derkunt, abi en güzelide öyle olur zaten inşallah katılım çok olurda md'yi bulmakta kimse zorlanmaz numaranı yazarsan gelince ulaşırız abi _________________ http://img145.imageshack.us/img145/8537/adszyq8.png
HONDA SCV100F BEAT
TELEFERİK/BURSA
PAROLA 61
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.07.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
whisky8089 demiş ki:
ehliyeti yetiştiremedim ..çok istiyorum gelmeyi..sorun olurmu arkadaşlar bu konuda tecrübesiolan varmı..yalovada feribottan iner inmez polise kontrolü falan olurmune dersiniz yoksa idare edermiyim festival alanına kadar ?lütfen akıl verin
Buradan kimse sana ehliyetin olmadan o kadr yola gel demez. Sen işi baştan yanlış yapmışsın önce ehliyetini alıp sonra motoru alman gerekirdi.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
MAMI61 demiş ki:
derkunt, abi en güzelide öyle olur zaten inşallah katılım çok olurda md'yi bulmakta kimse zorlanmaz numaranı yazarsan gelince ulaşırız abi
0535 640 20 40 derkunt _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
ehliyeti yetiştiremedim ..çok istiyorum gelmeyi..sorun olurmu arkadaşlar bu konuda tecrübesiolan varmı..yalovada feribottan iner inmez polise kontrolü falan olurmune dersiniz yoksa idare edermiyim festival alanına kadar ?lütfen akıl verin
Buradan kimse sana ehliyetin olmadan o kadr yola gel demez. Sen işi baştan yanlış yapmışsın önce ehliyetini alıp sonra motoru alman gerekirdi.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
MAMI61 demiş ki:
derkunt, abi en güzelide öyle olur zaten inşallah katılım çok olurda md'yi bulmakta kimse zorlanmaz numaranı yazarsan gelince ulaşırız abi
18.07.2008 Cuma Günü saat 16:30 da Kozyatağı Metro Gross market karşısındaki Shell Benzin İstasyonundan (Kayalar Petrol) hareket edecek ekip;
1- Derkunt
2- sipsivri
3- yedinci
Başka gelen yokmu? Ona göre hareker edicez. Karanlığa kalmadan çadır kurma yerine varmak için 18.07.2008 Cuma günü Saat: 16:30 da hareket edicez. _________________ Honda CBR 600 RR. 2008 Siyah
Tarih: 18.07.2008 - 10:20 Mesaj konusu:
Alıntı:
derkunt abi haklısın ama çok hızlı gelişti olaylar malesef kurs ve ehliyet işi aksadı..neyse napalım feribotla gelicem zaten yalovaya iniştede bakarız artık duruma...festival alanında klübe ait bir afiş ,pankart herhangi bir şey olacakmı ,gelmişken tanışmak isterim sizlerle.
Kimse yazmıyor demişsiniz.Bursa'dan da bikaç motor katılım olacak merak etmeyin..En azından ben geliyorum.Yanımda bi kaç arkadasım da gelecek.Serçat46'nın hangi gün geleceği belli deil ama gelecek...Bursa MD'den de az da olsa bir katılım söz konusu _________________
Kamp alanına , en kolay yolu tarif edeyim istedim.
Malum Çınarcık'ın sonuna doğru olan Kumluk Plajı'nda , Festival Alanı dönen yolun köşesine SİRK kuruldu.
Çınarcık'a girdikten sonra solunuzda SİRK'i görene kadar yol alın , hemen yanından sola dönün , 200 m sonra sağ ve 300 m sonra MOTOFEST'08 kayıt kapısını göreceksiniz...
İyi eglenceler bol fotolu paylaşım bekliyoruz kazasız belasız umarım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 20.07.2008 - 11:49 Mesaj konusu:
Merhaba,
Biz geldik İstanbul MD adına yaklaşık 10-15 kişilik gurubun 2 üyesi evmize kazasız belasız varabildik, diğer arkadaşlarımız deniz ve kampın keyfini sürdürmeye devam ediyorlar Herşey son dere keyifli güzel geçti, organizasyon, konaklama ve konaklama imkanları açısından oldukça iyiydi.
Başta Yalova Valisi Sayın Doç. Dr. Yusuf Erbay' a, GÖKSEL ER e (YMSK BAŞKANI), METİN İREN e (YMSK BAŞKAN YARDIMCISI), MURAT TÜRKUĞUR a (YMSK ORGANİZATÖR SORUMLUSU) , RED WOLVES MC' ye dostlukları, konukseverlikleri ve emekleri için teşekkürlerimizi bir borç bilirim.
Ayrıca MDSK' ünü temsil ederek, 3. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVAL ine katıldığımız için bizlere teşekkür plaketi veren RED WOLVES MC TÜRKİYE yöneticilerine teşekkür ederim.
Yol yorgunluğunu üzerimden attıktan sonra fotoğraflarla ayrıntıları anlatırım sevgili arkadaşlar. _________________ A Rh(+)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız