Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 R6 S Görücüye çıktı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 R6 S Görücüye çıktı..

2009 R6 S Görücüye çıktı..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya motr güzelde egzoz İstemiyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok sıradan görünüyor thundercat in devamı gibi sonu hüsran olur sanırsam Beğenmedim Beğenmedim
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siyahını çok beğendim Fuarda bakalım fiyatları nasıl olucak Türkiye'ye gelicekmi...Elağızlı Umut Paşa duy sesimi senin siyahı alırım jantıda bu renk yaparım satmaya hazırlıyosun dimi Gülümsüyorum Dediğiniz gibi ucuz yollu racing için ve kalite için biçilmiş kaftan.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alt komşum aldı 2008 model.gayet güzel.yakından eksozda öyle çok büyük gözükmüyor.09 da strecker ler değişmiş sanırım.
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana göre güzel bir kasa

fiyatı nedir buun
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzoz öyle olunca sanki eski model gibi gözüküyor,2009 model daha güzel görüntülü olabilirdi diye düşünüyorum..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne bee eski kasanın renklerini değiştirmişler... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
boss1
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah renk Bravo motorda güzel duruyo beee ..
Başa dön
boss1 Çevrimdışı boss1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu makinayi alinca ilk is egsoz degistirmek olur gibime geliyor...Bildigim kadariyla 2008 modellerindede ayni egsoz var. Benim gozume cok hos gelmemisti ancak herkesin goz zevki farkli oldugu icin tarafli yorum yapmak istemiyorum....
Bu arada cadde kullanimi icin gayet iyi bir makina diye duydum...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diger markalarin 600 luklerinden hala daha guzel teknoloji olarakta cok geride degil.600cc alacak olsam gidip cbr yada gsx-r alacagima bunu alirim..
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş değil bence Beğenmedim
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha mı motor diye binmem Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yamaha anlamıyo bu işten R_1 deki örnek gibi R_6s gösterdi kendisini Çok gülüyorum şaka bi yana gerçekten ne iş ben fuar dakine bindim süper bişeydi hatta resimi bulursam ekleyeyim

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

pardon yanlıs ekledim R_6 mıys ben R_6s zanettim Çok gülüyorum

NORMALDE BEN YAMAHA YA BİNMEM ADINI BİLE ANMAM Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum DA İŞTE ORDAKİ STAND GÖREVLİLERİ RİCA ETTİ DE Bİ BİN BAKALIM DEDİ Çok gülüyorum OTURUS POZİSYONU FALAN RAHATMI DISARDA Bİ TANE WAR ANAHTARINI BUYRUN DEDİ ALMADIM DENEMK İSTEMEDİM BİNMEM DEDİM MİLLET BİNMEK İÇİN BİZE YALVARIYO EFENİM DEDİ .... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ozgurce78
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina mankenden daha güzel Bravo
Başa dön
ozgurce78 Çevrimdışı ozgurce78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Emre___
Üye
Üye

Nereden: K.Maraş

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sarmadı Beğenmedim
Başa dön
Emre___ Çevrimdışı Emre___ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
copil
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel makine fakat egsoz bütün havasını bozuyor Beğenmedim .Benim gibi egsozun şık olmasına takılanlara göre değil.
copil Çevrimdışı copil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal