Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - marmara enduro şampiyonası 2. ayak c1 1.si oldum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

marmara enduro şampiyonası 2. ayak c1 1.si oldum
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa, pm geldi bak Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ceyrekaltin
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr............
Başa dön
ceyrekaltin Çevrimdışı ceyrekaltin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 17.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, o zaman Showtıme denılen kısı o degıl cunku fotoğrafta gözüken yer Ankara ve grup c 1.ve 2. si yaşıda 15 ten fazla gibi gözüküyor ne dersin Göz kırpıyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01showtime, başarılarının devamını dilerim bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırrr Çok gülüyorum Kabus gibi geri döndü gene bu olamaz ya Çok gülüyorum

Ben artık söylecek laf bulamıyorum sadece yorumları okuyup gülmekle yetinicem Gülümsüyorum

Enduro yarışında birinci olana şu polislerin elinde tuttuğu ışıklı çubuklardan hediye ediyolarmış sende aldınmı ondan ? Delirdim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider, ozaman düzgün bi biçimde yazsaydı yarıştıklrını bana o kankası dmeişti ki biz satıyoz 600rr'ı Şok oldum

fotolar içn özr dilerm Bravo

mufasa, kerdeşim biz 600rr'ı satmaıyomudunuz nolduuuu Çok gülüyorum

ya bırakn yaa şunlar dünkü bebeler Öfkeliyim olum tm szi gelin bizede eğlence çıkyıo Dil çıkarıyorum Delirdim
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, senle ağız dalaşına girmiyeceğim girersem senden bi farkım olmaz kendine iyi bak Gülümsüyorum bu forumdakı herkese saygım sonsuz
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shoooooowwtimeeeee kankiiiiiiii nerelerde kaldın be gözlerim yollarda kaldı Delirdim Delirdim Delirdim
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa, ya tbaiki sen şuna yanıma doktor yusuf geliyo o yüzden girmeiyom desene Bravo
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, fırat hadi senle showcuumun yanına gidelim600rr la biraz polis kovalasın bizi Dil çıkarıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar boşuna tepinmeyin bu çocuklar gerçek klavyeci motorcusu değil. hatta fuara bu seneki fuara giden arkadaşlar mufasa yı hatırlar delta bisikletin önünde show yapan 10 kişinin üzerinden atlayan çocuk. saygılarımla
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, hadi lna gidelim valla olum motor alayım ilk snein yanında gelcem sonrada bunların yanına gitçem bakalım 600rr'la nasıl gazlıyolar görelim Gülümsüyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, olum ben korkuyorum bunlardan Şok oldum anahtarı felan kaptırırz kalırız orda Dil çıkarıyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, yarışçamıo kim söledi hem ben bunları benim çan çin çonla geçerim Delirdim Delirdim
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, olum show çok tehlikeli adam döver felan şimdi bizi oralarda demi show Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal