Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 18.07.2008 - 17:55 Mesaj konusu:
LEVO demiş ki:
sefa1262 demiş ki:
http://www.motorcycle.com/specs/ducati/sport/2008/848/base.html
Arkdaslar Ben bide Ducati 848 Base İnceledım. Fiyatıda Bu $12,995.00 Nekdar bi Fiyattır Tr Olarak birde Uygun Bir Fiyat İse Motorların Ferrari si diyosunuzda neden almıyorsunuz ben anlamadım gitti.
Ducati herkesin kullanabilecegi bir Motor deyilde ondan
LEVO, nedemek bu şimdi ?? acizmiyiz biz
ne özelliği varmış ducattinin aptal gibi fazla para vermekten başka ??
getir ver bana parça pincik edeyim.bak nasıl kullanılıyormuş görsün alem...
benim gözümde ducattiye 55-60.000 euro vermek ahmaklıktır.ötesi yok..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 18.07.2008 - 18:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
LEVO: bence abartılcak hiç bir şey yok,lavuk lavuk adamlar RR'larda otobanda gaz çevirebiliyorsa 848'ide alıp binerler bence.. O paraya değecek fren diski miski jantı dışında ne özelliği var gerçekten tartışma konusu...
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 18.07.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
LEVO demiş ki:
sefa1262 demiş ki:
http://www.motorcycle.com/specs/ducati/sport/2008/848/base.html
Arkdaslar Ben bide Ducati 848 Base İnceledım. Fiyatıda Bu $12,995.00 Nekdar bi Fiyattır Tr Olarak birde Uygun Bir Fiyat İse Motorların Ferrari si diyosunuzda neden almıyorsunuz ben anlamadım gitti.
Ducati herkesin kullanabilecegi bir Motor deyilde ondan
LEVO, nedemek bu şimdi ?? acizmiyiz biz
ne özelliği varmış ducattinin aptal gibi fazla para vermekten başka ??
benim gözümde ducattiye 55-60.000 euro vermek ahmaklıktır.ötesi yok.....
@EKAMBA
Sana acizsin sen kulanamasin diyen kimse olmadi neden hemen yanlis algiliyorsun paran var basar alirsin sorun deyil AMA
Nasil bir Ferrari günlük araba deyilse Ducatide öyle, simdi soracaksin neden ?
Ducati japonlara nazaren cok nazik motordur, ne zaman ne yapacagi belli olmaz, herzaman her yerinden bozukluk
cikarabiliyor bu bir, iknciside ducatinin öyle senin R 1 in gibi her 6000KM servisine götürmüyorsun ducatinin daha SIK servislere ihtiyaci var buda ne demek oluyor paraya dayaniyor duc"ta bi merhaba 200€ eger verebiliyorsaniz buyurun kullanmakta selbestsiniz.
Ayrica kaldiki japonlarin parcalari türkiyede nerdeyse bulunmuyor veya zor bulunuyor ducatininkini hic bulamassin.
Italyadan bir parcayi 6 ay bekleyene ben iyi geceler diliyorum, hic kullanma daha iyi.
Burada arkadasimin 999R 4 aydan beri yatiyor italyadan parca gelecekte öyle binecek
Onun icin herkes binemz dedim, baska bi amacla deyil.
Türkiyede kac tane arkadasin Ducatiye biniyor bana sayarmisin Erbil ???
@Ryangt
Ducatiyi satin alip binmesi hic sorun deyil, asil sorun ducatiyi beslemekte !!!!!! _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
En son LEVO tarafından 18.07.2008 - 18:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 18.07.2008 - 18:26 Mesaj konusu:
LEVO, böyle de canımı ye vallahi,şu yazdıklarını ben yazacaktımda inan üşendim...
herkezin kullanabileceği motor değil demeni yanlış anladık özür....
bi ben değil erayda yanlış anlamış bak....... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 18.07.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
LEVO, böyle de canımı ye vallahi,şu yazdıklarını ben yazacaktımda inan üşendim...
herkezin kullanabileceği motor değil demeni yanlış anladık özür....
bi ben değil erayda yanlış anlamış bak.......
Tamam Özürünü kabul ettim 2 tane sansin kaldi onlarida yersen Bombalarim seni _________________
LEVO, valla benim almak için fırsatım olu fakat yedek parça ve beygir gücü yüzünden vazgeçmiştim _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 18.07.2008 - 18:47 Mesaj konusu:
LEVO, Ne demek istedin.Ducati'yi herkes kullanamaz diye.
Erbil R1'in altından girip üstünden çıkıyor.Bu Ducati'ye neler yapmaz.Her vites kesicide gitmezse adımı değiştiririm.O kadarda değil.Mesela ben kullansam 6.da bile kesiciye sokarım onu.Vitesleri çabuk bitiriyormuş zaten.
Extrası benim Duc'ta beğendiğim.Bazı parçalar kaliteli,süspansiyon,fren kaliperleri,disk,jant ıvır zıvır sende biliyorsun.Aynısını Japon motorlara uygula,orjinalden öyle sat onlardan aynı fiyatı bulur.Hiçte motorun ferrarisi değil benim gözümde.Mazallah 848'in olsa.Herhangi bir Japon 600'lüğü tarafından delinme ihtimalin var yollarda. _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 18.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
solcek_umut demiş ki:
LEVO, valla benim almak için fırsatım olu fakat yedek parça ve beygir gücü yüzünden vazgeçmiştim
Ducati Türkiyenin yollarina gelmez !!!!
Beygir gücü senin ZX10 undan daha az ama 2 silindirli motor oldugundan asagi devirlerde viraj cikislarinda kulanan pilot iyiyse senin motorunu süpürür!!!!
Ayrica söyledigim gibi Parca sorunu cok büyük bi sorun Türkiyede !!! _________________
Tarih: 18.07.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
Roytoy, Onuda 600'le delmeye çalışmanın imkanı yok tabi.Bir GÜNCEL 1000'lik japon iyi gider 1098'e _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
Hadi bakalim. Videoyu merakla bekliyoruz beyler...
Bu arada VALEO. 2006 CBR1000RR'in sahibi alpiser mi
solcek_umut, sana kotu haberlerim var. Adamlardan cevap geldi. Stoklarinda yokmus maalesef. Sen yine Ingiltere'deki ana merkezle baglantiya gec derim ben. 3 hafta cok muhim bir sure degil.
Iste gelen cevap emailinin orjinali;
Dear Okan Obuz
There is no stock because it is all back orders.
I'm sorry, please contact the friend.
It is not possible to produce the goods and it is regrettable.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız