Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafik lambası suçluyu belirler mi?.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafik lambası suçluyu belirler mi?.
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785 demiş ki:
bugün aklıma geldi bu olay, dedimki kendime kırmızıda geçen bir lavuk geldi çarptı bana ne olur? ama sonra aklım EDS geldi, ilk defa EDS nin varlığı içimi rahatlattı

EDS mi ?

sayılı sayıda. Gülümsüyorum

inşallah yaygınlaşır.(bunu söylediğime inanmıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntülü delil,yada oan olayın içinde olan canlı sahit yakınlardaki diğer araclar sahitlik yaparsa bu %98 oran tersine döner!! bir siz bir diğer araba varsa evet ozman iş sakat!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
görüntülü delil,yada oan olayın içinde olan canlı sahit yakınlardaki diğer araclar sahitlik yaparsa bu %98 oran tersine döner!! bir siz bir diğer araba varsa evet ozman iş sakat!!

şahitlerden birtanesi olay anında kırmızı ışıkta bekleyen otobüs şoförü birtanesi kartını bıraktı gitti işletmeci o da ışıkta bekliyordu. hiç bir faydası olmadı ki. bu konuyla ilgili kime sorduysak "boşuna uğraşma yarı yarıya " diyor. ayrıca yarısına razıyız 9.000 ytl lik hasarın 4.500 ytl sini bekliyorduk 1.500 ytl ödendi. karşı tarafta hemen şahit gösteriyor.
Başa dön
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eds guzel hoşta her kazada onu ıncelemıyorlar
polisin ınsıyatıfıne kalmış.gecen sene arabamla kırmızı ışıkta gecen bır kamyonun darbesını feci şekilde aldım ve o ışıklarda kamera wardı.polise ordan gorebılırsınız dedıgımde onu şimdi incelemesı cok uzun gıbısınden bı tavır takındı.derdı paraydı onu halledınce kamyoncunun suçu sabıtlenmiş oldu
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceyrekaltin
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar benim böyle bi davam vardı yeşilde geçtim çarptılar:)ama suçluluk paylaşımı yarıya falan düsmedi..(suçluluk paylaşımı neyse...uydurdum sanrm:) ) direk biz kazandık adam baya dirende ama bişeyler çok açık ortataydı zaten nerden hasar aldığı hasarın büyüklüğünden çarpanın ne kadar hızlı olduğu görgü tanıkları vs derken bi baktıkki kazanmışızz:))
Başa dön
ceyrekaltin Çevrimdışı ceyrekaltin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım dedighn gbi basit bir kanun olmaması gerekiyor.. eger öyleyse yazıklar olsun demekden baska sözüm yok.. gene burası türkiye dicem ..
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde EDS yok mesela daha yenı yenı kırmızı ısıkların ustune vepcam gıbı bıseyler koydular izmir mavısehır de kırmızı yandıgı an devreye gırıyo.sucluyu bulmaya yardımcı olur heralde Bravo
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceyrekaltin demiş ki:
arkadaslar benim böyle bi davam vardı yeşilde geçtim çarptılar:)ama suçluluk paylaşımı yarıya falan düsmedi..(suçluluk paylaşımı neyse...uydurdum sanrm:) ) direk biz kazandık adam baya dirende ama bişeyler çok açık ortataydı zaten nerden hasar aldığı hasarın büyüklüğünden çarpanın ne kadar hızlı olduğu görgü tanıkları vs derken bi baktıkki kazanmışızz:))

Alkışlıyorum

"baktık ki kazanmışızz" yerine "baktık ki uyanmışız" desen daha mantıklı olurdu.

ne yani kırmızıda geçenin vurduğu yerde mistik bir iz mi oluşuyor. -

benim en korktuğum şey şu. sen yeşilde geçiyorsun ve kırmızıda geçen iki yada daha fazla araca vuruyorsun Şok oldum hadi ispatla haklı olduğunu.
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 18.07.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abicim baktın sende bısey yok adamı da gözüne kestıırdın kafa göz dalacan,yaracan gözünü başını..hem kırmızı da geçecek canıma kastedecek hem de üste cıkacak..

+1

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
yzfr142 Çevrimdışı yzfr142 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal