Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
sino abi her ne kadar TR'de yaşamasanda yazdıkların suç teşkil ediyor.Hakan Dinçer'in başının belaya girmemesi adına yazını editlemeni tavsiye ederim Bravo

Eray bırak kalsın bana dava acsın kendını bılmezler... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Rezıl herıfler... Sinirlendim Sinirlendim

Esasında bu adamın dükkanına bu sıtede olan herkese oradan mal almayın deyıp boykot edeceksin ..
İşte tam yeriii Beğenmedim

Boykot edin arkadaşlar....Zaten boykot etmek herkesin kendisine kalmış bir şey...Ben yazılı sözlü boykotuma başladım bile..

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino, abi çok haklısın önündedn bile geçmemek lazım bunların dükkanlarının
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık Beğenmedim
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sacma kararın itirazdan sonra degısecegını dusunuyorum kesınlıkle, ne bu yaa bunlardamı cete olmuslar dedgım dedık caldıgım duduk diyolar , Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte TÜRKİYEnin icler acısı durumu işte genclige verilen deger gelişim ve degişiimden söz eden başımızdakiler bu sözler sizedir gerekirse T.B.M.M. İLETELİM BU DURUMU yarışların iptali konusunu gecin izmir pınarbaşı pistini ruslarada satmak nedemek oluyor ! ! BU SPORA DEGER VEREN KİŞİLER NE YAPACAKLAR ŞİMDİ ? ? ?
horoz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü bir durum böyle insanlara bir şekilde yanlış yaptıklarını ifade etmek lazım
Başa dön
horoz Çevrimdışı horoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında hiç şaşırmadım bunu bekliyodum ama bunun hesabı sorulur
Bir şekilde bu yarış olacak öyle yada böyle, seve seve kabul edecekler.
çok şey yazılabilir ama malesef kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, eyer dedigin gibi olurda bu yarışlar olması gereken yerde yapılırsa TMF icin öyle bir afiş hazırlatacamki Göz kırpıyorum neyse...
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilğinize ve duyarlı davranışlarınıza teşekkür ediyoruz.
hakan dinçerinde söylediği gibi her kez herşeyi bilecek ve hakkı yenen
MOTORDELİSİ SPOR KULUBÜ hakkını savunacaktır.

mahalli yarışlar kuluplerin tecrübe kazanması için yapılır.bu böyle
olmassa tecrübe nasıl kazanılır,kalmışki mahalli yarışta görevli kişilerin
coğu ,daha önceden TMF adına yarış düzenleyip yönetmiş kişilerdir.

saygılar;
MDSK
MEHMET TAN
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nedir ßu kötü ßirşey mi yapıyoruz sadece MOTORCUYUZ !!! yapmak istediğimiz kötü ßirşey mi ? ama olurmu ßizi illaki soğutacaklar motor sporundan ama BİZ MotorDelisiyiz !!! İçimizde ki bu sevgiyi ßİTİREMEZLER ... Unuttukları bazı şeyler var ßiz MD'liyiz !!!!
moto_team
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık ya Beğenmedim Üzgünüm
hadii hep beraber TMF ye yürüyelim protesto yapalım bütün md
toplanıp yolları kapatalım Sinirlendim

YUNUS TOKATTA YEMEZ,TOKATTA ATMAZ(SAGOPA-TRAKONYA)
Başa dön
moto_team Çevrimdışı moto_team Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basımızdaki menfaat düskünü zihniyete sahip herkese yazıklar olsun Sinirlendim

baskanım yanındayım ne gerekıyorsa ......
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
Malesef üzüntü içinde yazdıklarınızı okudum, TMF yi kınıyor ve MOTOR DELİSİ ailesinin bir ferdi olarak yanınızdayım(yız) OK

SANA KATILIYORUM KARDEŞİM , bu süleyman memnun sadece satış yapsın ticaret yapsın başka ne anlarki bu adam spordan fedarasyondan TMF den , motorsikletlerin gölgesinde kendini bişi sanan bu adamı esefle kınıyorum yazıklar olsun ona ve bu tür kişilere şayet o kişi ölmese idi onun sırtından para kazanmasını bilirdi o zaman her türlü etkinlikleri onaylardı çıkarları olduğu için , sanki MD nin bir menfaati var sadece vefa örneğini yerine getirmek için güzel bir teşebbüste bulunulmak istenmiş bunada karşı çıkıyorlar Sinirlendim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
moto_kaan
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapılması gereken ne varsa hakan yap bence, yalnız deyilsin söylüyecek çk şey var ama burası yeri deyil allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bulgar tohumunu...geçen gün istanbuldaydım yakın bir zamnada seçim olacacağını söylüyorlar, bir arkadaş boykot etsinler dükkanından bir şey almasınlar diyordu merak etme arkadaşım dükkanı falan yok kapatmış elemanlarıda ortada boş boş dolaşıyorlar işi bitti artık, bulgarıştanda jubilesini yapsın , hatta bunu gümrükden içeri sokmasınlar bir daha..... Öfkeliyim
Başa dön
moto_kaan Çevrimdışı moto_kaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bi federsyonda ne bekleyebilirdikki zaten ? hep merak etmişimdir neden şerefiyle emegiyle dogru düzgün işini yapanlar sevilmez ve sonunda kaybeder ? peki ya onursuzluguyla iki yüzlülügüyle iş yapanlar neden kazanır ? ? bunu hiç düşündünüzmü bence çok kolay bi açıklaması var kanun yok kanun olmayınca tasmasız birsürü yetkili yetkisini kullanıyor.......... TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDARASYONUNA buradan kötü bi anlamda malesef içimdekileri yazamıyorum ama inşallah yapılanlar yanınıza kalmaz ve inşallah otrdugunuz koltuk size büyük acılar ve kayıplar yaşatır isterseniz bunu bi bedduva gibi algılayabilirsiniz.........

.....LANET OLSUN TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONUNA........
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 11, 12, 13  Sonraki
4. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal