600rr varken çeşme otobanı 290-291-292 sonra bir baktım digitalde imam pamuğu bana doğru sallıyor...
halilim, RRım kardeşim seni seviyorum biliyorsun ki.....
_________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 16.07.2008 - 23:56 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki;
Alıntı:
coach2003, baktım imam pamuğu sallıyor,sonra ne oldu........?
ne olacak birader ..biraz daha yüklendim gaza;
digitalde honda mühendislerinden biri bana hareket çekiyor.nah çıkarsın daha fazla diye.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
600lük makinaları geçmek için 6. vitese gerenk duymuyorum 5. viteste zaten 279 lardayım _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
600lük makinaları geçmek için 6. vitese gerenk duymuyorum 5. viteste zaten 279 lardayım
bu motorun 5.vitesde yapacagı hız 269km/h dır
bır oncekı sayfada koydugum 296km/h vıdeosunu dıkkatlıce ızlersenız motor 5.vitesde 269km/h de 2 kere kesiciye giriyor
daha oncede bir cokkez yazdım
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 18.07.2008 - 02:33 Mesaj konusu:
ben fazla ypamadim,450km,redline daha 1000 rpm var ,hemde virajda
.bu arada motorda 3 kisiyiz... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
ZX-636R, senin motorla 296 görmek için ne değişiklikler yaptın bi söylermisin? dişlilerle oyanamışsındır ıvır zıvır bunun rodajıda var bak benm motor 5. viteste vites değiştirme ışığını 272km hızdayken yakıyor hızıma baktığımda daha redlineye kesiciye çok devir vardı. arkamdanda 08 kasa 600rr geliyordu durduğumuzda sen 5. vites kaç max. hızdaydın baktınmı dediğimde 275 gördüm demişti 600rr kullanıcısının kilosu 60kilo benm kilom 95 bende yalan yok turboburağa söylerim oda yazar buraya bide ondan duyarsın _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
Dişçiye görünenler belirtirse daha iyi aydınlanırız..
Bir de eski kasa RR'ın yokuş aşağı hariç artçıyla 277 yapma şansı çook zor _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız