Tamam tabiki yaşı tutmayan herhes ss alsın demiyorum ama neden bir türlü inanılamadı arkadaşlara ona anlam veremedim.Dikkatimi çekiyor sürekli böyle bir tartışma var "yok onun motoru değildir,yok o basmamıştır." Yahu adam yalandan bile böyle bir açıklama yağsa neden polemik oluyor ki yalan olsa ancak kendini kandırır zaten.
ben arkadaşları ediyorum umarım dikkatli kazasız belasız kullanırlar.Başarılarının da devamını dilerim.
Celil Hocaoğlu 16 yaşında pistte yarışıyor tanıyan tanır çok sevdiğim bir kardeşimdir ee adamın 1000 rr ı var nasıl olacak peki ? Ben sıkarım ben basarım diyen pek çok kişiden de çok çok daha iyi bir binicidir.
Gereksiz polemiklere girip insanların birbirini kırması güzel birşey değil sonra bir video,bir foto veya tanışma faslı olunca insanlar çok utanır gerek yok bence
Yalan dır dolandır mutlaka ortaya çıkacaktır nasılsa .
Rahmetli Babaannemin bir sözü ile konuyu noktalamak istiyorum."Gizli gizli bilmemne yapan ortalık yerde doğurur." _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Tamam tabiki yaşı tutmayan herhes ss alsın demiyorum ama neden bir türlü inanılamadı arkadaşlara ona anlam veremedim.Dikkatimi çekiyor sürekli böyle bir tartışma var "yok onun motoru değildir,yok o basmamıştır." Yahu adam yalandan bile böyle bir açıklama yağsa neden polemik oluyor ki yalan olsa ancak kendini kandırır zaten.
ben arkadaşları ediyorum umarım dikkatli kazasız belasız kullanırlar.Başarılarının da devamını dilerim.
Celil Hocaoğlu 16 yaşında pistte yarışıyor tanıyan tanır çok sevdiğim bir kardeşimdir ee adamın 1000 rr ı var nasıl olacak peki ? Ben sıkarım ben basarım diyen pek çok kişiden de çok çok daha iyi bir binicidir.
Gereksiz polemiklere girip insanların birbirini kırması güzel birşey değil sonra bir video,bir foto veya tanışma faslı olunca insanlar çok utanır gerek yok bence
Yalan dır dolandır mutlaka ortaya çıkacaktır nasılsa .
Rahmetli Babaannemin bir sözü ile konuyu noktalamak istiyorum."Gizli gizli bilmemne yapan ortalık yerde doğurur."
Nedense millet kendine yediremiyor, zoruna gidiyor. Hem konuşurlar profesyonel olmak için çok erken başlamak lazım hem de erken başlayan biri oldu mu neler diyorlar. Adam asmaya, kelle uçurmaya, ezmeye çok meraklıyız. Varsın yalan olsun varsın gerçek olsun... Uçurcağınız bir kelle daha çıktı hadi size eğlence olsun.
(bu arada özür dileyen arkadaşları tebrik ediyorum her yiğidin harcı değil) _________________ STAY ON ROAD
Tarih: 19.07.2008 - 10:27 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, avrupa çarşamba toplantısına gelen bu kardeşlerimizle bizzat tanıştık yaşlarına göre süper çocuklar hem saygılı mütevazi hemde gerçek motorcular ben buna şahidim ayrıca maçka parkında yaptıklarını arkadaşımız eski modlardan kemal görmüş ağzım açık kaldı dedi bu çocukları kutlarım yolları farları daima açık olsun Allah kaza bela vermesin başarılarının devamını dilerim ayrıca geçen hafta ankarada enduro yarışlarında 1 . ci olmuş bu showtime kardeşimiz tebrikler tekrardan kısacası inanılmayacak hiç bir şey yok hepsi gerçektir ve ayrıca yaşları 16 dır yolunuz açık olsun çocuklar bu yaşta bu kabiliyet inşallah sizleri ilerde iyi yerlerde görmek nasip olur tebriklerrr ,
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 23:38 Mesaj konusu:
aspuzu demiş ki:
video video diye bağıranların videolarını bekliyoruz dört gözle .....
eğer genç yaşta bu söylediklerin doğruysa gerçekten tebrik ederim seni....
başarılarınızın devamını dilerim.yolunuz açık olsun valla... helal olsun bu yaşta böyle yetenek...... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 19.07.2008 - 23:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız