkes zamanında çok şey yazdı çok şey cizildi ama sonuçta hıç bişe olmadı bu federasyon nasıl hala görevde nasıl çalışıyor bu ülkede kanun manun yokmu
nasıl o koltukta hala oturmalarına izin veriyorlar

ben arkadaşımın ölümüne sebep olan bir federasyonu tanımıyorum ve başında kımse neyse benı ilgilendirmıyor
onurlu bir yönetım olsa çoktan istifa etmış olmalıydı

enazından bu yazılanları okuyanı yokmu hıçmi utanmaları yok
birde bu organızasyonu kabul etmemişler yazık
Hakan bey uğraşın için senı kutluyorum canı gönülden sen merak etme bunlar nekadar engellesede SİNAN SOFUOĞLU HEP YAŞICAK
bUNA HERKES EMIN OLABİLİR
herkese saygılar sevgiler sunuyorum
lanet olsun böyle federasyona
onurunuz varsa bırakın

saygılar kenan saruhan
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino abi her ne kadar TR'de yaşamasanda yazdıkların suç teşkil ediyor.Hakan Dinçer'in başının belaya girmemesi adına yazını editlemeni tavsiye ederim Bravo
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazık...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal