Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - marmara enduro şampiyonası 2. ayak c1 1.si oldum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

marmara enduro şampiyonası 2. ayak c1 1.si oldum

marmara enduro şampiyonası 2. ayak c1 1.si oldum
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa, kardesim diyorum ama laf icabı,yahu sizin derdiniz ne,hastamısınız,bir yarışmaya girildiyse hele hele resmi bir yarışa,bunun fotoları olur,resmibir acıklama olur,ilk üçe verilen ödül olur,adam 1. oluyor ama yarıştan önce,sonra ve yarış sırasında cekilen tekbir resim yok,video yok,gecenlerde 600RR muhabbeti yaptınız bir video yolladınız,bi trafiğe kapalı alanda tay tay motoru zar zor sürerken bide istanbul polisini pesine takmıştı herif!! ya adam olur yada uzatmayın gercekten sıktınız!! uyarmadı demeyin..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, fırat dedi ki sizin pide dükkanınız varmış? ayrıca bizi davet etmişsin Dil çıkarıyorum tanışmak kaynaşmak için. gelin öğle yemeği ısmarlıyayım demişsin Dil çıkarıyorum doğrumudur Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, fırat dediyse yalandır Çok gülüyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, gelelim mi gelmeyelim mi olm onu söyle çok açım Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

ee video nerde kaldı merak ettik!
Başa dön
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider resimleri göremedim bişey diyemiğicem.
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, boyutuu çooooook büyük Şok oldum

Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, ne zaman olacak peki... onu bekliyoruz bak!! Gülümsüyorum
Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, yatın siz Çok gülüyorum metacafeye verdim halaaa uploadda Beğenmedim

Başa dön
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 18.07.2008 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi herşeyi geçte 600rr yi ailesi nasıl alıyor 15 yaşında çocuğa benimde annem babam alsa beni pcbaşında bulamaz kimse ne adamlar Var yahu .... İstemiyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.07.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şuna bi açıklık getirmeliyimki benim dalga geçme sebebim onun 600rr ı olduğuna inanmamam değildi..Doğrudur almıştır ailesi zengindir şımartmıştır çocuğu almıştır ona bişey diyemem ama benim sinir olduğum bu çocuğun görmemişin malı olmuş tarzında 600rr ıyla önüne gelene hava atmak istemesi yok sen beni tanımıyosun yok ben böyleyim yok ben şunu yaparım yok bende para b.k gibi diye hava atmasıdır !! 30 yaşına gelip 600rr alacak parayı elinin hakkıyla daha yeni toplayan insanlar varken bu ergenliğe yeni girmiş çocuğun hiç çabalamadan etmeden önüne şak diye konulan mal la buralarda racon kesmesi ne kadar doğru ! Alpinestars korumalık giymeyle adam olunmuyo!

Ayrıca burda konuşulan konu enduro şampiyonası 1. si olup olmadığıydı..Olay gene ''benim 600rr ım var '' muhabbetine dönmüş..

Kime neyi kanıtlamaya çabalıyosun ÇOCUK!

Yaşım senin yaşından çok fazla değil ama kişilik olarak aramızda çok fark olduğu ortada..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 18.07.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ibrahim42
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler arkadasım paylaşı için saol Bravo Bravo
Başa dön
ibrahim42 Çevrimdışı ibrahim42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1361400#1361400 burdan devam edelim bu konu kapanabilir
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polemikleri keselim bu topicte kitlenmesin lütfen
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer, ortada sorun kalmadı linkteki topıce bakarsan orda yazıyor Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal