Tarih: 19.07.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
Cok sıradan görünüyor thundercat in devamı gibi sonu hüsran olur sanırsam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Siyahını çok beğendim Fuarda bakalım fiyatları nasıl olucak Türkiye'ye gelicekmi...Elağızlı Umut Paşa duy sesimi senin siyahı alırım jantıda bu renk yaparım satmaya hazırlıyosun dimi Dediğiniz gibi ucuz yollu racing için ve kalite için biçilmiş kaftan.
egzoz öyle olunca sanki eski model gibi gözüküyor,2009 model daha güzel görüntülü olabilirdi diye düşünüyorum.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu makinayi alinca ilk is egsoz degistirmek olur gibime geliyor...Bildigim kadariyla 2008 modellerindede ayni egsoz var. Benim gozume cok hos gelmemisti ancak herkesin goz zevki farkli oldugu icin tarafli yorum yapmak istemiyorum....
Bu arada cadde kullanimi icin gayet iyi bir makina diye duydum...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6673 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 21.07.2008 - 10:15 Mesaj konusu:
yamaha mı motor diye binmem yamaha anlamıyo bu işten R_1 deki örnek gibi R_6s gösterdi kendisini şaka bi yana gerçekten ne iş ben fuar dakine bindim süper bişeydi hatta resimi bulursam ekleyeyim
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
pardon yanlıs ekledim R_6 mıys ben R_6s zanettim
NORMALDE BEN YAMAHA YA BİNMEM ADINI BİLE ANMAM DA İŞTE ORDAKİ STAND GÖREVLİLERİ RİCA ETTİ DE Bİ BİN BAKALIM DEDİ OTURUS POZİSYONU FALAN RAHATMI DISARDA Bİ TANE WAR ANAHTARINI BUYRUN DEDİ ALMADIM DENEMK İSTEMEDİM BİNMEM DEDİM MİLLET BİNMEK İÇİN BİZE YALVARIYO EFENİM DEDİ ....
Tarih: 21.07.2008 - 12:04 Mesaj konusu:
Güzel makine fakat egsoz bütün havasını bozuyor .Benim gibi egsozun şık olmasına takılanlara göre değil. _________________ susuz pisuvar icat olmuş,bu susuzlukta iyide olmuş linkte detaylar mevcut.
www.falconwaterfree.net
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız