bugün aklıma geldi bu olay, dedimki kendime kırmızıda geçen bir lavuk geldi çarptı bana ne olur? ama sonra aklım EDS geldi, ilk defa EDS nin varlığı içimi rahatlattı
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 18:56 Mesaj konusu:
görüntülü delil,yada oan olayın içinde olan canlı sahit yakınlardaki diğer araclar sahitlik yaparsa bu %98 oran tersine döner!! bir siz bir diğer araba varsa evet ozman iş sakat!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
görüntülü delil,yada oan olayın içinde olan canlı sahit yakınlardaki diğer araclar sahitlik yaparsa bu %98 oran tersine döner!! bir siz bir diğer araba varsa evet ozman iş sakat!!
şahitlerden birtanesi olay anında kırmızı ışıkta bekleyen otobüs şoförü birtanesi kartını bıraktı gitti işletmeci o da ışıkta bekliyordu. hiç bir faydası olmadı ki. bu konuyla ilgili kime sorduysak "boşuna uğraşma yarı yarıya " diyor. ayrıca yarısına razıyız 9.000 ytl lik hasarın 4.500 ytl sini bekliyorduk 1.500 ytl ödendi. karşı tarafta hemen şahit gösteriyor.
Tarih: 17.07.2008 - 20:57 Mesaj konusu:
eds guzel hoşta her kazada onu ıncelemıyorlar
polisin ınsıyatıfıne kalmış.gecen sene arabamla kırmızı ışıkta gecen bır kamyonun darbesını feci şekilde aldım ve o ışıklarda kamera wardı.polise ordan gorebılırsınız dedıgımde onu şimdi incelemesı cok uzun gıbısınden bı tavır takındı.derdı paraydı onu halledınce kamyoncunun suçu sabıtlenmiş oldu
arkadaslar benim böyle bi davam vardı yeşilde geçtim çarptılar:)ama suçluluk paylaşımı yarıya falan düsmedi..(suçluluk paylaşımı neyse...uydurdum sanrm:) ) direk biz kazandık adam baya dirende ama bişeyler çok açık ortataydı zaten nerden hasar aldığı hasarın büyüklüğünden çarpanın ne kadar hızlı olduğu görgü tanıkları vs derken bi baktıkki kazanmışızz:))
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 439 Nereden: p€nDik..M.D/istanbul
Tarih: 17.07.2008 - 21:11 Mesaj konusu:
arkadasım dedighn gbi basit bir kanun olmaması gerekiyor.. eger öyleyse yazıklar olsun demekden baska sözüm yok.. gene burası türkiye dicem .. _________________ ¢вємяєƒє- ησ ƒєαя __яα¢ιηg ¢вя!
www.racingcbr.tr.cx racing_fear@hotmail.com
izmirde EDS yok mesela daha yenı yenı kırmızı ısıkların ustune vepcam gıbı bıseyler koydular izmir mavısehır de kırmızı yandıgı an devreye gırıyo.sucluyu bulmaya yardımcı olur heralde _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
arkadaslar benim böyle bi davam vardı yeşilde geçtim çarptılar:)ama suçluluk paylaşımı yarıya falan düsmedi..(suçluluk paylaşımı neyse...uydurdum sanrm:) ) direk biz kazandık adam baya dirende ama bişeyler çok açık ortataydı zaten nerden hasar aldığı hasarın büyüklüğünden çarpanın ne kadar hızlı olduğu görgü tanıkları vs derken bi baktıkki kazanmışızz:))
"baktık ki kazanmışızz" yerine "baktık ki uyanmışız" desen daha mantıklı olurdu.
ne yani kırmızıda geçenin vurduğu yerde mistik bir iz mi oluşuyor. -
benim en korktuğum şey şu. sen yeşilde geçiyorsun ve kırmızıda geçen iki yada daha fazla araca vuruyorsun hadi ispatla haklı olduğunu.
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jul 04, 2007 Mesajlar: 1539 Nereden: konya & istanbul
Tarih: 18.07.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
abicim baktın sende bısey yok adamı da gözüne kestıırdın kafa göz dalacan,yaracan gözünü başını..hem kırmızı da geçecek canıma kastedecek hem de üste cıkacak..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız