Binlerce TC motorcu camiasini hic takmıyor..
Türkiye gibi bir ülkede nasil cesaret ediyor,sasiriyorum.
EDIT:ONURKARACA forumlarda kufur yasaktır daha dıkkatlı olmanı dılerım..
evet bu iş için cok calısanlar ve bi okadarda heveslenenler vardı gereken neyse yapılmalı sebeb neymıs
birde su gercek var sabahın köründe bu kadar insan düsüncelerini dile getiriyorsa normal bir zaman içindesesimiz daha da cogalacaktır tum yazısmaları okumadım ama nereye ne zaman protesto duzenlecekse mail yolu v.s. bunu hep birlikde yapmalıyız _________________ öldürmeyen her darbe GÜçlendirir
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 364 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 18.07.2008 - 06:40 Mesaj konusu:
Federasyonun yönetimi sadece bir kisiye mi ait? Yönetim kurulu yok mudur? Ya da denetim kurulu?
Bürokratik islemleri bilmem, anlamam ama mutlaka onlarinda hesap vermesi gereken bir birim ya da organ vardir...olmalidir.
Hic mi yok bu memlekette koltugunu hakeden adam gibi bir adam?
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.07.2008 - 08:03 Mesaj konusu:
valla ne yalan söyleyim,bu federasyonun izin verceğini beklemiyordum,polemik olmasın diye konuşmak istemedim.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu konu yargıda çözülecek gibi gçrünüyor. Bu orgazinasyon da ve bundan sonraki MDSK için yaptıgınız ve yapacagınız öz verili çalışmalarda başarılar dilerim. Yeni bir MD li olarak sizi canı gönülden destekliyor ve tüm kalbimle diğer arkadaşlar gibi yanınızda olduğumu bildiririm.
Sanırım 50.000 üyeli MDSK nın hepsi senin arkanda ve destekcin olarak senin yanındayız. Çünkü biz haklıyız. _________________ Honda CBR 600 RR. 2008 Siyah
HakanDincer, başkanım TÜRKİYEde yapılması gereken bi yarışı BULGARİSTANda yapan federasyondan sadece Süleyman MEMNUN başka kimse değil
YAZILI OLARAK BİLDİRSİNLER BAKALIM PARA ALIRKEN YETERLİ OLAN KLÜP
İŞ İCRAAT YAPMAYA DAYANINCA NASIL YETERLİLİĞİNİ KAYBETMİŞ HEP BERABER ÖĞRENELİM _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2111 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 18.07.2008 - 09:43 Mesaj konusu:
Şu gereksiz insanların yüzünden motor sporları ülkemizde hep böyle geri kalacaktır. Yazıklar olsun bu insanlara
Sevgili Hakan Dinçer; üzerimize düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazırız. _________________
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3735 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 18.07.2008 - 10:50 Mesaj konusu:
leoparus,
Alıntı:
Bu sayfalardan yapılan Hükümet ile ilgili olumsuz yorumların bir neticesi
diyebilirmiyiz?
TMF nın yarıs yapmaga yetersızsınız cevabıyla hukumet ıle ılgılı olumsuz yorumların ne alakası var cozemedım konuyu acarsanız daha ıyı anlamıs oluruz _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
böyle zihniyete yazıklar olsun.. Bu federasyon Motosiklet sporuna gönül vermiş, gelişmesi için çalışan ona göre kararlar alan bir topluluk mu yani şimdi_?? Ben şu saatten sonra tanımıyorum, bilmiyorum böyle bir kurum.. Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen belirtin.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Motosiklet Federasyonun başındakilerde biliyor bu millete ne yaparsan yap yarın unutacağını. Enduro yarışlarına katılanlardan 100 ytl katılım ücreti alınmasın dediğimizde ''bu spor zengin sporu paraları yoksa yapmasınlar'' cevabı gelmişti. 4-5 ay önce demiştik çeşitli yerlerde Motosiklet federasyonu bu sporun gelişmesinde destek olmuyorsa kösdek de olmasın diye. Motosiklet federasyonun yönetimine bu işi yapabilecek insanların gelmesini temenni etmiştik. Mevcut yönetimin yetersiz olduğunu söylemiştik. Ama fazla bi yankı yapmamıştı. Görüyorumki canı yanan klup ve sporcu sayısı artmaya başladı. Umarım tepkiler devam eder. Tepkimizi dile getirmenin yolu burada yazmakla olmuyor. Spordan sorumlu Bakanlığa mail yada faks yoluyla Bu federasyondan şikayetlerimizi belirten yazıları göndermek olmalıdır bence.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız