Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kedi Köpek savar yok mu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kedi Köpek savar yok mu?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
italyanmelih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: osmanbey/istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu sprey kedi,köpek ikiside kokusunu sevmiyor yani köpek çişindende kurtuldu motorlarımız.Organik zarar vermiyor fakat kokusunu sevmiyorlar.sprey dış mekan içindir ve uzun süre kokusu geçmiyor ekonomik aynı zamanda bütün motosikletçi arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bravo

HYÇ DURU OLMADIM, DURULMADIM
HYÇ AYT OLMADIM DURGUNLU?A BEN
Başa dön
italyanmelih Çevrimdışı italyanmelih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 31.03.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki biz sevcezmi bu zamanzingonun kokusunu?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh birde italyan savar icat etselerde alsam 1 tane Çok gülüyorum
ortalık italyan doldu Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redbull demiş ki:
Bir kedinin yaptığına bak be kaç kişi bir birini ezdi.
:md:
zincirleme kaza motorunuzu ıslatın pisiler bidaha geliyormu
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cEmirc, Haywanlar bile dadaşacakları insanları seçerler Çok gülüyorum Adamına göre muamele bence.. Bizim 1000RR'ımıza hiç bir kedi köpek atlamıyo walla Çok gülüyorum
lazotti061
Üye
Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar büyük çaplı av malzemesi dükkanlarında köpek ve kediyi uzaklaştıran bir frekens yayan bir alet var bizde derneğimize almıştık gezilerde kullanmak üzere.bu cihazı aküye direkt olarak bağlarsanız ve açık bırakırsanız sanırım sorununuz çözülür.
Başa dön
lazotti061 Çevrimdışı lazotti061 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
italyanmelih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: osmanbey/istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lazotti061 demiş ki:
arkadaşlar büyük çaplı av malzemesi dükkanlarında köpek ve kediyi uzaklaştıran bir frekens yayan bir alet var bizde derneğimize almıştık gezilerde kullanmak üzere.bu cihazı aküye direkt olarak bağlarsanız ve açık bırakırsanız sanırım sorununuz çözülür.

ONUDA DENEDİM BEN ÇOK FAYDASI YOK.YADA KEDİLERDE SAĞIRLIK ÇOK FAZLA VE ÇOK PAHALI UCUZLARIDA PALAVRA OLUYO GENELDE.

HYÇ DURU OLMADIM, DURULMADIM
HYÇ AYT OLMADIM DURGUNLU?A BEN
Başa dön
italyanmelih Çevrimdışı italyanmelih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşkkürler Bravo
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henüz böyle bir sorunum yok Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lazotti061
Üye
Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 01.04.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

italyan 70 ytl civarında olan cihazlar gayet iyi iş görüyor arkadaşlar
Başa dön
lazotti061 Çevrimdışı lazotti061 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 01.04.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet o frekans yayan cihazlardan alın sabaha kadar içiniz rahat uyuyun.sabahta marşınız basmayınca pek bi rahatlarsınız Çok gülüyorum
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
nobletown
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 04:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.kopeksavar.com
www.gerektron.com
faydalı olacağını düşündüm
Başa dön
nobletown Çevrimdışı nobletown Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 19.07.2008 - 04:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
Sabah işe gelirken daha 1 saat önce benzin aldığım benzinlikten çıkarken anaaa bi baktım, yanımda bi köpek depar atıyo hemen tırstım tabi, anında gazladım ama ne fayda, yok bırakmıyo eleman, baktım benzinliğin çıkışı müsait değil, trafik yoğun hemen geriye tornistan, ben turluyom benzilikte eleman bırakmıyo bi türlü peşimi.Tabi bu arada bütün benzinlik yıkılıyo.Sonra baktım olacak gibi değil durdum.Bu sefer köpekde durdu.Ben gidiyorum başlıyo koşmaya.Duruyorum o da duruyo.haaa dedim kendi kendime, anladım mevzu buymuş , ondan sonra çıktım dura kalka benzinlikten ,sabah sabah ter içinde kaldım, Çok gülüyorum

Ne günmüş ama Çok gülüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 04:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi tane köpek bi tanede kedi öldürecen, motoru park ettiğin yere koyacan. birde yazı yazacan meraktan öldüler diye.. bırak motoru sokaktan geçmezler birdaha hahaha Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, ağzına sağlık abi.... Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal