Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni Storm 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni Storm 150

Kanuni Storm 150
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 21.02.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aga sen hangını bence beyendıyını al nede olsa kendın beyendim dersın yanı ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 21.02.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni almada ne alırsan al kardeşim KATILIYORUM SANA SHADOWW
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.02.2007 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar,, Bugun Itibari Ile 22/02/2007 Aksam 18.00 'de Kanuni Storm 150 'imi Teslim aldim,,

Sitede Gorus belirten arkadaslara Cok tesekkur ediyorum,,Kanuni Alma da ne alirsan al diyen arkadaslara da tesekkurler,,sunu iletmek istiyorumki Maddi Olarak Honda'ya Yada Yamaha'ya begendigim modeline verecek 8-10 bin ytl param yok,, Bir ikincisi Yaptigim arastirmalar sonucunda piyasadaki cin mali motorlarin hepsinden ustun olarak kanuni'nin gelmesi,,Her Tarafi bes para etmez olmus olsa Istemediginiz kadar yedek parcasi var ve En kötü Piyasada hic bulunmayan bi parça icin 20 gun Zarfinda sure veriyorlar,, Motoruma bu aksam 40 Km kadar bindim,,,O kadar keyifli bir sürümü varki,, Cok muthis cok buyuk keyif aldim,,Aklimda Kalan hicbir soru yok,,Rodaj'da olmasina ragmen Yakitta gozlemledigim kadariyla fena gitmiyor, Suanda Memnunum,, 23/02/2007 Siteye Motorumun resimlerini de koyacagim,,, Ama ilk izlenim olarak Cok memnunum Storm 150 keyifli bi sürüşü var,,ilerleyen Km'leri de bu sitede yayimlayacagim,,Diger arkadaslarda kulaktan dolma degilde,gercekten kullanan birisinin yasadigi yada düsündüklerini öğrenmis olacak,,,

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

From: Leeo [mailto:Leeo@xxxxxl.com]
Sent: Thursday, February 22, 2007 2:46 AM
To: kanuni@kuralkan.com.tr
Subject: Storm 150

Merhabalar, birsey merak ettigim icin bu maili size gonderiyorum,, Storm 150 aldim,,, Henüz teslim almadim ama,, Kanunin Turk Mali oldugunu iddia Ediyor bayileriniz, ve turkiyede uretildigini soyluyorlar, hadi buna inanmiyoruz parcalar disaridan geliyordur ve turkiye’de montaj ediliyordur diye düsünüyoruz,, fakat benim asil sorum benim tercih ettigim ve sizin bayilerinizin Soyledigi ve kuralkanın bu ulkede urettigini iddia ettikleri Storm 150 scooter’in aynisi Asya Motorda da söz konusu,, malesef ben bunun farkına varmakta biraz gec kaldim ve Asya Motor’da Storm 150 ile ayni olan modelin fiyati ise 1,890 ytl.. Ozelliklerinide kontrol ettim bire bir aynilar,, aradaki beygir gucunun 1.1 farki gibi

Sizce insanlar Kanuniyi tercih ederek kazıklanmayi mi hak ediyorlar, Ortada bir fark olmamasina ragmen yada sizce varsa bu fark nedir ? Aradaki 1000 ytl’ye yakin fiyatin ayıbını kapatacak gibi,, umarim cevap verirsiniz.. iyi calismalar..

Sayın xxxxx (Leeo),

Öncelikle ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar keyifli sürüşler dileriz. Satın aldığınız malın bir

benzeri sadece daha ucuz olduğu için aldığınız ürüne ‘’pahalı’’ değerlendirmenize saygı duyuyoruz. Storm 150

modelinin iç ve dış aksamının ortalama % 50 si yerli üretimdir ve kalite anlamında verdiğiniz ücretin karşılığıdır.

Verdiğiniz ücretten rahatsız olmanızı anlıyor ve bunu sadece dış görünüşü benziyor şeklinde değerlendirmemenizi

rica ediyoruz. Bu modeller dış görünüş itibari ile benzeyebilir. Nitekim bazı global markaların da çok benzerleri çok

ucuz ithal model satan firmalarda da var. Satın almış olduğunuz ürünün parasal karşılığı konusunda endişesiz

olmanızı ve gerekirse her iki aracı test etmenizi öneririz.

Saygılarımızla,

Şenay KARAHAN
0216 581 21 30

Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Kanuni En Azindan Kendisine Guveniyor Göz kırpıyorum Buda Diger Piyasadaki Cin Mali Scooter Firmalari ile Kiyaslanacak Olursa, Gözden kaçmamasi gereken bir ayrinti,,cünki verdiginiz para belli, ve beklediginiz performans'da bi honda yada yamaha gibi olmamalı bence,,, Teşekkürler Kanuni Alkışlıyorum
Başa dön
Leeo Çevrimdışı Leeo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 23.02.2007 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum suç sende zaten almışsın motorunu daha ne soruyosunki nasıl diye sen kendi miğdeni bulandırıyosun neyse hadi hatırlı olsun güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim...
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.02.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum Konuyu Motoru Almadan Once Actik Ve sormak istediklerimi almadan önce sormuştum... Iyi dileklerine cok teşekkür ederim allah motora binen herkesi korusun. kaza bela vermesin.
Başa dön
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel motora benziyorr almanı tavsiye ederim.
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Leeo bendede kanuni seyhan 125t var ve çok memnunum bence kötü etmemişsin kanuni olmakla çok güzel ve dayanıklı türkiyede honda ve yamahadan sonraki en iyi motor bence ama kendi sınıfında allah kazasız belesız binmek nasip eylesin
Başa dön
SeRhAt_ApAk Çevrimdışı SeRhAt_ApAk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.02.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeRhAt_ApAk demiş ki:
Hayırlı olsun Leeo bendede kanuni seyhan 125t var ve çok memnunum bence kötü etmemişsin kanuni olmakla çok güzel ve dayanıklı türkiyede honda ve yamahadan sonraki en iyi motor bence ama kendi sınıfında allah kazasız belesız binmek nasip eylesin

Teşekkür ederim,,,Bende Gayet Memnunum,,Oldukca Güzel bi makine,,Rodajda olmasina Ragmen 100 Km/s deneme yaptim Göz kırpıyorum Yürürü Cok güzel hic Vibration falan yok..Frenleri Gercekten cok iyi,,Kornasi da eh iste Göz kırpıyorum Sadece Korna dügmesi ve mars Dügmesini sevmedim ama o kadar kusur herhalde kadı kızı muhabbeti yani resim cekecek firsat olmadi koyacam yakinda...

Son Mesajdan 48 saat 40 dakika sonra eklendi:

Bir Türlü Motorun resimlerini cekmeye firsat olmuyo Üzgünüm daha bi tane cekebildim Linkini koyuyorum.

www.leventgocmen.info/downloads/storm.jpg
Başa dön
hanedan12
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Leo
Biz de aldik fuardan sora hemde iki tane ...

Gayet memnunuz tutuşu tırmanışı fena değil..
ufak tefek aksaklıkları dışında ....

Onlarda zaten sorun değil....
Başa dön
hanedan12 Çevrimdışı hanedan12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olur işalallah arkadasım cınlı olmasa bende alırdım ondan bı tane
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 25.04.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin malı motorlardan daha kötü olamaz. Birde şuna dikkat etmek lazım; çin malı motorlar piyasaya girmeseydi bugün birçok kişi motora binemezdi. Dört japonun fiyatlarının buralarda durmasının nedeni çinliler. Kabul kalite bakımından zayıflar ama motora başlangıç yapmamız açısından çok faydalı oldular.
hanedan12
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Robroy aynen katılıyorum ...
Çin malı olmasa demiş arkadaşın biri bende şunu derim
Motorlara bakarlen hangi firma çinde üretim yaptırmıyor...

+ Muadili olan T19A dan farkları baya var ...
Yakında Derinlemesine karşılaştırırız belkide Çok gülüyorum

Son Mesajdan 573 saat 19 dakika sonra eklendi:

Kıymetli Leoo
XXXX forumuna alıntı yapan benim .. Gülümsüyorum
Umarım kızmamışındır ...
Gördüm ve orayı okuyanlarda bilgilensin istedim ....
Başa dön
hanedan12 Çevrimdışı hanedan12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alkadraskuscusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende aldım bu motordan.. çok memnunum şükür.. öyle sağa sola gitmek için, uzun yol yapmıyorum şimdilik. bence çok kullanışlı. bu çin hikayesinden de artık gına geldi. Başka yerlerde de yazmıştım yine yazıyorum bu ekonomiyle alınabilecek en yakışıklı scooter budur.
zaten üstünde kanuni yazması da servis ve yedek parça anlamında insana güven veriyor. Heryerde bulursunuz kanuni servisi.. Yarın bir gün kaçıp gitmez yıllardır türkiyede olan bir firmadır sonuçta..

Birileri acayip rahatsız oluyor bu motorlardan nedense.. 'Motorculuk' anlayışını tekeline almak isteyenler mi var nedir anlamıyorum.
Koruması ve ehliyeti olan herkes motorcudur benim gözümde altında ne marka olursa olsun. Allah korusun hepimiz düştükmü asfalta düşüyoruz sonuçta : )))
Başa dön
alkadraskuscusu Çevrimdışı alkadraskuscusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hovarda35
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar ben de yeni geldim sigortacıyım iyi bir motor alacağım storm ile asya t 19 arasında gidip geliyordum sanırım kanuni...
Başa dön
hovarda35 Çevrimdışı hovarda35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal