Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
Plakanin yeri gercekten rezalet arkadaslar.
motodrift demiş ki:
slowokan, sahibiyle konuştunmu
Yok motodrift. Konusmadim. Sahibi yoktu oralarda. Hatta kismen arkadan cekilmis olan fotografi ayni caddeyi geri donerken 15 dak. sonrasinda cektim, yine kimse yoktu basinda. Zaten burada hangi yol olursa olsun, sahibi atiyor motoru oraya, kim bilir nereye gidiyor. Burada kimse gelip elini bile surmez motosiklete. O konuda cok rahat motor sahiplerinin ici.
Bakin bu asagidaki resim de hergun kullandigim sokaklardan birinden. Sezon acilinca onu boyle motor doluyor. Ama hep eski model motorlar. Yeni modelleri ancak sehirdisinda gormek mumkun. Sehiricinde kimse kullanmiyor nedense. Heleki sportbike gorursen, cok sanslisin.
Bu resimde sadece bi ZX-6R var yeni model diyebilecegimiz, bi de GSX-R. GSX-R'in kac oldugunu resimden cikaramiyorum. SRAD-HAN cikarir belki.
VFR de ilk senelerinden olmasi lazim.
Tarih: 19.07.2008 - 00:46 Mesaj konusu:
Adam kendince Ducati havasini yakalamak istemis bence. Ne sticker var, ne desen var boyanin ustunde. Kirmiziyi vurmus direk. Ilk bakista insanin aklina Ducati geliyor.
Kirmizisi da kirmizi yani. Ben cok begendim bu tonu. Adam saglam para harcamistir belki bu boyaya, duz kirmizi durduguna bakmayin. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 01:09 Mesaj konusu: Re: Bugun gordugum R1... Erbil! Tam sana gore!!!
slowokan demiş ki:
Motoru yolda gorunce hemen aklima sen geldin ekamba Erbil. "Du sunun fotografini hemen bi cekiyim de Erbil bakar aksama" dedim. Senin de zamaninda bordo tercih ettigini bildigim icin, kirmiziyi sevecegini dusunerekten sarildim cep telefonuma fotoyu cekmek icin.
düşündüğün için çok teşekkür ederim kardeşim ama sevmedim.
hatta inanılmaz iğrenç ve itici olmuş,ben herzmn orjinal boyadan yanayım.
haaa sarı manchini jant yapar sarı manet ve topuz falan filan olsaydı daha çok hoşuma giderdi..
yinede beni düşünüp resim çektiğin için çok teşekkür ederim. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 19.07.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
motodrift demiş ki:
slowokan, abicim senin telefon kaç mg
fotolar baya iyi çıkmışta
Yaw telefonu bana hatirlatip, benim burda tasimi attirma.
Cok kil oluyorum zaten su telefona. Bes para etmez bisey cok ciddiyim.
Hadi istedin, soyliyim. Motorola KRZR. 2 MP kamera var ustunde. Fotograflar fena degil belki ama telefon tam bir rezalet. Buradakilerin bir lafi vardir, begenmedikleri bir sey icin. Onu diyorum ben de her seferinde bu telefona. "GARBAGE".
Bu seye benzedi heee... Recep Ivedik filminde diyo yaa oteldeki oda hizmetcisine:"O zaman ben de sana Do not disturb diyorum LAN." diye, kadini kovaliyo hani odadan...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Ulan simdi bi de sari topuzlu, elcikli, jantli olanini mi bulacam ben simdi, ekamba
Is cikardin bana aksam vakti.
Canin sagolsun ekamba.
Belki 2009 R1 buraya daha once duser, onun resmini de ilk benden gorursun.
Burada 1 senedir makyajli CBR125R satiliyor. Sanirim Turkiye'de hala ilk hali gibi 125R'lar. Di mi _________________ R1 Hedef
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 01:20 Mesaj konusu:
slowokan demiş ki:
Canin sagolsun ekamba.
inşallah arkadaşım,inan meraktan çıldırma noktasındayım.
özellikle bu aralar içimdeki motor sevdan tam doruk yapmışken.
allah kimseyi motorsuz bırakmasın,çok zormuş zor tutuyorum kendimi k8 almamak için.
keşke 2009 da kasalar değişecek olmasaydıda rahat rahat gidip motor alsaydık..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 19.07.2008 - 01:20 Mesaj konusu:
motodrift demiş ki:
ne yse sen hatırlamamış ol
Bi daha elektronik bir sey alirken Amerikan markasina elimi surmem. Bu adamlar zerre kadar anlamiyor elektronikten.
Apple Apple diye millet kendini paraladi MacBook aliyim diye. Gittik aldik... Ben hayatimda bu kadar b.ktan bir bilgisayar kullanmadim. Rezalet bir sey. Atsan atilmaz, satsan satilmaz. Mecbur kullaniyoruz 1 senedir. iPhone almayi planliyordum eskiden ama Apple markasi komple tarihe karismistir benim icin.
Elektronikte Japon'dan hayatta sasmam. Bir dahaki sefere cok kararliyim, SONY alacam laptopi. Cep telefonunda da Nokia'nin ustune tanimam. Nokia'ya da etmedigim laf kalmamisti 2 sene once, yine ne varsa Nokia'da var, ben size soyliyim. Samsung'lar da bir o kadar iyi ama.
ekamba demiş ki:
slowokan demiş ki:
Canin sagolsun ekamba.
inşallah arkadaşım,inan meraktan çıldırma noktasındayım.
özellikle bu aralar içimdeki motor sevdan tam doruk yapmışken.
allah kimseyi motorsuz bırakmasın,çok zormuş zor tutuyorum kendimi k8 almamak için.
keşke 2009 da kasalar değişecek olmasaydıda rahat rahat gidip motor alsaydık.....
Yaaa bak Allah seni inandirsin... Ayiptir soylemesi gecenlerde sabah evden cikmadan once banyoya girmistim evde. Hani insan banyodayken dusunur ya, aklina ne gelirse artik. O sirada senin topiclerini dusunurken aklima senin motorsuzlugun geldi. "Ulan" dedim, "Adam aslinda en guzelini yapti, piyasa canliyken satti elindekini, onumuzdeki sene de yeni kasa bir sey kaptiracak. Ama yeni kasalar cikinca bile hemen almaz bu adam, 3 ay pusuda bekleyecek kullanici yorumlarini dinlemek icin, sonra harekete gecer. Motor piyasaya ciktiktan sonra 3 ay daha nasil bekler, orasi da ayri bir karin agrisi" dedim.
Bi de hayret ettim "Yaw ekamba bile piyasanin canliligini degerlendirdi sezonun basindayken, 1 sene motorsuz kalmaya razi oldu. Ben su kadarcik tecrubemle ayni hareketi zor yapardim vallahi. Ne irade var adamda demek ki " dedim. Ondan sonra da banyodan ciktim. _________________ R1 Hedef
conan81, aynısını ben yazacaktım dedim yasca büyük abilerim ayıp olur.... heheehehehehe
bu arada r1 hiç beğenmedim. ama eline emeğine sağlık.. paylasım için teşekkürler...
Tarih: 19.07.2008 - 04:17 Mesaj konusu:
Ulan ne fesat adamlarsiniz heee...
Vakit nakit aaabicim. En guzel fikirler bi banyoda aklima gelir, bi de yatakta tam uyumadan once. Kimisi kitap, kimisi gazete filan okur ya bu ikisinde, ben kesinlikle okumam. Plan program her zaman.
O gun de topicin birine yazacagim mesaji tasarliyordum kafamda, ekamba da populer ya forumda, aklima geldi bi anda.
Banyo dedigim dus alinan bolum degil, oteki kisim. Ayrintiya girmemek icin oyle yazmistim ama soylettiniz ulan en sonunda.
Allah iyiliginizi versin. _________________ R1 Hedef
ekamba, sen şımdı motorsuzsun ya 6RR sana f16 gibi gelir slowokan, kardesım nedır sende bu ekamba, aşkı conan81, _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız