Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 00:15 Mesaj konusu:
valla bukadar hikaye dönünce ortada buna bile inanmak zor oluyor,o kupayı 5liraya yaptırmak mümkün,deminden beri nette federasyonun bir açıklamasını arıyorum ilk 3isim filan ancak ozman inancam suan hala tam olarak emin değilim!! videoya gelince yarış videosu sandım ama tuhaf bi gecis kim olduğuda belli değil,yani abicim millet ikna olabilir ama ben olmadım,ben bir haber kaynağından nasıl 600CC süpersport grup A 1.si sinan sofuoğlu,2.si tolga uprak,3.sü barış tok diye okumadıktan sonra yada yarış sırasında cekilen kupa alırken kürsüde çekilen bir resim görmeden ben bu olaya inanmam!! adam 1. oluyor ama kürsüde 1tek resim yok,pistte giderken yada stratta 1tek resim yok,bu mümkünmü hiç?? kupa madalya verilirken resim çekilmez olurmu yaw!! resimlerinde o kupanında bir anlamı yok benim için,adres ver sana süperbıke 1.si diyede yollarım bitane!! daha net deliller isterim görmedende tebrik filan etmem!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 19.07.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
valla bukadar hikaye dönünce ortada buna bile inanmak zor oluyor,o kupayı 5liraya yaptırmak mümkün,deminden beri nette federasyonun bir açıklamasını arıyorum ilk 3isim filan ancak ozman inancam suan hala tam olarak emin değilim!! videoya gelince yarış videosu sandım ama tuhaf bi gecis kim olduğuda belli değil,yani abicim millet ikna olabilir ama ben olmadım,ben bir haber kaynağından nasıl 600CC süpersport grup A 1.si sinan sofuoğlu,2.si tolga uprak,3.sü barış tok diye okumadıktan sonra yada yarış sırasında cekilen kupa alırken kürsüde çekilen bir resim görmeden ben bu olaya inanmam!! adam 1. oluyor ama kürsüde 1tek resim yok,pistte giderken yada stratta 1tek resim yok,bu mümkünmü hiç?? kupa madalya verilirken resim çekilmez olurmu yaw!! resimlerinde o kupanında bir anlamı yok benim için,adres ver sana süperbıke 1.si diyede yollarım bitane!! daha net deliller isterim görmedende tebrik filan etmem!!
SRAD-HAN valla kendimi tutamicam söyliyeceğim daha bıyığı çıkmamış bir çocuğun altına 6000RR çekmek bana pes doğrusu dedirtiyor yaşı kaç acaba merak ediyorum..söylemiyim söylemiyim dedim ama dayanamadım
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1572 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 19.07.2008 - 00:33 Mesaj konusu:
Knife-Party, Bence öncelikle arkadaşı cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım Benim yaşım 17 bende büyük sayılmam şuanda CBR 125 kullanıyorum 600RR almak istesem alırım allaha şükür durumumuz iyi 600RR almaya'da müsait,ne bileyim yemez yani kullanmak 18'imden önce düşünmüyorum büyütmeyi felan..Ama showtime kızmasın ama ailesini kınıyorum 15 yaşında bi insanın altına o makine verilmez
Son Mesajdan 37 saniye:
motodrift, 17 değil 15 _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
SRAD-HAN,((( abi yetkilileri ara sor)) mecidiyekoyde ktm servisi var fırat şahin frtracing kendısı ile yarişa gittiler hatta hatta turkıye şampıyonuu şakir abi var ona sorrrr oda tanıyor daha ne yapalım ne diyelim !!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 00:46 Mesaj konusu:
mufasa, yani kürsüde kupa alırken cekilen bir resim yok yani!! valla millet gezmeye cıkarken resimler cekiyor adam kupa alıyor ama resim cekilmiyor!! çokkkkk garipp _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 19.07.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
motodrift, Tabi 17'dir...15 üstüne 2 ekle 17 işte..17 neredeyse bir erişkin yaşıdır çocuk yaşı değil 17 yaşındaki bir genç karşında durduğu zaman adamdır çocuk değil artık o bir erişkin bireydir bıyıksız çocuk değil..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız