Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 18.07.2008 - 11:41 Mesaj konusu:
TÜRKİYE de yapılması gereken yarış bulgaristanda yapılmış bu resmen vatan hainliği TÜRK pilotlar deneyim kazancağına bulgarlar kazansın demiş bu şahıslar resmen ve ardından haksızca alınan bu karar M.D bu işe maddi ve manevi güç ayırmıştır bu olayı mahkemeye taşıyın başkanım yargı kim haklı kim haksız görür dava sonucunda suçlu görünenleride istifaya davet ediyorum şahsen _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
tmf bidaha düzgün bir yarış yapamaz.
bunun için imza topluyalım gerekliyerlere şikayet edelim yapıcak bişey vardır boş boş durmuyalım onbinlerce kişiyiz hepimiz bişeyler yapmaya kalkarsak bi sonuca varırız kortej yapalım basına haber verelim sesimizi duyuralım bir türlü buda bizim hakımız _________________
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 558 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 18.07.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
şu resmi yetersizlik yazısı gelince kimin haklı kimin haksız olduğu belli olacaktır.. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2085 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 18.07.2008 - 14:10 Mesaj konusu:
Söyleyecek o kadar şey var ki..Lanet olsun böyle federasyona..Herşeyi ticaret e çevirip vurgun yapmaktan başka bir amaçları yok bunların..Artık hiç bir şüphem kalmadı denildiği gibi TESCİLLENDİ!
Hakan Dinçer' i ve siteyi zor duruma sokmamak için yazıma devam etmicem..
Ama şu bilinsinki eğer MD üyelerinden bir yardım istenirse bir ihtiyaç duyulursa bende arkanızdayım ! _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
YELESTON,biz federasyonu neden eleştirdigimizi,haksız oldugu noktaları belirttik, sende neden haklı oldugunu belirtsene _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 18.07.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
Mod arkadaşlar son 2 sayfayı temizlemişler bende onları uğraştırmak istemem tekrar ama KORRHAN neyini tebrik ediyorsun bana söylermisin yok açıklama yapın bizde bilelim demek bildiğiniz bir şeyler var bizimlede paylaşın ben sanmıyorum sizin mantıklı bir şey bildiğinizi ama YELESTON İLE KORRHAN bizi aydınlatırmısınız biraz _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız