Tarih: 18.07.2008 - 03:10 Mesaj konusu:
Vay vay vayy cok iyi fotograflar artizzzz emin
whiskey75, burdayim ben , iki yilda girmesem md ye bu avatar benim hemende satisa cikariyor calmiyim üyeligini _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2451 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 18.07.2008 - 08:32 Mesaj konusu:
SnooTy cim agır tehditler altındayım cat Burdaymış ve ucundan döndüm bak ,
Evet bu kedicikde güzelmiş ...
Sevgili cat, Bu söylediklerim sadece seni ortaya cıkarmak icindi Göremediğğim için özlemiştim de o yuzden : ))))
Cidden ya nerelerdesin sen bakim _________________
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2135 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 18.07.2008 - 08:59 Mesaj konusu:
resimlerin kalitesi gerçekten süper . Deliemin kardeşim maşallah çok karizmatik çıkmışsın fotolarda . Bakışlar süper _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Tarih: 18.07.2008 - 13:58 Mesaj konusu:
whiskey75, cat, bende 3. sayfada ki kediyi aavatar yapim o zaman tam bir aile oluruz :P
constantine_502, Önemli değil görevimiz
Hayret birileri sonunda topiği açtim diye bana telşekkür etti be :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7691 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 18.07.2008 - 17:34 Mesaj konusu:
VALEO demiş ki:
SRAD-HAN, sende R1 geçicen , EKAMBA suzukiye gçicek galiba .Verdiğiniz izlenim bu . Herzaman söylüyorum hepsi güzel makinalar hepsinin tadına bakmak lazım
açık ve net söylüyorum ki eğer r1 2007-2008 kasaya yakın bir çizgide olursa kesinlikle k9 alacağım.
çünkü 07-08 r1 kasasını inan beğenmiyorum.diğer makinelere göre çok sallı ve uzun kaldı.
fakat kısa agresif ve güçlü çıkarırsa r1 dende başka makine almam...
(tamamen kendi fikrim ve düşümcemdir bu....) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
seneler geçtikçe olgunlaştık,büyüdük...
we seneler bise ayrı ayrı güsellikler kazandırdı...
ne sen aynısın ne de ben...
sen benim bitanecik abimsin ... yüzünden gülücük eksik olmasınnn meleklerin başından hiç gitmesin ..
SSssssssSS virajıda güselmiş...
allah sana uzun ömürler versin.... çok harika kareler. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız