sino abi her ne kadar TR'de yaşamasanda yazdıkların suç teşkil ediyor.Hakan Dinçer'in başının belaya girmemesi adına yazını editlemeni tavsiye ederim
Eray bırak kalsın bana dava acsın kendını bılmezler...
Rezıl herıfler...
Esasında bu adamın dükkanına bu sıtede olan herkese oradan mal almayın deyıp boykot edeceksin ..
İşte tam yeriii
Boykot edin arkadaşlar....Zaten boykot etmek herkesin kendisine kalmış bir şey...Ben yazılı sözlü boykotuma başladım bile.. _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
işte TÜRKİYEnin icler acısı durumu işte genclige verilen deger gelişim ve degişiimden söz eden başımızdakiler bu sözler sizedir gerekirse T.B.M.M. İLETELİM BU DURUMU yarışların iptali konusunu gecin izmir pınarbaşı pistini ruslarada satmak nedemek oluyor ! ! BU SPORA DEGER VEREN KİŞİLER NE YAPACAKLAR ŞİMDİ ? ? ? _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
aslında hiç şaşırmadım bunu bekliyodum ama bunun hesabı sorulur
Bir şekilde bu yarış olacak öyle yada böyle, seve seve kabul edecekler.
çok şey yazılabilir ama malesef kendime hakim olamamaktan korkuyorum. _________________ [img:c8b457390d]http://img260.imageshack.us/img260/4214/bekirys9.gif[/img:c8b457390d]
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
bekr, eyer dedigin gibi olurda bu yarışlar olması gereken yerde yapılırsa TMF icin öyle bir afiş hazırlatacamki neyse... _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 18.07.2008 - 00:33 Mesaj konusu:
ilğinize ve duyarlı davranışlarınıza teşekkür ediyoruz.
hakan dinçerinde söylediği gibi her kez herşeyi bilecek ve hakkı yenen
MOTORDELİSİ SPOR KULUBÜ hakkını savunacaktır.
mahalli yarışlar kuluplerin tecrübe kazanması için yapılır.bu böyle
olmassa tecrübe nasıl kazanılır,kalmışki mahalli yarışta görevli kişilerin
coğu ,daha önceden TMF adına yarış düzenleyip yönetmiş kişilerdir.
ya nedir ßu kötü ßirşey mi yapıyoruz sadece MOTORCUYUZ !!! yapmak istediğimiz kötü ßirşey mi ? ama olurmu ßizi illaki soğutacaklar motor sporundan ama BİZ MotorDelisiyiz !!! İçimizde ki bu sevgiyi ßİTİREMEZLER ... Unuttukları bazı şeyler var ßiz MD'liyiz !!!! _________________ akLımın ipLerini saLdım ... | DucaTi |
Tarih: 18.07.2008 - 01:07 Mesaj konusu:
ToyRider demiş ki:
Malesef üzüntü içinde yazdıklarınızı okudum, TMF yi kınıyor ve MOTOR DELİSİ ailesinin bir ferdi olarak yanınızdayım(yız)
SANA KATILIYORUM KARDEŞİM , bu süleyman memnun sadece satış yapsın ticaret yapsın başka ne anlarki bu adam spordan fedarasyondan TMF den , motorsikletlerin gölgesinde kendini bişi sanan bu adamı esefle kınıyorum yazıklar olsun ona ve bu tür kişilere şayet o kişi ölmese idi onun sırtından para kazanmasını bilirdi o zaman her türlü etkinlikleri onaylardı çıkarları olduğu için , sanki MD nin bir menfaati var sadece vefa örneğini yerine getirmek için güzel bir teşebbüste bulunulmak istenmiş bunada karşı çıkıyorlar
yapılması gereken ne varsa hakan yap bence, yalnız deyilsin söylüyecek çk şey var ama burası yeri deyil allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bulgar tohumunu...geçen gün istanbuldaydım yakın bir zamnada seçim olacacağını söylüyorlar, bir arkadaş boykot etsinler dükkanından bir şey almasınlar diyordu merak etme arkadaşım dükkanı falan yok kapatmış elemanlarıda ortada boş boş dolaşıyorlar işi bitti artık, bulgarıştanda jubilesini yapsın , hatta bunu gümrükden içeri sokmasınlar bir daha.....
böyle bi federsyonda ne bekleyebilirdikki zaten hep merak etmişimdir neden şerefiyle emegiyle dogru düzgün işini yapanlar sevilmez ve sonunda kaybeder peki ya onursuzluguyla iki yüzlülügüyle iş yapanlar neden kazanır bunu hiç düşündünüzmü bence çok kolay bi açıklaması var kanun yok kanun olmayınca tasmasız birsürü yetkili yetkisini kullanıyor.......... TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDARASYONUNA buradan kötü bi anlamda malesef içimdekileri yazamıyorum ama inşallah yapılanlar yanınıza kalmaz ve inşallah otrdugunuz koltuk size büyük acılar ve kayıplar yaşatır isterseniz bunu bi bedduva gibi algılayabilirsiniz.........
.....LANET OLSUN TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONUNA........ _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız