Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - showtime ve mufasa tartışmasına son!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

showtime ve mufasa tartışmasına son!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tebrik ederim başarılarınızın devamını bekliyoruz.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

video video diye bağıranların videolarını bekliyoruz dört gözle ..... Beğenmedim
www.aspuzulu44.azbuz.com

En son aspuzu tarafından 19.07.2008 - 03:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa, tebrikler kardeşim..Valla ne diyeyim helal olsun..... Bravo Bravo Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tartışmayı başından beri anlamamıştım.

Ne olmuş arkadaşın yaşı küçükse?

Tamam tabiki yaşı tutmayan herhes ss alsın demiyorum ama neden bir türlü inanılamadı arkadaşlara ona anlam veremedim.Dikkatimi çekiyor sürekli böyle bir tartışma var "yok onun motoru değildir,yok o basmamıştır." Yahu adam yalandan bile böyle bir açıklama yağsa neden polemik oluyor ki yalan olsa ancak kendini kandırır zaten.

ben arkadaşları ediyorum umarım dikkatli kazasız belasız kullanırlar.Başarılarının da devamını dilerim. Bravo

Celil Hocaoğlu 16 yaşında pistte yarışıyor tanıyan tanır çok sevdiğim bir kardeşimdir ee adamın 1000 rr ı var nasıl olacak peki ? Ben sıkarım ben basarım diyen pek çok kişiden de çok çok daha iyi bir binicidir.

Gereksiz polemiklere girip insanların birbirini kırması güzel birşey değil sonra bir video,bir foto veya tanışma faslı olunca insanlar çok utanır gerek yok bence Göz kırpıyorum

Yalan dır dolandır mutlaka ortaya çıkacaktır nasılsa .
Rahmetli Babaannemin bir sözü ile konuyu noktalamak istiyorum."Gizli gizli bilmemne yapan ortalık yerde doğurur."
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
motodrift diğer çocuk da kullanıyo. Ama onu çekmeyi unuttum videoya. Gülümsüyorum

yalancının... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 19.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speed_racer demiş ki:
Bu tartışmayı başından beri anlamamıştım.

Ne olmuş arkadaşın yaşı küçükse?

Tamam tabiki yaşı tutmayan herhes ss alsın demiyorum ama neden bir türlü inanılamadı arkadaşlara ona anlam veremedim.Dikkatimi çekiyor sürekli böyle bir tartışma var "yok onun motoru değildir,yok o basmamıştır." Yahu adam yalandan bile böyle bir açıklama yağsa neden polemik oluyor ki yalan olsa ancak kendini kandırır zaten.

ben arkadaşları ediyorum umarım dikkatli kazasız belasız kullanırlar.Başarılarının da devamını dilerim. Bravo

Celil Hocaoğlu 16 yaşında pistte yarışıyor tanıyan tanır çok sevdiğim bir kardeşimdir ee adamın 1000 rr ı var nasıl olacak peki ? Ben sıkarım ben basarım diyen pek çok kişiden de çok çok daha iyi bir binicidir.

Gereksiz polemiklere girip insanların birbirini kırması güzel birşey değil sonra bir video,bir foto veya tanışma faslı olunca insanlar çok utanır gerek yok bence Göz kırpıyorum

Yalan dır dolandır mutlaka ortaya çıkacaktır nasılsa .
Rahmetli Babaannemin bir sözü ile konuyu noktalamak istiyorum."Gizli gizli bilmemne yapan ortalık yerde doğurur."

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Nedense millet kendine yediremiyor, zoruna gidiyor. Hem konuşurlar profesyonel olmak için çok erken başlamak lazım hem de erken başlayan biri oldu mu neler diyorlar. Adam asmaya, kelle uçurmaya, ezmeye çok meraklıyız. Varsın yalan olsun varsın gerçek olsun... Uçurcağınız bir kelle daha çıktı hadi size eğlence olsun.

(bu arada özür dileyen arkadaşları tebrik ediyorum her yiğidin harcı değil)

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, avrupa çarşamba toplantısına gelen bu kardeşlerimizle bizzat tanıştık yaşlarına göre süper çocuklar hem saygılı mütevazi hemde gerçek motorcular ben buna şahidim ayrıca maçka parkında yaptıklarını arkadaşımız eski modlardan kemal görmüş ağzım açık kaldı dedi bu çocukları kutlarım yolları farları daima açık olsun Allah kaza bela vermesin başarılarının devamını dilerim ayrıca geçen hafta ankarada enduro yarışlarında 1 . ci olmuş bu showtime kardeşimiz tebrikler tekrardan kısacası inanılmayacak hiç bir şey yok hepsi gerçektir ve ayrıca yaşları 16 dır yolunuz açık olsun çocuklar bu yaşta bu kabiliyet inşallah sizleri ilerde iyi yerlerde görmek nasip olur tebriklerrr , Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzu, tamero, _tatar_, VALEO, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum herkese yorumları için çok teşekkür ederim OK

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yakuzzza, Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzu demiş ki:
video video diye bağıranların videolarını bekliyoruz dört gözle ..... Beğenmedim

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo

eğer genç yaşta bu söylediklerin doğruysa gerçekten tebrik ederim seni.... Bravo Bravo Bravo
başarılarınızın devamını dilerim.yolunuz açık olsun valla... Bravo helal olsun bu yaşta böyle yetenek......
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 19.07.2008 - 23:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.07.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speed_racer, _tatar_, arkaşadlar sizce ışıklı polisler nekadar mantıklı İyi fikir

istanbulda ışıklı polislermi var İyi fikir

yada arkasından bağırıyolarmı İyi fikir

ve bu motor satılıktı mufasa bana sahibinden.com'dan ilanı atmıştı İyi fikir
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, bakalım bunun altında bişey çıkarmı Gülümsüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 30.07.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korhan abi rossi ye sıkıyor artık sen kim bilir kime sıkıcan !!

lol

Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 30.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, kardeşim konu kapanmıştı ne gerek vardı şimdi Çok gülüyorum ortalık karışmasın yine Motordelisi Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal