Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - showtime ve mufasa tartışmasına son!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

showtime ve mufasa tartışmasına son!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

showcum öncelikle senden özür dilerim fıratın dediği gibi ahmet videoyu koymasa bende inanmazdım ama artık inanıyorum Gülümsüyorum
mufasa, senden özür dilerim kardeşim Göz kırpıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun ne diyelim Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılarının devamını dilerim Showtime,enduro yarışlarına elimden geldiğince bende giderim ama marmara şampiyonasına gıdemedım.Enduro yarışlarına ilgi zaten azdı şimdi TMF akdeniz ve marmara şampiyonaları yaparak yarışçı sayılarını iyice azalttılar.Aslında yarış paralarını cüzi bir fiyat yapsalar katılım belkide dahada articaktır.

Başka bir enduro yarışında görüşmek üzere,gazında yolunda açık olsun Bravo
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabrikler basarilarinin devamini dilerim

bu olayda insanlarin atip atmadigini bilmeden atip tutmamanin nekadar onemli oldugunu cok ii gostermis Gülümsüyorum eminim okuyup ozurdilemeye bile yuzu tutmayan bikac kisi olmustur:)
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spacefrog kesinlikle. Ama çocukları ilk gördüğümde geçirdiğim şok tam bir komediydi. Bugünden itibaren babamı saygıyla anmaya başladım
Çok gülüyorum Çok gülüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 babayı anıyorum demişssin ya artı olarak mı eksi olarak mı Gülümsüyorum

dostum bu arada rsm video güzel gixxala ist ye gelme ihtimalim war bu hafta içi gelirsem ve/veya gelmeden önce pm atarım bulusuurz bi tek yaparız artık dimi abim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, showtime solerim abi geliriz tabi ((pm atman yeterli Motordelisi

Son Mesajdan 32 saniye:

spacefrog, OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, 600 rr ın üstündeki kaç yaşında ?
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spacefrog, ben bunu mufasa, ya msndede söledim bu topici ahmet abi açmasydı asla inanmazdım bana mufasa, 2 tane video attı inanmadım ama ahmet abi var topicin sahbi Bravo

Son Mesajdan 37 saniye:

motodrift, 15 yaşında

fırat üner izmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa tamam abim sgl Bravo

motodirft 15 Bravo

AHMET_R6 cvp gelmedi abim ? Çok gülüyorum

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkan - olarak. Gülümsüyorum Rahatladın mı? Gülümsüyorum
motodrift arkadaşlar yanlış söylemiş 17 yaşında motorun üstündeki.

En son AHMET_R6 tarafından 19.07.2008 - 00:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı AHMET_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 oooh be Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, valla helal olsun bee Şok oldum

biz gerimi kaldık nee
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift diğer çocuk da kullanıyo. Ama onu çekmeyi unuttum videoya. Gülümsüyorum
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, Sana'da şöyle 2008 model 1000RR hiç fena olmazdı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal