Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!

TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bulgar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 05:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Binlerce TC motorcu camiasini hic takmıyor..
Türkiye gibi bir ülkede nasil cesaret ediyor,sasiriyorum.
EDIT:ONURKARACA forumlarda kufur yasaktır daha dıkkatlı olmanı dılerım..
Başa dön
Bulgar Çevrimdışı Bulgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 18.07.2008 - 05:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu iş için cok calısanlar ve bi okadarda heveslenenler vardı gereken neyse yapılmalı sebeb neymıs
birde su gercek var sabahın köründe bu kadar insan düsüncelerini dile getiriyorsa normal bir zaman içindesesimiz daha da cogalacaktır tum yazısmaları okumadım ama nereye ne zaman protesto duzenlecekse mail yolu v.s. bunu hep birlikde yapmalıyız
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 18.07.2008 - 06:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Federasyonun yönetimi sadece bir kisiye mi ait? Yönetim kurulu yok mudur? Ya da denetim kurulu?
Bürokratik islemleri bilmem, anlamam ama mutlaka onlarinda hesap vermesi gereken bir birim ya da organ vardir...olmalidir.
Hic mi yok bu memlekette koltugunu hakeden adam gibi bir adam?
Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.07.2008 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ne yalan söyleyim,bu federasyonun izin verceğini beklemiyordum,polemik olmasın diye konuşmak istemedim.. Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 18.07.2008 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İmza Toplasak ?
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelimeyle yazıklar olsun ne gerekiyorsa yapalım ... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
yedinci
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Başkan HakanDincer,

Bu konu yargıda çözülecek gibi gçrünüyor. Bu orgazinasyon da ve bundan sonraki MDSK için yaptıgınız ve yapacagınız öz verili çalışmalarda başarılar dilerim. Yeni bir MD li olarak sizi canı gönülden destekliyor ve tüm kalbimle diğer arkadaşlar gibi yanınızda olduğumu bildiririm. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Sanırım 50.000 üyeli MDSK nın hepsi senin arkanda ve destekcin olarak senin yanındayız. Çünkü biz haklıyız.
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım TÜRKİYEde yapılması gereken bi yarışı BULGARİSTANda yapan federasyondan sadece Süleyman MEMNUN başka kimse değil Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

YAZILI OLARAK BİLDİRSİNLER BAKALIM PARA ALIRKEN YETERLİ OLAN KLÜP
İŞ İCRAAT YAPMAYA DAYANINCA NASIL YETERLİLİĞİNİ KAYBETMİŞ HEP BERABER ÖĞRENELİM
Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu gereksiz insanların yüzünden motor sporları ülkemizde hep böyle geri kalacaktır. Yazıklar olsun bu insanlara
Sevgili Hakan Dinçer; üzerimize düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazırız.
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solenecek fazla soz bırakmamıs sayın suleyman memnun..TMF resmı kurumdur..kurumlarda ısler resmı belgeler resmı yazısmalarla yurur..kımsenın nazı kımsenın hatrı gecmez...halıyle MDSK olarak bır talepte bulunulmus bu talep onay gormeyerek reddedılmıstır..bu olay bıtmısmıdır ? kesınlıkle yenı baslıyor Göz kırpıyorum hukumetın bıle dusundugu bır projeyı ılk etapta cumhurbaskanı yeterlı gormeyıp gerı cevırebılıyor..ıkıncı gelısınde ınceleyıp onaylıyor..halıyle yetersız gorulmus bır programı en kısa zamanda yeterlı hale getırıp bu yarısları kesınlıkle duzenleyecegımıze ınanıyorum...bundan kımsenın suphesı olmasın sayın suleyman memnun 'un bıle İyi fikir İyi fikir

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ayıp etmişler.daha yapıcı bir yaklaşım gösterebilirlerdi
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sayfalardan yapılan Hükümet ile ilgili olumsuz yorumların bir neticesi
diyebilirmiyiz? Beğenmedim
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus,
Alıntı:

Bu sayfalardan yapılan Hükümet ile ilgili olumsuz yorumların bir neticesi
diyebilirmiyiz?

TMF nın yarıs yapmaga yetersızsınız cevabıyla hukumet ıle ılgılı olumsuz yorumların ne alakası var cozemedım ? konuyu acarsanız daha ıyı anlamıs oluruz Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle zihniyete yazıklar olsun.. Bu federasyon Motosiklet sporuna gönül vermiş, gelişmesi için çalışan ona göre kararlar alan bir topluluk mu yani şimdi_?? Ben şu saatten sonra tanımıyorum, bilmiyorum böyle bir kurum.. Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen belirtin..
commodore
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet Federasyonun başındakilerde biliyor bu millete ne yaparsan yap yarın unutacağını. Enduro yarışlarına katılanlardan 100 ytl katılım ücreti alınmasın dediğimizde ''bu spor zengin sporu paraları yoksa yapmasınlar'' cevabı gelmişti. 4-5 ay önce demiştik çeşitli yerlerde Motosiklet federasyonu bu sporun gelişmesinde destek olmuyorsa kösdek de olmasın diye. Motosiklet federasyonun yönetimine bu işi yapabilecek insanların gelmesini temenni etmiştik. Mevcut yönetimin yetersiz olduğunu söylemiştik. Ama fazla bi yankı yapmamıştı. Görüyorumki canı yanan klup ve sporcu sayısı artmaya başladı. Umarım tepkiler devam eder. Tepkimizi dile getirmenin yolu burada yazmakla olmuyor. Spordan sorumlu Bakanlığa mail yada faks yoluyla Bu federasyondan şikayetlerimizi belirten yazıları göndermek olmalıdır bence.
Başa dön
commodore Çevrimdışı commodore Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal