Arkadaslar,, Bugun Itibari Ile 22/02/2007 Aksam 18.00 'de Kanuni Storm 150 'imi Teslim aldim,,
Sitede Gorus belirten arkadaslara Cok tesekkur ediyorum,,Kanuni Alma da ne alirsan al diyen arkadaslara da tesekkurler,,sunu iletmek istiyorumki Maddi Olarak Honda'ya Yada Yamaha'ya begendigim modeline verecek 8-10 bin ytl param yok,, Bir ikincisi Yaptigim arastirmalar sonucunda piyasadaki cin mali motorlarin hepsinden ustun olarak kanuni'nin gelmesi,,Her Tarafi bes para etmez olmus olsa Istemediginiz kadar yedek parcasi var ve En kötü Piyasada hic bulunmayan bi parça icin 20 gun Zarfinda sure veriyorlar,, Motoruma bu aksam 40 Km kadar bindim,,,O kadar keyifli bir sürümü varki,, Cok muthis cok buyuk keyif aldim,,Aklimda Kalan hicbir soru yok,,Rodaj'da olmasina ragmen Yakitta gozlemledigim kadariyla fena gitmiyor, Suanda Memnunum,, 23/02/2007 Siteye Motorumun resimlerini de koyacagim,,, Ama ilk izlenim olarak Cok memnunum Storm 150 keyifli bi sürüşü var,,ilerleyen Km'leri de bu sitede yayimlayacagim,,Diger arkadaslarda kulaktan dolma degilde,gercekten kullanan birisinin yasadigi yada düsündüklerini öğrenmis olacak,,,
Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:
From: Leeo [mailto:Leeo@xxxxxl.com]
Sent: Thursday, February 22, 2007 2:46 AM
To: kanuni@kuralkan.com.tr
Subject: Storm 150
Merhabalar, birsey merak ettigim icin bu maili size gonderiyorum,, Storm 150 aldim,,, Henüz teslim almadim ama,, Kanunin Turk Mali oldugunu iddia Ediyor bayileriniz, ve turkiyede uretildigini soyluyorlar, hadi buna inanmiyoruz parcalar disaridan geliyordur ve turkiye’de montaj ediliyordur diye düsünüyoruz,, fakat benim asil sorum benim tercih ettigim ve sizin bayilerinizin Soyledigi ve kuralkanın bu ulkede urettigini iddia ettikleri Storm 150 scooter’in aynisi Asya Motorda da söz konusu,, malesef ben bunun farkına varmakta biraz gec kaldim ve Asya Motor’da Storm 150 ile ayni olan modelin fiyati ise 1,890 ytl.. Ozelliklerinide kontrol ettim bire bir aynilar,, aradaki beygir gucunun 1.1 farki gibi
Sizce insanlar Kanuniyi tercih ederek kazıklanmayi mi hak ediyorlar, Ortada bir fark olmamasina ragmen yada sizce varsa bu fark nedir ? Aradaki 1000 ytl’ye yakin fiyatin ayıbını kapatacak gibi,, umarim cevap verirsiniz.. iyi calismalar..
Sayın xxxxx (Leeo),
Öncelikle ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar keyifli sürüşler dileriz. Satın aldığınız malın bir
benzeri sadece daha ucuz olduğu için aldığınız ürüne ‘’pahalı’’ değerlendirmenize saygı duyuyoruz. Storm 150
modelinin iç ve dış aksamının ortalama % 50 si yerli üretimdir ve kalite anlamında verdiğiniz ücretin karşılığıdır.
Verdiğiniz ücretten rahatsız olmanızı anlıyor ve bunu sadece dış görünüşü benziyor şeklinde değerlendirmemenizi
rica ediyoruz. Bu modeller dış görünüş itibari ile benzeyebilir. Nitekim bazı global markaların da çok benzerleri çok
ucuz ithal model satan firmalarda da var. Satın almış olduğunuz ürünün parasal karşılığı konusunda endişesiz
olmanızı ve gerekirse her iki aracı test etmenizi öneririz.
Saygılarımızla,
Şenay KARAHAN
0216 581 21 30
Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Kanuni En Azindan Kendisine Guveniyor Buda Diger Piyasadaki Cin Mali Scooter Firmalari ile Kiyaslanacak Olursa, Gözden kaçmamasi gereken bir ayrinti,,cünki verdiginiz para belli, ve beklediginiz performans'da bi honda yada yamaha gibi olmamalı bence,,, Teşekkürler Kanuni
Dostum suç sende zaten almışsın motorunu daha ne soruyosunki nasıl diye sen kendi miğdeni bulandırıyosun neyse hadi hatırlı olsun güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim... _________________ SONAX CAR CARE
Dostum Konuyu Motoru Almadan Once Actik Ve sormak istediklerimi almadan önce sormuştum... Iyi dileklerine cok teşekkür ederim allah motora binen herkesi korusun. kaza bela vermesin.
Tarih: 23.02.2007 - 11:24 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun Leeo bendede kanuni seyhan 125t var ve çok memnunum bence kötü etmemişsin kanuni olmakla çok güzel ve dayanıklı türkiyede honda ve yamahadan sonraki en iyi motor bence ama kendi sınıfında allah kazasız belesız binmek nasip eylesin
Hayırlı olsun Leeo bendede kanuni seyhan 125t var ve çok memnunum bence kötü etmemişsin kanuni olmakla çok güzel ve dayanıklı türkiyede honda ve yamahadan sonraki en iyi motor bence ama kendi sınıfında allah kazasız belesız binmek nasip eylesin
Teşekkür ederim,,,Bende Gayet Memnunum,,Oldukca Güzel bi makine,,Rodajda olmasina Ragmen 100 Km/s deneme yaptim Yürürü Cok güzel hic Vibration falan yok..Frenleri Gercekten cok iyi,,Kornasi da eh iste Sadece Korna dügmesi ve mars Dügmesini sevmedim ama o kadar kusur herhalde kadı kızı muhabbeti yani resim cekecek firsat olmadi koyacam yakinda...
Son Mesajdan 48 saat 40 dakika sonra eklendi:
Bir Türlü Motorun resimlerini cekmeye firsat olmuyo daha bi tane cekebildim Linkini koyuyorum.
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 25.04.2007 - 10:21 Mesaj konusu:
Çin malı motorlardan daha kötü olamaz. Birde şuna dikkat etmek lazım; çin malı motorlar piyasaya girmeseydi bugün birçok kişi motora binemezdi. Dört japonun fiyatlarının buralarda durmasının nedeni çinliler. Kabul kalite bakımından zayıflar ama motora başlangıç yapmamız açısından çok faydalı oldular. _________________ www.iznik.biz
bende aldım bu motordan.. çok memnunum şükür.. öyle sağa sola gitmek için, uzun yol yapmıyorum şimdilik. bence çok kullanışlı. bu çin hikayesinden de artık gına geldi. Başka yerlerde de yazmıştım yine yazıyorum bu ekonomiyle alınabilecek en yakışıklı scooter budur.
zaten üstünde kanuni yazması da servis ve yedek parça anlamında insana güven veriyor. Heryerde bulursunuz kanuni servisi.. Yarın bir gün kaçıp gitmez yıllardır türkiyede olan bir firmadır sonuçta..
Birileri acayip rahatsız oluyor bu motorlardan nedense.. 'Motorculuk' anlayışını tekeline almak isteyenler mi var nedir anlamıyorum.
Koruması ve ehliyeti olan herkes motorcudur benim gözümde altında ne marka olursa olsun. Allah korusun hepimiz düştükmü asfalta düşüyoruz sonuçta : )))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız