Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çook kararsızım.yardıımmm!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çook kararsızım.yardıımmm!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: çook kararsızım.yardıımmm!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlarım, abilerim, ablalarım diyerek anlatmaya başlıyorum, ricam yazımı sonuna kadar okumanız.suzuki GS 500 motosikletimi satmanın arefesindeyim, yeni alacağım motosiklet hakkında kararsızlığın ötesinde bir durumdayım, kafamdaki iki soru işaretinden sonra tekrar soru işaretleri oluyor. GS 500 den sonra SS makineye geçmeyi çok istiyordum ama yaklaşık 1 haftadır piyasayı allak pullak ettim, kafamdaki ilk motosiklet CBR 600 F idi lakin ikinci el ilanlara bakınca gördüğüm motorların hepsi tabiri caizse turşusu çıkmış vaziyette, 600F çiler bu kadar gezmeye meraklımısınız size soruyorum Gülümsüyorum en az km si 10.000 ve İstanbul dışındaki illerde, İstanbuldakiler 20.000 lerden başlıyor, isteğim maksimum 10.000 km motosikle idi. sonra dedim paray biraz daha kıyıp 600 RR, R6,GSX-R 600 bakmak oldu, bakmaz olaydım 17.000 ytlden aşağı istediğim motosiklet yok. ondan da vazgeçtik doğal olarak. Şimdiki planlarımda CBF 600,CB600F Hornet, FZ 6 Fazer, CB 900 Hornet var. 500 cc den vazgeçme amacım doğal olarak yetmiyor olması. SS diyorum çünkü arasıra gazlamak istiyorum, Naked diyorum çünkü 15 ayda 37.000 km yol yapmışım,bel fıtığı olmak istemiyorum. Tarz seçimi konusunda kararsız kaldım diyebilirim. SS lerde 600 F gücüm yeten tek motosiklet, sabırlı olup temizini bulayım,hem rahat hem hızlı. naked ın ucuz olması çok cazip geliyor.Ama arkadaşlarımın SS makinelerini sürmüş olmam özellikle 2008 1000RR ın 10 gün bende kalmış olması şeytanla işbirliği yaptırıyormuş gibi geliyor. bu deliye bir akıl gerek. işin özü genel olarak alakasız ama benim isteklerim, bütçem ve kullanma amacım olarak direkt alakalı olan iki motosiklete çıkıyor birisi Fazer,hızlı ve rahat, diğeri cbr 600F daha hızlı biraz daha rahatsız.Motosikletimi biraz borçlanarak alacağım aldığım zaman en az 2 sene kullanmak zorunda kalacağımı belirtmek isterim. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum yardımcı olmıycam
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, Burak geçen gün kullandığın pembe sucutır iyiydi neden onu da listene eklemiyorun kardeşim. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f al derim Bravo

fırat üner izmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.07.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesınlıkle fazer gazlamak ıstıyosan 600f ten cokta assagı degıl derım hemde o paraya en temısını bulursun
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

98 2004 2007 600-f kullandım ve hepsi çok rahat ve çok kulanışlı hem hız konfor rahatlık şuan 2007 600-RR var gün gelip 600-f in rahatlığını arıyorum bütçene göre bulursan 600-f al derim Bravo Bravo
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, 600 F'de, Fazer'da kullandım. ama bana göre Fazer oturum ve kullanım açısından daha rahat bir motor ve gücü hiçde azımsanmayacak kadar iyi. Ben senin yerinde olsam ve bu kadar da km yapıyorsam fazer alderim ama yinede son karar senin. Şimdiden kolay gelsin. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durum dayana dayana maddiyata dayanıyor
senin de dediğin gibi 12 ve üstü verirsen güzel bir 600 f sahibi olabilrsin
daha aşagıdaki rakamlara inersen 600f lerin turşularından alman gerekli,sende turşu olmasın diyorsan çıplak gurubuna geçeceksin.fakat fazer kesinlikle önermem.bak internete dolu fazer satıcısı kurtulmak için can atıyor.cbf600 ise sana 500 cc den sonra çok ta yetmeez arasında sürat farkı fazla yok.hornet900 ise türkiyede 120 adet girmiş 2004 ve2005 modeli çok torklu bir makina fakat son hızları 240 civarı hornet inde senin 500 cc den farklı bir görüntüsü yok dogrusu sanki javanın yenisi gibi gösterişsiz.gsr 600 yazmamışsın,bu modelide ben yazayım 6bin devirlerdeki vibrasyonu ve viteslerdeki geçiş zorlugunu görmezden gelirsen senin istedigin rakamalarda temiz bir şey bulabilirsin
ama senin asıl istedigine uyan motor 600 f dir biraz daha zorla 13e temiz bir motor bulursun
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/cbr600f5_gumus_hatasizWQQaXQQ10104770WQQpXQQdisplayitem Dil çıkarıyorum
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay gelsin sıkıntılı bir dönemdesin Gülümsüyorum 600f çok rahat ve performans açısından tatmin edici ancak diğer 600flerle kapısabilirsin sadece. Fz6 hiç kulanmadım ama performansta 600f e yaklasacagını sanmıyorum.

Rahatlık konusuna gelince K1200r ı deneme sanşım olmustu, onun direksiyonu yani naked, düz direksiyon bana daha rahatsız gelmişti Gülümsüyorum

Ama ben senin yerinde olsam z750 ye de bakardım. Agresif, performanlı ve çok çirkin tam bir street fighter Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

http://www.sahibinden.com/z750_2007_fiyat_dustu!_!_!_!_!_!WQQaXQQ9054573WQQpXQQdisplayitem&keyword=z750

http://www.sahibinden.com/z750_2007_fiyat_dustu!_!_!_!_!_!WQQaXQQ9054573WQQpXQQdisplayitem&keyword=z750

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ama illa ki 600f dersen 2006 model sadece izmir antalya arası uzun yolda kullanılmıs bir 600 f var. özelden ulaşabilirsin
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 17.07.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, bikere o pembe değil turuncu Çok gülüyorum daha çıkamadı servisten benim alet Allah büyük diyoruz, çıktığı gün satacağım zaten. 13.000-14.000 e kadar yolu var alacağım motosiketin.honda-cin, büyük ihtimal 600 F olacak ama dediğim gibi km leri çok fazla, 20.000km ye yakın motosiklet almaktan kaçınıyorum, çünkü aldıktan kısa süre sonra ağır bakımları bana girecek tabiri caizse, zinciri zincir dişlisi,lastik, egzantirik zinciri vs gibi. acun0, gsr düşünmüyorum açıkçası, en azından yarım da olsa grenaj olsun istiyorum, yoksa uzun yolda 140-150 den sonra rüzgarla çok haşır neşir oluyoruz. Furkan07, Z 750 de aklıma geldi ama dediğim gibi grenaj çok önemli, bunun için hornet yazmama rağmen listemde son sıradalar. çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 17.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana biraz uzaka kalabilir ama tertemiz bir makina almayı düşünürsende yardımcı olmaya çalışırım.http://www.sahibinden.com/12_000_km_600fWQQaXQQ4419157WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi gsf 600 s bandit bak keyifne burak abim Çok gülüyorumÇok gülüyorum 18 mart akşamı bar da oturup konusurken tolga ne demişti iyi düşün er-5 den sonra sana bi races gider dedi Çok gülüyorum al gixxa 600 ama suzan da suzan şimdi yakkını yememek lazım naked dedigim gibi fazer hırçın seri ve atak hem bu arada km si digital oldugu için yanlıs gösterio Çok gülüyorum gsf 600 s bandit düşün derim hadi hayırlısı keyifli forumlar... Göz kırpıyorum Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki er-6f bence tam senin motorun olabilir Çok gülüyorum bir araştır bence..hem grenajlı hemde naked gibi birşey yani Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal