showcum öncelikle senden özür dilerim fıratın dediği gibi ahmet videoyu koymasa bende inanmazdım ama artık inanıyorum mufasa, senden özür dilerim kardeşim _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Tarih: 18.07.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
Başarılarının devamını dilerim Showtime,enduro yarışlarına elimden geldiğince bende giderim ama marmara şampiyonasına gıdemedım.Enduro yarışlarına ilgi zaten azdı şimdi TMF akdeniz ve marmara şampiyonaları yaparak yarışçı sayılarını iyice azalttılar.Aslında yarış paralarını cüzi bir fiyat yapsalar katılım belkide dahada articaktır.
Başka bir enduro yarışında görüşmek üzere,gazında yolunda açık olsun _________________ Üssü var,üstü yok
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2098 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 18.07.2008 - 23:45 Mesaj konusu:
spacefrog kesinlikle. Ama çocukları ilk gördüğümde geçirdiğim şok tam bir komediydi. Bugünden itibaren babamı saygıyla anmaya başladım
_________________ Dört tekere HAYIR!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 18.07.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
AHMET_R6 babayı anıyorum demişssin ya artı olarak mı eksi olarak mı
dostum bu arada rsm video güzel gixxala ist ye gelme ihtimalim war bu hafta içi gelirsem ve/veya gelmeden önce pm atarım bulusuurz bi tek yaparız artık dimi abim _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
spacefrog, ben bunu mufasa, ya msndede söledim bu topici ahmet abi açmasydı asla inanmazdım bana mufasa, 2 tane video attı inanmadım ama ahmet abi var topicin sahbi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız