Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.07.2008 - 01:42 Mesaj konusu:
mufasa, kardesim diyorum ama laf icabı,yahu sizin derdiniz ne,hastamısınız,bir yarışmaya girildiyse hele hele resmi bir yarışa,bunun fotoları olur,resmibir acıklama olur,ilk üçe verilen ödül olur,adam 1. oluyor ama yarıştan önce,sonra ve yarış sırasında cekilen tekbir resim yok,video yok,gecenlerde 600RR muhabbeti yaptınız bir video yolladınız,bi trafiğe kapalı alanda tay tay motoru zar zor sürerken bide istanbul polisini pesine takmıştı herif!! ya adam olur yada uzatmayın gercekten sıktınız!! uyarmadı demeyin.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
thefastbiker, fırat dedi ki sizin pide dükkanınız varmış? ayrıca bizi davet etmişsin tanışmak kaynaşmak için. gelin öğle yemeği ısmarlıyayım demişsin doğrumudur
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 18.07.2008 - 06:25 Mesaj konusu:
Hadi herşeyi geçte 600rr yi ailesi nasıl alıyor 15 yaşında çocuğa benimde annem babam alsa beni pcbaşında bulamaz kimse ne adamlar Var yahu .... _________________ :P
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2080 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 18.07.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
Şuna bi açıklık getirmeliyimki benim dalga geçme sebebim onun 600rr ı olduğuna inanmamam değildi..Doğrudur almıştır ailesi zengindir şımartmıştır çocuğu almıştır ona bişey diyemem ama benim sinir olduğum bu çocuğun görmemişin malı olmuş tarzında 600rr ıyla önüne gelene hava atmak istemesi yok sen beni tanımıyosun yok ben böyleyim yok ben şunu yaparım yok bende para b.k gibi diye hava atmasıdır !! 30 yaşına gelip 600rr alacak parayı elinin hakkıyla daha yeni toplayan insanlar varken bu ergenliğe yeni girmiş çocuğun hiç çabalamadan etmeden önüne şak diye konulan mal la buralarda racon kesmesi ne kadar doğru ! Alpinestars korumalık giymeyle adam olunmuyo!
Ayrıca burda konuşulan konu enduro şampiyonası 1. si olup olmadığıydı..Olay gene ''benim 600rr ım var '' muhabbetine dönmüş..
Kime neyi kanıtlamaya çabalıyosun ÇOCUK!
Yaşım senin yaşından çok fazla değil ama kişilik olarak aramızda çok fark olduğu ortada.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız