Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 444 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 17.07.2008 - 23:12 Mesaj konusu:
Başkanım ne yapmamız gerekiyosa sonuna kadar arkandayız!Aslında bunlar kişisel çıkar peşinde koşan kişilerin yanına bırakılmamalı..İnanın şu anda çok fazla üzüldüm ve sinirlendim destek olması gereken TMF şu anda resmen köstek ve motor adına önemli bi kişi olan sinan ağbimizi anmak için düzenlenen etkinlikte inanın hiçbir anlam veremiyorum
YAZIKLAR OLSUN... _________________ Cbr 125r
Hakan Abi Gençlik ve Spor ve İl müdürlüğü'ile görüşülse ? irtibata gecilse ? bizim icin bir yararı olurmu ? böylesi önemli bir hadise karşısında yapılması gereken herşeyi yapacagınızdan adım gibi eminim fakat yetersiz kalmamak adına bizimde sizlere yardımcı olmamız gerekiyor lütfen ne yapmamız gerektigini söyleyin ... motor surmesini bile bilmiyorum ama insanların deger verdigi Böylesi büyük bir spor hice sayılmamalı kişiler kişisel cıkarları icin ( hicler ) hic etmemeli bizim icin degerli olan şeyleri ... HakanDincer, Lütfen abi yapılması gereken herşeyi ama herşeyi yapın .... _________________ MaLiZiYoo35
Federasyonumuz o kadar yeterliki zaten...
Onların muhteşem çabaları sayesinde Türkiye'de motosiklet kültürü dünaya örnek.. Hakan Abi zannedersem suç sizde,hatayı kendinizde arayın biraz lütfen,bu şekilde gereksiz-anlamsız ve hiç bir işe yaramayacak bir etkinliği,inanılmaz fedakar-cefakar-çalışkan ve asla rant peşinde koşmayan federasyonun onaylamasını nasıl beklersiniz? _________________
Yemin ederim dumur oldum.Allahım bu ne aymazlık ve gözler önünde apacık bir gıcıklık ve bariz engelemedir. Gercekten söylenenler doğru bu TMF ve Yöneticiler için. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 17.07.2008 - 23:30 Mesaj konusu:
Bu karar aslında birçok şeyin TESCİLİ..
Nedense bu talebimizi duyan hemen hemen herkes "TMF yarışı onaylamaz, çünkü İZMİR de ve kendi kolladıkları kulüp değil"
diyordu...
Bu kadar çok kişi aynı şeyi söylüyorsa ve TMD de üstüne komik bir gerekçe ile YETERSİZ diye onay vermiyorsa yarışı değil ama TMF Yönetim şekli hakkındaki tüm dedikoduları TESCİLLEMİŞ oluyor...
Ama bu bir milad olacak.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bulgaristandaki yarışılan pistti bu akşam bir kardeşimin ağzından duydum.Havaalanı pistini kuka ve buna benzer şeylerle bölüp bir pistte cevirmişler.Yazık yahu cok yazık... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.07.2008 - 23:31 Mesaj konusu:
Sağlık olsun. Hakan Dinçer bu aşamada çok dikkatli açıklamalar yapacağını düşünüyorum haklı durumda haksız duruma düşmeyelim üç düşünüp bir konuşalım. Aman dikkat bu mücadalede her zaman olduğu gibi yanında olduğumu bilmeni isterim. Sonuna kadar. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bence TMF'nin başındakilerin ne kadar ahmak olduklarının TESCİLİ...
Bu güzelim motor sporunu böyle baltalamak bunların nasıl kişiler olduğunu ortaya çıkarıyor..
Uçurdukları meblaglar yetmemiş olacakki o koltuklarda oturmakta çok israrlılar...
Hadi yürüyün bir ötedekineeeee
Hakan hani senin başka kozlarında vardı ?? Bunları elinden geldiğince rahatsız et kardeşim.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 17.07.2008 - 23:40 Mesaj konusu:
Sayın Hakan Dincer
Öncelikle uğraşınız ve özveriniz için sizi kutluyorum
ben öncelikle ilk duydumda bu organızasyonu baya heyecanlandim
kısa bir zaman önce kaybettiğim arkadaşım Sinan sofuoğlu kardeşımın ismının yaşayacağını duydumda çok sevinmiştim
ama gelgelelim Sinan kardeşımızın katili evet yanlış yazmadım sinan kardeşımızın ölümüne sebep olan bir federasyondan bu kararın cıkması benı şarşıtmadı
herkes zamanında çok şey yazdı çok şey cizildi ama sonuçta hıç bişe olmadı bu federasyon nasıl hala görevde nasıl çalışıyor bu ülkede kanun manun yokmu
nasıl o koltukta hala oturmalarına izin veriyorlar
ben arkadaşımın ölümüne sebep olan bir federasyonu tanımıyorum ve başında kımse neyse benı ilgilendirmıyor
onurlu bir yönetım olsa çoktan istifa etmış olmalıydı
enazından bu yazılanları okuyanı yokmu hıçmi utanmaları yok
birde bu organızasyonu kabul etmemişler yazık
Hakan bey uğraşın için senı kutluyorum canı gönülden sen merak etme bunlar nekadar engellesede SİNAN SOFUOĞLU HEP YAŞICAK
bUNA HERKES EMIN OLABİLİR
herkese saygılar sevgiler sunuyorum
lanet olsun böyle federasyona
onurunuz varsa bırakın
sino abi her ne kadar TR'de yaşamasanda yazdıkların suç teşkil ediyor.Hakan Dinçer'in başının belaya girmemesi adına yazını editlemeni tavsiye ederim _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız