Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - III. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

III. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi en güzelide öyle olur zaten inşallah katılım çok olurda md'yi bulmakta kimse zorlanmaz Delirdim numaranı yazarsan gelince ulaşırız abi Göz kırpıyorum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whisky8089 demiş ki:
ehliyeti yetiştiremedim ..çok istiyorum gelmeyi..sorun olurmu arkadaşlar bu konuda tecrübesiolan varmı..yalovada feribottan iner inmez polise kontrolü falan olurmune dersiniz yoksa idare edermiyim festival alanına kadar ?lütfen akıl verin

Buradan kimse sana ehliyetin olmadan o kadr yola gel demez. Sen işi baştan yanlış yapmışsın önce ehliyetini alıp sonra motoru alman gerekirdi. Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

MAMI61 demiş ki:
derkunt, abi en güzelide öyle olur zaten inşallah katılım çok olurda md'yi bulmakta kimse zorlanmaz Delirdim numaranı yazarsan gelince ulaşırız abi Göz kırpıyorum

0535 640 20 40 derkunt
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
whisky8089 demiş ki:
ehliyeti yetiştiremedim ..çok istiyorum gelmeyi..sorun olurmu arkadaşlar bu konuda tecrübesiolan varmı..yalovada feribottan iner inmez polise kontrolü falan olurmune dersiniz yoksa idare edermiyim festival alanına kadar ?lütfen akıl verin

Buradan kimse sana ehliyetin olmadan o kadr yola gel demez. Sen işi baştan yanlış yapmışsın önce ehliyetini alıp sonra motoru alman gerekirdi. Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

MAMI61 demiş ki:

0535 640 20 40 derkunt

Alkışlıyorum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yedinci
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir hatırlatma yapalım

18.07.2008 Cuma Günü saat 16:30 da Kozyatağı Metro Gross market karşısındaki Shell Benzin İstasyonundan (Kayalar Petrol) hareket edecek ekip;

1- Derkunt
2- sipsivri
3- yedinci

Başka gelen yokmu? Ona göre hareker edicez. Karanlığa kalmadan çadır kurma yerine varmak için 18.07.2008 Cuma günü Saat: 16:30 da hareket edicez.
whisky8089
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Buradan kimse sana ehliyetin olmadan o kadr yola gel demez. Sen işi baştan yanlış yapmışsın önce ehliyetini alıp sonra motoru alman gerekirdi.

derkunt abi haklısın ama çok hızlı gelişti olaylar malesef kurs ve ehliyet işi aksadı..neyse napalım feribotla gelicem zaten yalovaya iniştede bakarız artık duruma...festival alanında klübe ait bir afiş ,pankart herhangi bir şey olacakmı ,gelmişken tanışmak isterim sizlerle.
Başa dön
whisky8089 Çevrimdışı whisky8089 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bursa

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimse yazmıyor demişsiniz.Bursa'dan da bikaç motor katılım olacak merak etmeyin..En azından ben geliyorum.Yanımda bi kaç arkadasım da gelecek.Serçat46'nın hangi gün geleceği belli deil ama gelecek...Bursa MD'den de az da olsa bir katılım söz konusu Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz akşam iş çıkışında muhtemelen 4 motor olarak yola çıkacağız ve gece yarısı oolmadan festival alanına ulaşacağız.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, bizsiz festival olmazdı yani helede marmarabölgesinde olcak :P dimi akın Motordelisi
PAROLA 61
Başa dön
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 18.07.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bılgınıze

ARKADSLAR GELICEK OLAN VARSA BU AKSA ÇIKIYORUZ YOLA

TOPLANMA YERI: bostancı çayır çimen

saat: 20.00 kalkış 8.30 kadar oluru var hareket 8.30
speedygonzaless
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 18.07.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar :

Kamp alanına , en kolay yolu tarif edeyim istedim.

Malum Çınarcık'ın sonuna doğru olan Kumluk Plajı'nda , Festival Alanı dönen yolun köşesine SİRK kuruldu.

Çınarcık'a girdikten sonra solunuzda SİRK'i görene kadar yol alın , hemen yanından sola dönün , 200 m sonra sağ ve 300 m sonra MOTOFEST'08 kayıt kapısını göreceksiniz...
Başa dön
speedygonzaless Çevrimdışı speedygonzaless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 18.07.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

telefonlarınızın şarj aletini sinek kovlarınızı, güneş kremlerinizi diş macunlarınızı, yedek çamaşırlarınızı almayı unutmayın, OK
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eglenceler bol fotolu paylaşım bekliyoruz kazasız belasız umarım Bravo
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 20.07.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba,

Biz geldik İstanbul MD adına yaklaşık 10-15 kişilik gurubun 2 üyesi evmize kazasız belasız varabildik, diğer arkadaşlarımız deniz ve kampın keyfini sürdürmeye devam ediyorlar Gülümsüyorum Herşey son dere keyifli güzel geçti, organizasyon, konaklama ve konaklama imkanları açısından oldukça iyiydi.

Başta Yalova Valisi Sayın Doç. Dr. Yusuf Erbay' a, GÖKSEL ER e (YMSK BAŞKANI), METİN İREN e (YMSK BAŞKAN YARDIMCISI), MURAT TÜRKUĞUR a (YMSK ORGANİZATÖR SORUMLUSU) , RED WOLVES MC' ye dostlukları, konukseverlikleri ve emekleri için teşekkürlerimizi bir borç bilirim.

Ayrıca MDSK' ünü temsil ederek, 3. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVAL ine katıldığımız için bizlere teşekkür plaketi veren RED WOLVES MC TÜRKİYE yöneticilerine teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Yol yorgunluğunu üzerimden attıktan sonra fotoğraflarla ayrıntıları anlatırım sevgili arkadaşlar. Gülümsüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflar geldi. Tüm yorum ve fotoların devamı için aşağıdaki topikten devam edelim.

http://www.motordelisi.com/ftopict-66009.html
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal