Halit kalkarken çekiyosun sağa onu yapmamaya çalış.Baktım baya bi kalkışta rakip tarafına kayıyosun...
ısak abı valla hıc dıkkat etmemıstım abı bu haftaki antrenmanlarda daha dıkkat edecegım
abı bırde soyle bısey oldu ben kalkarken ıkı ayagımı yerde kalkıyordum bu hafta tek ayagımı vıtes altına aldım sanırım onun etkısı oldu ama bu hafta dıkkat edıcegım
Tarih: 21.03.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
zxrhalit, almanya,alanya,edremiti unutmusun orayada gittim ne cok gezmisim bee aksama konyadayim,ne balatasi ne lastigi olduuuu canim istersen 0 bi araba getireyim ne dersin dayadin kendini bozkurtlara iste bakalim sopa istermisin
mond benden çok yaşacan yazdım gerı sıldım evet dayadı sırtını bozkurtlara ne var böyle yarışma oğlum halıt ışlerın ayna çal çal oyna _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 22.03.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
zevkmotor, enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 24.03.2008 - 12:53 Mesaj konusu:
zevkmotor, sana katiliyorum adam zevkten 8 köse oldu valla yarislardan nasil cikacagina bagli daha sonra onu ömer abim 28 kösemi yapar yoksa ufalar ufalar toz halinemi getirir onu bilemiyorum ben olsam böyle bir risikoya girmezdim
ustam buraya konulan videoların altına elbette üyeler yorumlarını yazacaklardır buna kızmanın darılmanın lüzumu yok ve kimseye de motorun me sini bilmiyo yakıştırmasını yapmanın anlamı yok. bu yüzden kimsenin kimseyle küstüğüne inanamıyorum biz bi aileyiz hiç bu yüzden bi MD ci başka bi MD ciye küser mi yafff...??? _________________ Ve Sen Ölsen Bile Bir Gün;
NAMIN YÜRÜSÜN...!
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3844 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 18.07.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
Güzel görüntüler. MEhmet ustamın ve Halitimin ellerine sağlık kulağımızın pası gitti gözlerimizin feri yerine geldi _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız