Tarih: 18.07.2008 - 17:02 Mesaj konusu:
Karadeniz bu şakası olmaz.umarım bişey olmamıştır... _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
o denizde akıntı var,anafor var herşey var bi anda suyun dibine gidersiniz haberiniz olmaz,suyun belinizi geçtiği yerde durun açılmayın derim,serinleyin yeter lisanslı yüzücü bile olmanız bişey ifade etmez böyle durumlarda
+1
inşallah bulunur _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
Tarih: 18.07.2008 - 18:08 Mesaj konusu:
Çok kötü bir durum ya umarım bulunur _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 18.07.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
Şile'de eskiden beri bu olaylar olur. Denizden çekilen kumlar alt tabakada boşluklar yapar ve oluşan boşluklar kumların hareketi ile birlikte yerleşirken, girdap oluşur ve denizin dibine doğru çeker.
Ağvada Club işlettiğimizden dolayı ağvadayım deniz olarak tehlike,dün 2 kişi vefat etti Sanırım Kardeşimiz vefat etti Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin cook üzücü _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Tarih: 18.07.2008 - 20:38 Mesaj konusu:
Tehlikeli bir sahil gerek medya da gerek insanlardan duyduklarım bunu anlamama yetiyor umarım saglıklı bir halde bulunur ufaklık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 18.07.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
Orası karadeniz...ve o kıyıların şakası olmaz.Çocukluğumdan beri bilirim Her sene mutlaka kayıplar oluyor.Aniden denizin dibine çekiliyorsunuz.Gidecek olanlar Lütfen dikkatli olsunlar. _________________ ßen Raptim çok mantık teptim hiç değiL Heptim, Koyu Karamsar Renktim, Velhasıl Çiftesinde pektim, ßinlercesine kar$ı yektim..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız