YELESTON,ama bu söylediklerin yanlız başına etken olmamalı, _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
hani eleştirinin bir takım kuralları vardır biliyorsundur,seversin neden ve hangi yönleriyle,yada sevmezsin neden ve hangi yönleriyle bir takım doneleri ortaya koymak lazım degilmidir.
sanal alemde tartışarak bir yere varılmayacagını biliyorum sadece nedenini anlamaya çalışıyorum.karşılıklı konuşabiliriz sanırım. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 18.07.2008 - 14:44 Mesaj konusu:
Bu topicde yazılan ve hakaret içeren mesajlar tarafımdan silinmiştir.
MD Kulübü bu süreçte kişilere ve kurumlara hakaret etmeden hakkını koruyacaktır.
Yazılan her mesaj sahibinin fikridir ve asla Kulübümüzün görüşü olarak kabul edilemez.
Biz sesimizi yasal ölçülerde çıkartmalıyız..
Gelişmeleri bu topicde bulabilirsiniz. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 18.07.2008 - 15:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 18.07.2008 - 17:29 Mesaj konusu:
ne uğraşıyorsunuz bulgaristanda oluyor işte ne gerek var izmirde yapmaya hem gavur olduk hem yetersiz.
bir kınama msj hazırlayalımda hepimiz fax çekelim bence...... _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
www.kusadasiriders.com
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 18.07.2008 - 17:38 Mesaj konusu:
çok üzgün olduğumu belirteyim öncelikle....
16 senelik basketbol antrenörü olarak federasyon kavramını iyi biliyorum...
bir federasyon vardır ki kendi branşını kitlelere kabul ettirmek için elinden gelen tüm iyi niyetli çalışmaları yapar..
yarışmacı ekiplere,kulüplere destek sağlar ve insanların da bunu sevmesi için uğraşır...basketbol federasyonu ki bunu başarmıştır...
bir federasyon vardır ki kendi branşıyla ilgili 3-5 tane tam bile olmayan tesisi faaliyete geçiremez..pist yarışı bile düzenleyemez...
düzenlese bile katılacak 3-5 tane yarış takımını zor toparlar.... motosiklet federasyonu da bunu başarmıştır..
bir kere federasyonun başarısı şampiyonluğa oynayan ekipleriyle bellidir zaten...
senelerdir 3 takım çekmiş bu işin yükünü..allah aşkına söyleyin ....
aroma sponsorluğunu çekse bugün...yarış pistinde ne seyredecek insanlar.....
birde kardeşlerimizin yurt dışında girdiği şampiyonaya bakınn..her kategoride en az 20 motor....
biz eleştiriyoruz da arkadaşlar kimi eleştiriyoruz allah aşkına.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Turkiye de herhangi bir Federasyon olmadigini zaten biliyoruz ,
Yapilmasi planlanan Motosiklet adina olacak olan bir etkinlik in onune
su ya da bu sebeb ile duvar cekmenin adina asla Federasyon denemez!
Bu yapilanlar , hatta ileride yapilacak olanlara verilecek en guzel cevap
Federasyonun icinde oldugu olacagi hicbir etkinlikte bulunmamaktir.
Bundan sonrasi icin herhangi bir Motor grubu veya Spor Klubunun , motosiklet
adina duzenleyecegi her etkinlikte TURK motorcusu olarak yerimizi alacagimizi,
Bu konuda da Motor Delisi Spor Klubunun yaninda oldugumuzu , Beyan ederim.
Tarih: 18.07.2008 - 17:57 Mesaj konusu:
Valla başkanım MD adına çok üzüldüm ama senin adına sevindim açıkçası çünkü bu organizasyona ne kadar önem verdiğini biliyorum 1 ay boyunca tüm zamanını ve emeğini bu işe ayıracaktın sponsorları tek tek bulacaksın piste seyirci çekeceksin kısacası herşeyi organize edeceksin ve sana bu işin yorgunluğu bu zihniyetteki federasyonada itibarı kalacaktı evet motor sporları açısından süper olacaktı ama bu federasyonun zihniyeti ortaya çıktı yani bu olmasaydı yarın başka bir şeyde lastik patlardı hatırlarsan murat abi sana sordu federasyonun bunu kabul etmeme olasılığı var mı diye sende ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum demiştin ama oldu işte bende bu sebeple senin adına seviniyorum emeğine yazık olmayacak en azından _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 18.07.2008 - 18:05 Mesaj konusu:
HakanDincer, benim yazımda hakaret ve küfür yoktu ama silmişin....
yanlışlık olsa gerek........
ama kısa ve öz yinede söyliyeyim ki bu memlekette hangi bişii 10 numara yapılmış ki bu yapılsın......
onlar yapacağını yapmaktan bizlerde sadece konuşmaktan öteye gidemiyeceğiz.
sabahlara kadar siyaset meydanı ve 32.inci gün izlemek gibi bişii...herkez bişii diyor şikayet belirtiyor.
ama sonuç ? herzm aynı tas aynı hamam......
bukadar basit,umarım herkezin varmak ve istenilen noktaya çabalar ve erişirsiniz.
bu yolda bize düşen ne varsa da söylemen yeter.
yeterki pınarbaşımıza kavuşalım. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 18.07.2008 - 18:38 Mesaj konusu:
ZX14 demiş ki:
Valla başkanım MD adına çok üzüldüm ama senin adına sevindim açıkçası çünkü bu organizasyona ne kadar önem verdiğini biliyorum 1 ay boyunca tüm zamanını ve emeğini bu işe ayıracaktın sponsorları tek tek bulacaksın piste seyirci çekeceksin kısacası herşeyi organize edeceksin ve sana bu işin yorgunluğu bu zihniyetteki federasyonada itibarı kalacaktı evet motor sporları açısından süper olacaktı ama bu federasyonun zihniyeti ortaya çıktı yani bu olmasaydı yarın başka bir şeyde lastik patlardı hatırlarsan murat abi sana sordu federasyonun bunu kabul etmeme olasılığı var mı diye sende ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum demiştin ama oldu işte bende bu sebeple senin adına seviniyorum emeğine yazık olmayacak en azından
Mustafa evet birlikte konuştum ve evet bende ONAY verilmeyeceğine hiç inanmadığımı söyledim..
Tabiki insan bu kadar emek veriyorken bu sporu yapmayı esas alması gereken kurum engel oldugunda şaşırıyor..
Ancak az önce TMF ye 2. resmi yazıyı aşagıdaki şekilde gönderdik.
Alıntı:
Motordelisi Motosiklet Spor Kulübü
18.07.2008
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanlığına
Kulübümüzün 2008 sezonu planlamalarında yer alan ve yine 2008 yılı başında Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından kulübümüzden istenen “Etkinlik Planlamarında” bilgisini verdiğimiz 02.07.2008 tarihinde tarafınıza bildirilen “Sinan Sofuoğlu Mahalli Şampiyonası” TMF – 367 sayılı kararıyla iptal edilmiştir.
2008 dönemi TMF organizatör kulüp lisansı aidatı ile bu haklara sahip olan kulübümüzün talebine “Yetersiz ve Tecrübesiz” gerekçesiyle verilen kararın kurul raporunu ve yine “Yetersizlik” durumunun tesbitiyle ilgili yapılan çalışmanın belgelerinin Kulübümüze aciliyet ile tebliğ edilmesini arz ederiz.
TMF Teknik Kurulu tarafından alınan kararın dayanaklı belgelerinin ve “Yetersizlik” durum raporunun başvuracağımız Tahkim kurulu ve FIM ‘e sunulacak şekilde hazırlanmasını talep ederiz.
Motordelisi Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Başkan
Hakan DİNÇER
Mustafa cım asıl sizin gibi hassas kişilerin ve güçlü kişiliklerin desteği bu zamanda gerekiyor..
Yani YETERSİZ gerekçesiyle bir kenara itilmeyi asla içimize sindirmeyeceğiz dimi?
MD Kulübüne detsek veren kurumlar, kişiler bundan sonra desteklerini güçlendirerek bu olayda çözüme gitmemize destek olacaklar. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1313 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 18.07.2008 - 18:43 Mesaj konusu:
OnurKaraca, Sitemizde başta Hakan Dinçer olmak üzere büyük çoğunluk olarak akp hükümeti eleştriliyor.
Dolayısı ile şu andaki federasyonun hükümetle şu veya bu şekilde alakalı olduğunu düşünürsek (özerkmi değilmi bilmiyorum) bal tutan parmağını yalar misali tabiki Süleyman beyin İzmire yarış vermemesi veya buna engel olması kaçınılmazdır diye naçizane düşündüm
Ayrıca görüşlerimi yazmama bile gerek yok sanırım.
Beceriksizler yüzünden İstanbul parkta bile rezil olduk.
Saygılar. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız